комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Гледао сам данас
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.
Бошко Обрадовић и Двери су једина опозиција у Србији.
Тадић, Јанковић, Јеремић, Живковић и остала боранија нема ништа против Вучићеве политике.
Они би да уместо Вучића раде све што данас овај (за сада) диктатор у покушају ради.
.
Teško državi ako je Bole jedina prava opozicija. Ladno bi se AV mogao za cara proglasiti pa da mu i deca tron nasleđuju.
.
Можда би се теби више допала нека друга опозиција, али
шта сам ја погрешно написао?
.
Bole je pogrešan, ti si ok...
.
Боле је можда будала, али тога смо се на власти до данас нагледали, а гледамо и данас, без наде да ће низ да се прекине.
Моје питање је,
шта сам ја погрешно написао?
.
To da je opzicija. On se samo trudi da opstane na budžetskoj sisi i nema tu osim njega nikog ko se iz te organizacije vidi. Opozicija radi na rušenju vlasti, a ovome to ne pada na pamet jer šta bi onda uradio. Verovatno ništa jer ništa i ne zna.
.
Него шта је, него опозиција.
Он једини каже да треба да се престане са мантром "наш пут у ЕУ" и ту је 100% у праву.
Остали се слажу са Вучићевом политиком, само не воле да се он појављује као промотер те политике.
Идиотизам на куб.
.
Zato što zna da postoji toliko % u Srbiji koji tako misle. Ali, evo vidim da se Šešelj vraća sa svojom pričom pa ćemo videti ko će preći cenzus od njih.
.
Мислиш на цензус који одређује Скот из америчке амбасаде?
.
Prošli put je baš Boleta isti Skot odveo u Skupštinu koliko se sećam. I Radulovića....
krucijalno pitanje je - Koliko je vladi i stanovništvu Srbije stalo do Kosova ?
krucijalno pitanje je - Koliko je vladi i stanovništvu Srbije stalo do Kosova ?
Bole je pogrešan, ti si ok...
Nije najvažnije. Srbija bez Kosova može ali ne može bez ljudi. Svakih 10 godina izgubimo 300.000 stanovnika, treba rešavati te probleme, a Kosovo će svakako ostati okupirano, tu ništa ne možemo, Boško se makar bori protiv priznanja te paradržave, međutim šta nudi za privredni razvoj Srbije?
Грешиш. круцијално питање је колико је Србима у држави Србији стало до њеног окупираног дела - Косова и Метохије.
Остало су техникалије.
.
Круцијално питање је "сувереност и целина територије Републике Србије, укључујућии Косово и Метохију" како гласи заклетва Председника Републике и Председника Владе Републике Србије.
Положили сте заклетву, браните је.
Наследили сте нешто од претходних генерација које су за то гинуле.
.
u stvari, krucijalno pitanje je u samom nazivu...za početak - Kosovo i Metohija ili Srbija (u celosti)
administrativno orijentaciono može da se kaže : Kosovo i Metohija, ali ako je to sve Srbija, u čemu je onda problem ?