Značilo bi KARAKTERNU CRTU... o tome je temaNe znam kako da ti objasnima da ne zvuči prosto ili ( daleko bilo ) mizogino.
Sve ovo može da se upotrebi i na muškarcu, šta bi onda to značilo?
Hvala @*pustinjakinja na ispravnom razumevanju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Značilo bi KARAKTERNU CRTU... o tome je temaNe znam kako da ti objasnima da ne zvuči prosto ili ( daleko bilo ) mizogino.
Sve ovo može da se upotrebi i na muškarcu, šta bi onda to značilo?
Manga, čudi me da ne razumeš temu...ako ženu nazovemo ku***m , kako bi nazivali onoga koji traži uslugu od te žene
malo čudno
ali za tango su potrebni dvoje
koje su te različite karakterne crte što ih razdvajajuKARAKTERNU CRTU... o tome je tema
Prostitucijom se bave ljudi (i muškarci i žene) i tako zarađuju novac... to je jasno, a?koje su te različite karakterne crte što ih razdvajaju
aha , svaka/o sa svojom životnom pričomProstitucijom se bave ljudi (i muškarci i žene) i tako zarađuju novac... to je jasno, a?
da tačno ovakve ličnosti u žargonu nazivamo ku**e , ali koja je veza ili dodirna tačka sa prostitucijom od koje se zarađuje, i od koje isti ti ljudi preživljavaju, a neki i od te prostitucije i previše udobno žive , a nikome ne podmeću nogu ili nož u leđaTema spominje i kurr.vu ali KARAKTERNU, može biti i muška i ženska, to su oni ljudi
koje smo većina nas sreli u životu, oni kvarnjaci, oni brabonjci koji imaju kvarne
karakterne osobine... koji će te svakako prevariti, iskoristiti, podmetnuti nogu, gnjide,
ljudi koji će izdati prijatelje... etc...
Ovde se radi o muškarcima i ženama koji imaju takvu karakternu osobinu, od kojih svako
pametan beži...
To je tema
Veza je to što je uvreženo mišljenje u narodu da obe reči označavaju isto...da tačno ovakve ličnosti u žargonu nazivamo ku**e , ali koja je veza ili dodirna tačka sa prostitucijom od koje se zarađuje, i od koje isti ti ljudi preživljavaju, a neki i od te prostitucije i previše udobno žive , a nikome ne podmeću nogu ili nož u leđa
Ja ne volim takav rečnik da upotrebljav, licemer, dvoličan čovek može, ali tako nešto kao što si ti napisala ne.Ima li na slici karakterne kurr.ve?
dobroVeza je to što je uvreženo mišljenje u narodu da obe reči označavaju isto...
Ovaj put razdvajamo te dve reči i objašnjavamo da ne moraju da imaju isto značenje... Naprotiv...
Isto ti je u svim jezicima sveta... naprimer u engleskom jeziku jedna reč ima po 20 značenja... sve
u zavisnosti kako i u kom smislu se upotrebljava...
a što da ti bude žaoŽao mi je što ovo ispade nerazumljiva tema...
Ovde se radi o našem, srpskom jeziku, upotrebljavala ga ja, ili ne...Ja ne volim takav rečnik da upotrebljav, licemer, dvoličan čovek može, ali tako nešto kao što si ti napisala ne.
Ne može... jer se ne radi o seksu...ali se radi o nemoralnosti nekog čovekaAj kao koorva je sa vise njih bez para jel moze tako
Pa, u politici su najveće k.urr.ve... to svi znamo... eto, to je dobar primer za prevrtljivog, nemoralnog i lažljivog političara...a što da ti bude žao, tema kao tema, dobro je što se ne posvađasmo , e a zamisli da je ovo na sportu i politici
dođi ovamo![]()
Veliko hvala na ovom komentaru... On gađa u metu, Vaše razumevanje teme je potpuno...Sve mi je jasno, ali kako od teme o karakteru postane tema o mržnji prema ženama...
Lično, ni u poslednjem gangliju mi nije bila mržnja.Temu sam shvatila sasvim drugačije.
Mislim da od mene ovde ne može da se pročita mnogo šta o bilo čijoj prostituciji i kurvanju.
Žena sam, i nerado koristim takve reči čak i u pričama ili poeziji.
Ali dobro, danas je najvažnija politička korektnost, a ja vala to nikad nisam bila.
Moj karakter je takav.Ako ga prosto opišem, onda je organ(ski).
mislio sam na to da ih je neka muka ili životne ne/prilike naterale na toku**a _prostitutka, koja je razlika
nijedna to neradi od želje za tim poslom
Ta reč ne može postati izlizana tek tako lako. I u pravom i u metaforičnom značenju.Ovde se radi o našem, srpskom jeziku, upotrebljavala ga ja, ili ne...
Ove reči se itekako upotrebljavaju u našem jeziku i narod virtuozno zna da koristi i koristi iste.
Od silne upotrebe se izlizale, pa čak nisu više ni tako ružne...
Otprilike je to objašnjeno u uvodnom postu, pa ako uspeš da razumeš