Da li je karakterna kurr.va - prostitutka?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koje su te različite karakterne crte što ih razdvajaju
Prostitucijom se bave ljudi (i muškarci i žene) i tako zarađuju novac... to je jasno, a?

Tema spominje i kurr.vu ali KARAKTERNU, može biti i muška i ženska, to su oni ljudi
koje smo većina nas sreli u životu, oni kvarnjaci, oni brabonjci koji imaju kvarne
karakterne osobine... koji će te svakako prevariti, iskoristiti, podmetnuti nogu, gnjide,
ljudi koji će izdati prijatelje... etc...

Ovde se radi o muškarcima i ženama koji imaju takvu karakternu osobinu, od kojih svako
pametan beži...

To je tema...

Tema spominje i kurr.vu ali KARAKTERNU, može biti i muška i ženska, to su oni ljudi
koje smo većina nas sreli u životu, oni kvarnjaci, oni brabonjci koji imaju kvarne
karakterne osobine... koji će te svakako prevariti, iskoristiti, podmetnuti nogu, gnjide,
ljudi koji će izdati prijatelje... etc...

Ovde se radi o muškarcima i ženama koji imaju takvu karakternu osobinu, od kojih svako
pametan beži...

To je tema
da tačno ovakve ličnosti u žargonu nazivamo ku**e , ali koja je veza ili dodirna tačka sa prostitucijom od koje se zarađuje, i od koje isti ti ljudi preživljavaju, a neki i od te prostitucije i previše udobno žive , a nikome ne podmeću nogu ili nož u leđa

da tačno ovakve ličnosti u žargonu nazivamo ku**e , ali koja je veza ili dodirna tačka sa prostitucijom od koje se zarađuje, i od koje isti ti ljudi preživljavaju, a neki i od te prostitucije i previše udobno žive , a nikome ne podmeću nogu ili nož u leđa
Veza je to što je uvreženo mišljenje u narodu da obe reči označavaju isto...

Ovaj put razdvajamo te dve reči i objašnjavamo da ne moraju da imaju isto značenje... Naprotiv...

Isto ti je u svim jezicima sveta... naprimer u engleskom jeziku jedna reč ima po 20 značenja... sve
u zavisnosti kako i u kom smislu se upotrebljava...

Ja ne volim takav rečnik da upotrebljav, licemer, dvoličan čovek može, ali tako nešto kao što si ti napisala ne.
Ovde se radi o našem, srpskom jeziku, upotrebljavala ga ja, ili ne...
Ove reči se itekako upotrebljavaju u našem jeziku i narod virtuozno zna da koristi i koristi iste.
Od silne upotrebe se izlizale, pa čak nisu više ni tako ružne...

a što da ti bude žao :vzagrljaj:, tema kao tema, dobro je što se ne posvađasmo , e a zamisli da je ovo na sportu i politici :hahaha1:
dođi ovamo🤗
Pa, u politici su najveće k.urr.ve... to svi znamo... eto, to je dobar primer za prevrtljivog, nemoralnog i lažljivog političara...
Mahom im tu etiketu i lepe na čelo... svakako se radi o nekom ko je nepoželjan u društvu...

A zašto bi se posvađali?
Nisam ja sa Sirijusa, a ti sa Jupitera, pa da se ne razumemo, hahahahah

Sve mi je jasno, ali kako od teme o karakteru postane tema o mržnji prema ženama...
Lično, ni u poslednjem gangliju mi nije bila mržnja.Temu sam shvatila sasvim drugačije.
Mislim da od mene ovde ne može da se pročita mnogo šta o bilo čijoj prostituciji i kurvanju.
Žena sam, i nerado koristim takve reči čak i u pričama ili poeziji.
Ali dobro, danas je najvažnija politička korektnost, a ja vala to nikad nisam bila.
Moj karakter je takav.Ako ga prosto opišem, onda je organ(ski).
Veliko hvala na ovom komentaru... On gađa u metu, Vaše razumevanje teme je potpuno...
:zag:

a i o onima koji podmeću noge drugome i zabijaju nož u leđa , i o tome možemo diskutivati, jer koliko da dete kada se rodi ima onaj genetski materijal u sebi, sredina je ta koja ga je oblikovala, porodica, bližnji, drugovi
sve je to tako kompleksno , nijedna karakterna osobina nije dominantna, jer taj/ta ku**a/r , se ponaša tako samo u određenim situacijama i sa određenom grupom ljudi
nzs ne postoji, koliko kod da ju**a/r to radili često i sa velikim brojem ljudi
ako se ponaša drugačije makar samo sa jednom osobom , to već govori nešto drugačije

Može neko da prevede ovo na srpski

1699875430555.png

Može neko da prevede ovo na srpski

Pogledajte prilog 1446342
Otprilike je to objašnjeno u uvodnom postu, pa ako uspeš da razumeš

"Osoba koja menja veru za večeru, prodaje ideale i shvatanja i to za neku mizernu sumu,
izdaje prijatelje i iz hobija, a ne samo radi svoje koristi, ***** od čoveka, gnjida najobičnija.
Može se primenjivati i u seksualnoj konotaciji na žensku osobu koja radi otprilike isto što i
prostitutka, ali za to ne uzima novac."

Usput je stavljana slike Marije Mateus uz komentar
"Ipak, prostitutke su nešto sasvim drugo...
Ima ih raznih klasa i vrsta...
Evo neke..."

(pa njena slika)

Da nekim slučajem Marija Mateus pročita ovo..mogla bi ladno da tuži Forum za uvredu

Tema je puna insinuacija i uvreda...pa se zaključava

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back