Da li je Jugo zaista najgori automobil na svetu?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Људи не одржавају своја возила и не употребљавају их онако како је то предвиђено. Скраћују им животни век својом непажњом и немаром. Ја виђам разне аутомобиле по улицама, од мерцедеса до југа и све зависи од власника. Наравно, мерцедес w123 и w124 не могу да се пореде са југом, али не може нико да тврди да су неквалитетни, а исто тако не стоји тврдња да је југо најгори ауто на свету.

Као што сам већ раније споменуо, људи овде не говоре из личног искуства, него се сви надмећу тако што постављају туђе речи, чланке, фотографије и текстове.

Ja sam sa Yugom 55 presao 27k km za 6 meseci da stucnuo nije.
Jos su u to vreme bili snezni nanosi na putu za Kikindu i slabo ko se usudjivao da ide tuda ali ja sam imao Michelinke prave zimske i sibao 80 kroz taj sneg i Yugo nije mrdnuo na tom snegu levo desno i samo je isao kao da nema snega.
Kolega bubnjar se prvo plasio ali kad je video da je to sve kako treba onda je spavao dok sam ja vozio.
Isto je bilo i sa Zastavom 750 gde kad padne ledena kisa niko ne moze da krene a ja dodam rucni gas ,izadjem napolje dok tockovi slajfuju u prazno i samo ga malo gurnem i uskocim kad krene.

Back