Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 31.490
Како онда нашег хоТија нису врбовали? Он би им сваког дана прорицао неку апокалипсу.Puna UDBA naučnika, profesora, filozofa....
To svi znaju, UDBA je magnet za intelektualnu elitu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како онда нашег хоТија нису врбовали? Он би им сваког дана прорицао неку апокалипсу.Puna UDBA naučnika, profesora, filozofa....
Tи би га здушно подржавао да јесте.Po ko zna koji put Komadande Jovo Bakic koji lozi narod, studente, da dobijaju batine, da piju suzavac, da ih hapse, koji poziva na prevrat, ulicnu revoluciju - izvukao dupe.
Njemu ne fali nista. Njega niko nije hapsio. Njega niko nije tukao .
Dok je on tudju decu huskao da dobijaju batine, piju suzavac, came u zatvoru njemu i njegovima ne fali nista.
On ce sutra da bude isto gde i juce i prekjuce dok drugi came u prdekani.
![]()
Zato postavljam logicno pitanje - DA LI KOMADANTE JOVO BAKIC PO VASEM MISLJENJU RADI ZA UDBU i po njihovom nalogu huska narod na nasilje cime deligitimise proteste i gasi ih posredno?
Autorska.
Puna UDBA naučnika, profesora, filozofa....

On je double agent, radi za Amerikance.Како онда нашег хоТија нису врбовали? Он би им сваког дана прорицао неку апокалипсу.
Љукав је ко љисица!On je double agent, radi za Amerikance.

I levičari imaju svoje salonce.![]()
Nanjušio si nešto ali si promašio meru. Jovo Bakić je dete oficira RV i PVO. Pametnom dosta.Jednom udba - uvek udba!
A ono puca mi **** za BakicaPo ko zna koji put Komadande Jovo Bakic koji lozi narod, studente, da dobijaju batine, da piju suzavac, da ih hapse, koji poziva na prevrat, ulicnu revoluciju - izvukao dupe.
Dok je on tudju decu huskao da dobijaju batine, piju suzavac, came u zatvoru njemu i njegovima ne fali nista.
![]()
Zato postavljam logicno pitanje - DA LI KOMADANTE JOVO BAKIC PO VASEM MISLJENJU RADI ZA UDBU i po njihovom nalogu huska narod na nasilje cime deligitimise proteste i gasi ih posredno?
Autorska.
За то су задужени Драгослав Губоторина Клокан, Вјекослав војвода Сесељ, Волина, Брнбара, Слиниша, Коферче... Мис'им да се бију и скачу по крововима.Haha pa otprilike, inače Iako su mu većina stavova ispravni i na mestu i uglavnom itekako ima pravo i realne argumente za to što govori ipak je lik klasičan knjiški moljac i neko ko se bavi pretežno teorijom, nije on sad ni gerilac, ni neki žestoki momak nit neko od koga sad treba očekivati da se sad ne znam bije sa murijom, da skače po krovovima ko Betmen ili ne znam ni ja šta ili ne znam kakav fizički napor.

Mislim da jeste. Neka azurirana mladja verzija CankaPo ko zna koji put Komadande Jovo Bakic koji lozi narod, studente, da dobijaju batine, da piju suzavac, da ih hapse, koji poziva na prevrat, ulicnu revoluciju - izvukao dupe.
![]()
Autorska.
Ја мислим да није. Он је комуниста, југословен. Сам по себи ужасно штетан човек, збуњен некаквим образовањем које је стекао, а које је без обзира на набифлано, ипак површно, јер је човек слабих веза сса сопственим идентитетом. Видиш, ко има дедовину и дри до ње, ретко греши. Овај је очигледно нема.
A sad jel.i dalje jugoslovrnskapa UDBA Je bila jugoslovenska sluzba za progon neistomisljenika
Jovo Bakić je komunista koliko i ti.Ја мислим да није. Он је комуниста, југословен. Сам по себи ужасно штетан човек, збуњен некаквим образовањем које је стекао, а које је без обзира на набифлано, ипак површно, јер је човек слабих веза сса сопственим идентитетом. Видиш, ко има дедовину и дри до ње, ретко греши. Овај је очигледно нема.
Kakve veze imaju političari iz HR?Komadante samo reci - jescemo kokice kao meci
Vise no sto mislis.Kakve veze imaju političari iz HR?
Njega treba negde na psihijatriju, na zatvoreno odeljenje za odgovarajuće slučajeve,Po ko zna koji put Komadande Jovo Bakic koji lozi narod, studente, da dobijaju batine, da piju suzavac, da ih hapse, koji poziva na prevrat, ulicnu revoluciju - izvukao dupe.
![]()
Autorska.
On se sam dinsta…Nema ga sinoc da dinsta? Zavuko se u misiju rupu?
... DA LI KOMADANTE JOVO BAKIC PO VASEM MISLJENJU RADI ZA UDBU
Ne znam,
jedino vidim da je prilično glup i neinspirativan.
Slab intelektualac.