Da li je jarac vanvremenski znak?

Nije mlaka,...ona je jaka žena.
To što jarčice imaju višak "testosterona" i "muški" mozak, nije baš mnogo ženstveno.😁
Pazi pesmu,...znači, to je uvek žena koja stoji iza svojih principa i odluka. Samouvereno!

Ima podznak u Lavu

E sada kada vidite npr Sergej Trifunovica koji je Djevica sa podznakom u Lavu,na koji znak vam vise vuce na Djevicu ili Lava,narcisodian,umisljen,uvijek hoce da je u centru paznje itd

Hari Mata Hari je dupli Jarac

U pjesmama uvijek lako mozete vidjeti kako neki pjevac otkriva simboliku svog natalnog znaha

Stihovi iz pjesama

Hari Mata Hari (Jarac) - Kao miris starog (Saturn) vina tako prijace tisina (Saturn),Stara ljubav pise stihove (Motivi Venere ali i Saturna stara ljubav),Reci sreco sta cu ja sam na ovom svijetu (Samoca - Saturn)

Oliver Dragojevic (Strijelac ) - Sta ti je svit (Jupiter) , Ca ce mi Rio de Janeiro,Honolulu... (Jupiter) ,Svu lipotu svita (Jupiter).. pismo moja leti mi do nje (Jupiter putovanje a i let)

Karleusa i Madona (Lav) - Monte Karlo kazino (Sunce),Svijetla kazina (Sunce),Madona slican fazon Material Girl (Sunce)

Dr Iggy (Skorpija)- Oci boje duge (Pluton)

Bajaga - (Vodolija) - Prica o Juanu (Uran),Sve vas prati svemirska policija ( Uran)

Zeljko Joksimovic (Ovan) - Varnice,Rintam (Mars)

Bora Corba (Skorpija)- Ko te ljubi dok sam ja na strazi (Skorpija ljubomora u pjesmi)

Miroslav Ilic (Strijelac) - Amerika (Jupiter) zemlja velika (Jupiter) a metar moga sela je Amerika cijela, njegovo selo jos vece (Jupiter)

Djordje Balasevic (Bik) - Al se nekad dobro jelo bas

Elvis Prisli - Little less conversation little more action please (Saturn -manje price )

Sinan Sakic (Vaga) - Makar u pjesmi nek me voli (Venera)

Zato sto cijena njegove velicine je u patnji u ovom zivotu a sto je tragedija Jarca je sto to sve trpi u sebi,da ljudi misle hladan je i kul a toliko toga propusta u zivotu i toliko toga mu fali I cesto je najveci neprijatelj sebi slicno Skorpiji samo sto Skorpija ce negdje ispojiti sav taj ocaj a Jarac nikada.Jarac nije hladan vec karmom onemogucen da pokaze ono naljepse u sebi,jako romantican lik.Ruzno pace koje se pretvori u labuda je prica Jarca.

Ucitelj Splinter simbolika Saturna,teska sudbina

Back