Da li je jarac vanvremenski znak?

Kako bi tumacio 7p na 12 stepenu Riba sa vladarem Neptunom na 20stepenu Jarca u 5p i u konjukciji sa Uranom na 21stepenu Jarca?

Volis li da radis sa djecom jer ovdje mi djeluje neka energija jako iracinalno racionalna sukob racija i maste gdje racio ispada luzer neki u tom odnosu ,ako je odnos onda je jako nepredvidljiv a opet Neptun je iracionalan a Jarac jako racionalan tako da jaka zelja da se masta pretvori u nesto prakticno ,neka kreativna aktivnost sa djecom bi ovoj osobi odgovarala

5 polje vuce zabave i kreacije a ako je Neptun i Uran tu znaci rad sa necim futurstickim ili glinom nekom ili kamenom pa ornamenti itd

deca bas ne.. zanima me brak?

Ne mislim u smislu djece vec u smisli rad sa djecom u vidu aktivnosti ili mladjim ljudima

Pa ovdje i nije bas brak opcija prava jel je previse kontradiktoran spoj jer bukavalno partner ovdje mora da bude intuitivno povezan sa tobom da se razumjete bez rijeci telepatski a opet i da taj odnos bude stabilan.E sada Riba sama po sebi otezava jer uvijek udaljuje mjesto gdje bi nasla partnera uvijek kraj mora,okeana a opet 5 kuca neko ko radi sa djecom ili omladinom i ko je udaljen,sto licno tebi otezava jer ti opet kazem zelis praktican brak al sa puno kreacije i intutivne konelcije.

Ne mislim u smislu djece vec u smisli rad sa djecom u vidu aktivnosti ili mladjim ljudima
Ni to,i nisam luda za tudjom decom.
Pa ovdje i nije bas brak opcija prava jel je previse kontradiktoran spoj jer bukavalno partner ovdje mora da bude intuitivno povezan sa tobom da se razumjete bez rijeci telepatski a opet i da taj odnos bude stabilan.E sada Riba sama po sebi otezava jer uvijek udaljuje mjesto gdje bi nasla partnera uvijek kraj mora,okeana a opet 5 kuca neko ko radi sa djecom ili omladinom i ko je udaljen,sto licno tebi otezava jer ti opet kazem zelis praktican brak al sa puno kreacije i intutivne konelcije.
U pitanju je vanbracna zajednica,isto se ne bavi sa decom niti bilo sta sl.
A sta bi rekao za Bika na vrhu 9p i Venerom na 10 stepenu Jarca u 4p u konjukciji sa Marsom,Suncem,Merkurom i egzaktnim sextilom sa Jupiterom iz 3p iz Skorpije?

Ni to,i nisam luda za tudjom decom.

U pitanju je vanbracna zajednica,isto se ne bavi sa decom niti bilo sta sl.
A sta bi rekao za Bika na vrhu 9p i Venerom na 10 stepenu Jarca u 4p u konjukciji sa Marsom,Suncem,Merkurom i egzaktnim sextilom sa Jupiterom iz 3p iz Skorpije?

Uran je kontra braku

Porodicna otudjenost,hladan odnos.Venera je ukras a Jarac kamen u prevodu cvijet koji se nije razvio u porodicom ali Sunce tu daje i ponos porodicni tebi je 4 kuca izvor tezine u zivotu a 10 kuca bi ti dosla kao oslobodjenje

Imas losu Veneru

Kao dijete jesi li imala afekciju sa clanovima svoje porodice da li ste se puno grlili i izrazavali emocije dodirima,jer kod Saturna imas odsustvo tjelesne i emotivne kulture,to ne znaci da neko nema emocije ali su bile zaledjene i jako se tesko pokazivala afekcija

Imas Jarca u 4 kuci kojom prirodno Vlada Mjesec - dusa,afekcija to nije dobro jer to je neprirodna kuca gdje Jarac treba da bude

Nije ni u izgonu ni u padu.

Nema to veze to ne znaci da je dobra,a ako imas Mjesec u Jarcu npr to je dusa u kamenu

To ti ima tuzni Dzoni Dep koji je kao klinac muku mucio sa stidljvoscu i imao je hladan odnos sa porodicom falio mu je zagraljaj toplina sto ne znaci da su bili losi prema njemu ali nije bilo afekcije i logicno,a i sam voli da dodje u Srbiju i vidi nasu starinu njegova dusa voli Srbiju jer ipak je Srbija Jarac a Mjesec u Jarcu uziva u Srbiji logicno,stara i napacena dusa

Nema to veze to ne znaci da je dobra,a ako imas Mjesec u Jarcu npr to je dusa u kamenu
ne ali imam u Devici.
To ti ima tuzni Dzoni Dep koji je kao klinac muku mucio sa stidljvoscu i imao je hladan odnos sa porodicom falio mu je zagraljaj toplina sto ne znaci da su bili losi prema njemu ali nije bilo afekcije i logicno,a i sam voli da dodje u Srbiju i vidi nasu starinu njegova dusa voli Srbiju jer ipak je Srbija Jarac a Mjesec u Jarcu uziva u Srbiji logicno,stara i napacena dusa
Mazena sam i pazena oduvek.

Evo sad gledam,Dzoni prvo ima Ve90Sa (hladnoca) u Biku u 11p (Vodolija) Ve90Ur,Mo90Ju egz u Jarcu.

Mjesec u Jarcu imaju mnogi napaceni ljudi.Teskoca kod Jarca je sto im pati i ljubavni zivot jer oni su urpravo onaj tip muskaraca kojeg svaka zena zeli.Kada zena i sama ne zna da definise sta je yo pravi muskarac a svaka zeli tog pravog muskarca upravo je to Jarac i sada taj Jarac zbog nekih svojih blokadi i karmi i kada se nadje pred zenom ima knedlu u grlu da i ne moze da kaze ni rijec pred zenom i onda i njoj i njemu neprijatno,ona podsvjesno osjeti pravog muskarca a sa druge strane Jarac ne moze da se sredi i dovede u red jer nosi kroz zivot previse blokada a ima zelju i emociju prema zeni i ono stoicki tuguje u sebi.A zena osjeti da iako je miran i ne istice se da je prirodni vodja i muskarac koji ce sve da podnese a ne cmizdri a Jarci mnogi se sa 50 ili 60 ozene a dotada nisu imali ni prijateljicu a kamoli zenu.I kada pricas sa njima bice hladni,kul a vecina ljudi nemaju pojma koji su pakao prosli,ovako kada ga pitas kako si,samo ce reci dobro sam, a uopste nije dobro kao da nista nije bilo i nista nije prozivio.Jarac je zrtva ne kaze se dzabe i kada nevini covjek bude osudjen,zrtveni Jarac.Nikada nece niko saznati sta Jarac nosi u sebi jako tezak znak,najtezi u kojem se neko radja

Back