analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 10.486
Znala sam.Filozofiranje![]()
E al imam Merkur u Djevici tako da imam i logiku jaku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znala sam.Filozofiranje![]()
moze neko strucno pitanje onda?
Kako bi tumacio 7p na 12 stepenu Riba sa vladarem Neptunom na 20stepenu Jarca u 5p i u konjukciji sa Uranom na 21stepenu Jarca?
deca bas ne.. zanima me brak?
Ni to,i nisam luda za tudjom decom.Ne mislim u smislu djece vec u smisli rad sa djecom u vidu aktivnosti ili mladjim ljudima
U pitanju je vanbracna zajednica,isto se ne bavi sa decom niti bilo sta sl.Pa ovdje i nije bas brak opcija prava jel je previse kontradiktoran spoj jer bukavalno partner ovdje mora da bude intuitivno povezan sa tobom da se razumjete bez rijeci telepatski a opet i da taj odnos bude stabilan.E sada Riba sama po sebi otezava jer uvijek udaljuje mjesto gdje bi nasla partnera uvijek kraj mora,okeana a opet 5 kuca neko ko radi sa djecom ili omladinom i ko je udaljen,sto licno tebi otezava jer ti opet kazem zelis praktican brak al sa puno kreacije i intutivne konelcije.
Ni to,i nisam luda za tudjom decom.
U pitanju je vanbracna zajednica,isto se ne bavi sa decom niti bilo sta sl.
A sta bi rekao za Bika na vrhu 9p i Venerom na 10 stepenu Jarca u 4p u konjukciji sa Marsom,Suncem,Merkurom i egzaktnim sextilom sa Jupiterom iz 3p iz Skorpije?
Ni najmanje,veoma smo porodicno vezani.Uran je kontra braku
Porodicna otudjenost,hladan odnos.
Ne.Kao dijete jesi li imala afekciju sa clanovima svoje porodice da li ste se puno grlili i izrazavali emocije dodirima,jer kod Saturna imas odsustvo tjelesne i emotivne kulture,to ne znaci da neko nema emocije ali su bile zaledjene i jako se tesko pokazivala afekcija
Venera u Jarcu nema problem,dobro se oseca. Stabilna,verna,ozbiljna.Imas Jarca u 4 kuci kojom prirodno Vlada Mjesec - dusa,afekcija to nije dobro jer to je neprirodna kuca gdje Jarac treba da bude
a kakvo "olaksanje"? ja nisam imala problem nikad u porodici niti mi je bilo ikada ista uskraceno.Nakon sto si postala nezavisna jesi li osjetila olaksanje kroz solo zivot i posao,msm da jesi
Venera u Jarcu nema problem,dobro se oseca. Stabilna,verna,ozbiljna.
Nije ni u izgonu ni u padu,pritom je suludo da za Ve koja ima Ve60Ju egz. da je losa.Venera je planeta koja trosi ne cuva,nije to planeta koja sudrzava se nije prirodno za Veneru da bude u Jarcu jedan astrolog ti Veneru u Jarcu definise jako dobro Venera u Jarcu je jednako cvijet u kamenu,simbolika objasnjena odlicno
Nije ni u izgonu ni u padu.
ne ali imam u Devici.Nema to veze to ne znaci da je dobra,a ako imas Mjesec u Jarcu npr to je dusa u kamenu
Mazena sam i pazena oduvek.To ti ima tuzni Dzoni Dep koji je kao klinac muku mucio sa stidljvoscu i imao je hladan odnos sa porodicom falio mu je zagraljaj toplina sto ne znaci da su bili losi prema njemu ali nije bilo afekcije i logicno,a i sam voli da dodje u Srbiju i vidi nasu starinu njegova dusa voli Srbiju jer ipak je Srbija Jarac a Mjesec u Jarcu uziva u Srbiji logicno,stara i napacena dusa
ne ali imam u Devici.
Mazena sam i pazena oduvek.
Ko bi trebalo to da radi?Mjesec u Djevici los,nemas sposobnost opustanja i da ne mislis o nicemu,previse analiziras svoje emocije,mozak koji gori od previse razmisljanja.Za taj Mjesec bi hipnoterapija bila dobra ili mindfulness
Evo sad gledam,Dzoni prvo ima Ve90Sa (hladnoca) u Biku u 11p (Vodolija) Ve90Ur,Mo90Ju egz u Jarcu.