a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 37.247
isto je...........turas tamo gde ne treba.Nije isto brak i inest.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
isto je...........turas tamo gde ne treba.Nije isto brak i inest.
NIJE.isto je...........turas tamo gde ne treba.
Odakle ti g-spot u anusuisto je...........turas tamo gde ne treba.
A kako ćete svi postati gejevi i lezbejkeSiguran put da ljudska vrsta nestane je da svi postanemo gejevi i lezbejke.
Njima niko nista ne brani, imaju svoje sobe pa neka rade sta hoce a ne da paradiraju isped porodicnih zgrada i kuca. To forsiranje i propagiranje istopolnih sex i bracnih veza prelazi u nasilje.
Sa malo inteligencije i Vi bi zakljucili da tamo gde su gejevi i lezbejke prirodnih potomaka i nastavka ljudske vrste nema.A kako ćete svi postati gejevi i lezbejke
RimSa malo inteligencije i Vi bi zakljucili da tamo gde su gejevi i lezbejke prirodnih potomaka i nastavka ljudske vrste nema.
Den Braun vam je garant omiljeni pisacRim
Drevna paganska drustva
Veliki deo Azije
Sve prihvaćeno
дакле јел су та друштва нормална била по твом стандарду или не јер некако тврдите да се то ствара неком "дегенерацијом споља"Den Braun vam je garant omiljeni pisac![]()
овако сам провалио да се зајебавашIncest mi je manje odbojan nego homoseksualizam.
Po gradjanskim zakonicima, dozvoljeno je vjencanje izmedju srodnika petog stupnja, sto znaci da bi ja mogao ozeniti kcer svoje sestricne, na stranu sad sto bi nas rodbina proglasila ludom i odrekla nas se, ali po zakonu bi to mogli.
Po crkvenim kanonima, jos uvijek je dozvoljen brak izmedju srodnika cetvrtog strupnja srodstva, sto znaci da su se po crkvenim kanonima mogli vjencati bratic i sestricna.
Kako god bilo, prije bi ga ugurao sestri da je imam, nego drugom muskom u guzicu.
Jedinac sam, nemam ni brata ni sestre, da moram birati kome ga ugurati, ugurao bi ga sestri.овако сам провалио да се зајебаваш
Slobodno sacuvaj, bitan je kontekst.Znao sam da si kozojeb.
Ova poruka je sacuvana u omiljene.
Ja bi reko da je gore incest ,ipak to moze da dovede do mnogo gorih posledica kao sto je nakaradno potomstvo oni unistavaju zivot svojih potomaka ,dok gej moze samo da ukalja obraz i nista vise ,ako nekog to cini srecnim neka radi sta hoce .Pod uslovom da je obostrano ,da neko nekog ne prisiljava na nesto i da je to sto dalje od ociju sveta i da se ne promovise takva stvar.Ali incest je mogo opsasnija stvar ,imamo primer kroz istoriju koliko deformiteta dobijete kod dece iz takvih brakova .Narocito me brine ovaj moderni talas promovisanja takvih stvari kroz filmove i serije gde je najcuvenija i najgledanija serija Igre prestola ukojoj se to bas onako blago odobrava kao da to i nije nista strasno.A boga mi jeste a najbolji primer toga je Hasburska dinastija i njen najgori rezultat Carls od Spanije .
znaci amerika otkucava zadnji dani.Sa malo inteligencije i Vi bi zakljucili da tamo gde su gejevi i lezbejke prirodnih potomaka i nastavka ljudske vrste nema.
Gej odnos je seksualno oprijedeljenje, zar je potrebno o tome raspravljati u 21 vijeku?Isto je biti gej i praviti decu rodbini: Skandalozna izjava poznatog Srbina, nastao je haos u javnosti!
Pregršt reakcija na društvenim mrežama zbog izjave bivšeg košarkaša
Milan Dozet, bivši košarkaš Crvene zvezde i član Skupštine kluba sa Malog Kalemegdana, često ume da svojim izjavama izazove lavinu reakcija na društvenim mrežama, a ovoga puta je nastao pravi haos zbog njegovog “tvita” o gej odnosima i incestu.
Dozet je u svom “tvitu” izjednačio istopolne veze sa ljudima koji ulaze u odnos sa svojim rođacima.
Pogledajte prilog 893588
- Tema je politicke prirode jer je trenutno u procesu predlog zakona o istopolnim zajednicama - / Da li ovaj komentar poteze i pitanje legalizacije incesta ako drustvo obe pojave smatra devijacijom uma ? -
Naravno, ali neki danas tvrde i da je pedofilija to isto. Ne mislim da to izjavljuju u dusevnim bolnicama vec na panelima poput Ted talks.Gej odnos je seksualno oprijedeljenje, zar je potrebno o tome raspravljati u 21 vijeku?
Priroda vrši selekciju ali životinje imaju daleko više istospolnih odnosa nego ljudi što znači da jedan broj ljudi krije i da nam je društvo pogotovo vjera utuvila te gluposti da je to nešto nenormalno. Ne kontam sta ti je gej imperija.Naravno, ali neki danas tvrde i da je pedofilija to isto. Ne mislim da to izjavljuju u dusevnim bolnicama vec na panelima poput Ted talks.
Sta je “21 vijek”, vreme jednoumlja i bez raprave? Pederluka je uvek bilo, u starom Rimu, Grckoj, medju Otomanima ali svaki put kad su te civilizacije uzvisile tu pojavu na isti nivo porodice one su propadale.
Koji mozak misli da ce i danasnja gej imperija zapada da nadzivi istocne imperije porodice koje broje milijarde stanovnika.
Priroda jos jedno vrsi prirodnu selekciju.
Krk u pakas nece produziti vrstu ni jednoj vrsti ili civilizaciji.