Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.207
A i da jesi, koga zaboleBrate ja bodem u sve rupe a nisam gej. Budite kreativni jbt.
Osim onih ljubomornih po ormarima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i da jesi, koga zaboleBrate ja bodem u sve rupe a nisam gej. Budite kreativni jbt.
Mozda u tome i jeste tvoj problem sto ti mislis da su ljudi zivotinje.Priroda vrši selekciju ali životinje imaju daleko više istospolnih odnosa nego ljudi što znači da jedan broj ljudi krije i da nam je društvo pogotovo vjera utuvila te gluposti da je to nešto nenormalno. Ne kontam sta ti je gej imperija.
Sto vise peedera, vise zena za nasMozda u tome i jeste tvoj problem sto ti mislis da su ljudi zivotinje.
Ne znam sta je vera kome utuvila ali 98% ljudi u svim kulturama misli da si nenormalan ako ti se dize na drugog frajera. To niko nije morao da ih uci ili da im objasnjava.
Jel Lena, žena, ili Leno, muški rođak?Zamisli dvojicu komsija, Janka i Branka, prvi Janko u vezi sa Perom, a Branko sa rodjakom Lenom (svi su ponoletni).
Da li su normalni, ili je jedan normalan a drugi bolestan.![]()
Modernu drzavu zapadnog sveta zanima samo ko placa a ko ne placa porez, a ko koga tuca im je nebitno.
Mozda u tome i jeste tvoj problem sto ti mislis da su ljudi zivotinje.
Ne znam sta je vera kome utuvila ali 98% ljudi u svim kulturama misli da si nenormalan ako ti se dize na drugog frajera. To niko nije morao da ih uci ili da im objasnjava.
Nikad nisam imao zelju zenu krkaciti u guzicu, ali da je to njena istinska zelja, ispostovao bi je jednom.Brate ja bodem u sve rupe a nisam gej. Budite kreativni jbt.
Nije potrebno raspravljati. Ali nije potrebno ni da se paradira ispred porodicnih zgrada i kuca, menja saobracaj, i angazuje policija.Gej odnos je seksualno oprijedeljenje, zar je potrebno o tome raspravljati u 21 vijeku?
U mom kraju nakon svake sezone parenja ima gomila macica. Takodje, kod mog suseda zivi jedan macak, ali nijedno mace ne lici na njega.Nikad nisam imao zelju zenu krkaciti u guzicu, ali da je to njena istinska zelja, ispostovao bi je jednom.
Jeste upravo su ih naučiliMozda u tome i jeste tvoj problem sto ti mislis da su ljudi zivotinje.
Ko pita djecu alkoholičara ili kriminalca šta hoće i sta vršnjaci u školi rade je greška odgoja roditelja, nebitno da li hetero i homo par odgaja djecu bitno je koliko pažnje posvećuje toj djeci i kako ih odgaja. Znam koliko hoćeš primjera gdje otac prokocka ili popije platu i djeca kad odrastu isto rade kao i roditelji.Nije potrebno raspravljati. Ali nije potrebno ni da se paradira ispred porodicnih zgrada i kuca, menja saobracaj, i angazuje policija.
Nije potrebno da se to kako ste ga nazvali samoopredeljenje u poslednje vreme toliko propagira i forsira da je pocelo predstavljati nasilje u odnosu na ostale ljude u drustvenoj zajednici.
Tim ljudima koji su se samopredelili za isti pol niko ne brani da u svojim sobama rade sta hoce i da idu kuda hoce. Sad hoce jos da im svi tapsemo i dajemo decu da ih vaspitavaju i podizu da ta deca postanu korisni ljudi u drustvenoj zajednici.
Jel tu decu neko pita da li ona to zele?Sta ce biti sa tom decom u skoli gde vlada prirodna selekcija izmedju vrsnjaka koju smo svi prosli?
Da li neko razmislja o posledicama saznanja deteta o istopolnim roditeljima i totalnoj razlici u drugim porodicama.
Napisam sam nekoliko puta da tek zajedno muskarac, zena i njihova deca cine coveka. Ko je shvatio, shvatio je ko nije ima vremena shvatice do kraja zivota. Nametnuce mu se to samo.
Pocepacu ti starfish beboJa nisam od tih, ti to podržavaš...
...evo ti ga Dobri Bosnjanin i tvoj saplemenik Frtajler pa se igrajte vozića...
Samo jednom? BrukaNikad nisam imao zelju zenu krkaciti u guzicu, ali da je to njena istinska zelja, ispostovao bi je jednom.
Veoma je bitno dali je hetero ili homo par. Zamislite homo par pa da jos pogresno odgaja decu?Jeste upravo su ih naučili
Ko pita djecu alkoholičara ili kriminalca šta hoće i sta vršnjaci u školi rade je greška odgoja roditelja, nebitno da li hetero i homo par odgaja djecu bitno je koliko pažnje posvećuje toj djeci i kako ih odgaja. Znam koliko hoćeš primjera gdje otac prokocka ili popije platu i djeca kad odrastu isto rade kao i roditelji.
I nemoj.Veoma je bitno dali je hetero ili homo par. Zamislite homo par pa da jos pogresno odgaja decu?
Zahvaljujem Vam na razmeni misljenja ne bih da dalje oduzimam vase i moje vreme.
OMG.Jedinac sam, nemam ni brata ni sestre, da moram birati kome ga ugurati, ugurao bi ga sestri.
Da moram birati izmedju toga da ga uguram bratu ili nekom stranom muskarcu........... skocio bi naglavacke s nebodera.
Само у последњих 20-ак година, од кад су сви усвојили ту болест и преименовали у "изузетност".Gej odnos je seksualno oprijedeljenje, zar je potrebno o tome raspravljati u 21 vijeku?
Само у последњих 20-ак година, од кад су сви усвојили ту болест и преименовали у "изузетност".
мада, можда је то та америчка изузетност...?![]()
Ko je ovo levo pored ovog homica, nesto mi poznat taj decko, lici na Pantelica
Izbaci nesto iz tvoje obimne kolekcije na forum, u svrhu ilustracijeИ једно и друго је НЕНОРМАЛНО -
Ti stvarno mislis da je mene tog upisa sram?
A ako bi morao da biraš između pljuganja jarcu i VuqIeruTi stvarno mislis da je mene tog upisa sram?
Pa stojim iza svake napisane rijeci.
![]()