Da li je isto "biti gej i praviti decu rodbini" ?

Da li obe pojave smatrate devijacijom uma ?

• DA

glasova: 10 62,5%
  • NE

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
44.196

Isto je biti gej i praviti decu rodbini: Skandalozna izjava poznatog Srbina, nastao je haos u javnosti!​

Pregršt reakcija na društvenim mrežama zbog izjave bivšeg košarkaša​

Milan Dozet, bivši košarkaš Crvene zvezde i član Skupštine kluba sa Malog Kalemegdana, često ume da svojim izjavama izazove lavinu reakcija na društvenim mrežama, a ovoga puta je nastao pravi haos zbog njegovog “tvita” o gej odnosima i incestu.

Dozet je u svom “tvitu” izjednačio istopolne veze sa ljudima koji ulaze u odnos sa svojim rođacima.

Screen Shot 2021-03-29 at 11.05.10 AM.png

:lol:

- Tema je politicke prirode jer je trenutno u procesu predlog zakona o istopolnim zajednicama - / Da li ovaj komentar poteze i pitanje legalizacije incesta ako drustvo obe pojave smatra devijacijom uma ? -

Sto se tice braka zakon kaze sledece:

Brak ne mogu sklopiti krvni srodnici u pravoj liniji, a od srodnika u pobočnoj liniji brak ne mogu sklopiti: rođeni brat i sestra, brat i sestra po ocu ili majci, stric i sinovica, ujak i sestričina, tetka i bratanac, tetka i sestrić, deca rođene braće i sestara, te deca braće i sestara po ocu ili majci.

Tehnicki sa nekim daljim rodjakom mozes da se vencas. :zcepanje:

Sto se tice komentara tog coveka- nemam komentar. Gluposti.

Sto se tice braka zakon kaze sledece:

Brak ne mogu sklopiti krvni srodnici u pravoj liniji, a od srodnika u pobočnoj liniji brak ne mogu sklopiti: rođeni brat i sestra, brat i sestra po ocu ili majci, stric i sinovica, ujak i sestričina, tetka i bratanac, tetka i sestrić, deca rođene braće i sestara, te deca braće i sestara po ocu ili majci.

Tehnicki sa nekim daljim rodjakom mozes da se vencas. :zcepanje:

Sto se tice komentara tog coveka- nemam komentar. Gluposti.
Sestra po ocu ili majci je isto rodjaka, pa sam u nedoumici izmedju Janka i Branka, ko je tu lud a ko normalan, sto Janko **** Peru ili Branko Lenu. :think: :lol:
Javice se sigurno neko od strucnjaka da pojasni. :mrgreen:

Mozda su zato neka zapadna drustva gde je incest bio normalna pojava legalizovali homo brakove. :think:
Malo je glupo da Dzo tuca cousin Lea, a komsija Bo to isto ne moze da radi sa stamenim Frenkom. :lol:
Vidiš teško pitanje šta je gore ili devijantnije po društvo. Ja mislim da je ipak gori incest. Gej par ne može imati djecu. Ne može npr Branko da zatrudni ili Frenk,dok u incestoidnim vezama do trudnoće može doći. Koliki je procenat zdrave djece rođen u incest brakovima? Čitam da su u Turskoj sasvim uobičajeni brakovi među rođacima te da oko 40% stanovništva pati od talesemije.
Jedino gdje su zabranjeni brakovi među prvim rođacima u Evropi je Balkan. Izuzetak je Rumunija koja u nekim određenim okolnostima dozvoljava first cousin marriage ako je toj etničkoj skupini takva nacionalna kultura. Inače su i tu zabranjeni.

Vidiš teško pitanje šta je gore ili devijantnije po društvo. Ja mislim da je ipak gori incest. Gej par ne može imati djecu. Ne može npr Branko da zatrudni ili Frenk,dok u incestoidnim vezama do trudnoće može doći. Koliki je procenat zdrave djece rođen u incest brakovima? Čitam da su u Turskoj sasvim uobičajeni brakovi među rođacima te da oko 40% stanovništva pati od talesemije.
Jedino gdje su zabranjeni brakovi među prvim rođacima u Evropi je Balkan. Izuzetak je Rumunija koja u nekim određenim okolnostima dozvoljava first cousin marriage ako je toj etničkoj skupini takva nacionalna kultura. Inače su i tu zabranjeni.
U svim drzavama gde su gej brakovi legalizovani oni mogu da usvajaju decu ili da ih smuckaju u epruveti. Tako da taj argument oko dece ne stoji.
To moze da bude druga tema na pitanje, cija deca ce biti zdravija (fizicki/psihicki), ona iz incest ili gej brakova.

Back