Da li je Istina --> Provokacija ?

Zavisi zaista kako, tj. na koji nacin iskazes tu istinu.
Ako krenes nesto negativno "ti si takav i takav, radis to i to" tj. osudjujes nekog, taj neko se oseca napadnudim, prozvanim i onda uzima odbrambeni stav.

A ako na neki malo blazi nacin nekom preneses istinu, tipa "to sto radis nije ok, pogledaj kakvu stetu nanosis, jednostavno mislim da nije ok, ali tvoj zivot je u pitanju, tako da nemam prava da se mesam", taj neko se nece osetiti napadnutim i mozda ce to i prihvatiti.

Nije mi zao sto je stradao kriminalac, bilo bi mi zao kada bi stradao neki posten covek ili ko nije nasilan, profesor, naucnik, pisac ili normalan prolaznik :aha:

Sve dok zalite kriminalce a osudjujete normalan svet - nece vam biti bolje u Srbiji :) osim kriminalcima :lol:

A Ako ocekujete da cela Srbija postane kriminalna onda ok, zatvorite Sip=ove i Sudove i Zivela Anarhija :vatromet: zivelo Zlo i Zivelo podzemlje :mrgreen:

A Ovako je smesno, kao postoji zakon koji obozava kriminalce :bljak: ne stiti narod od kriminala i ne osudjuje kriminalce samo zato sto su Srbi :lol:

To nema u nijednoj zemlji, U USA Amerikanac biva osudjen ako pocini neko krivicno delo bilo gde u svetu :cool:

A ovde ih zale i brane - uzas :manikir:

Nije mi zao sto je stradao kriminalac, bilo bi mi zao kada bi stradao neki posten covek ili ko nije nasilan, profesor, naucnik, pisac ili normalan prolaznik :aha:

Sve dok zalite kriminalce a osudjujete normalan svet - nece vam biti bolje u Srbiji :) osim kriminalcima :lol:

A Ako ocekujete da cela Srbija postane kriminalna onda ok, zatvorite Sip=ove i Sudove i Zivela Anarhija :vatromet: zivelo Zlo i Zivelo podzemlje :mrgreen:

A Ovako je smesno, kao postoji zakon koji obozava kriminalce :bljak: ne stiti narod od kriminala i ne osudjuje kriminalce samo zato sto su Srbi :lol:

To nema u nijednoj zemlji, U USA Amerikanac biva osudjen ako pocini neko krivicno delo bilo gde u svetu :cool:

A ovde ih zale i brane - uzas :manikir:
Ti si tako pametan S:heart: Sta se zene lepe ze te budale kada ima tebe mocnog:heart:

Back