- Poruka
- 2.208

Kad god nekome kazem istinu on kaze provociras

Ja probam da im otvorim slepe oci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
istina ti je izazov na dvojoj,rukavica i casa vode u facu
Ti si tako pametan SNije mi zao sto je stradao kriminalac, bilo bi mi zao kada bi stradao neki posten covek ili ko nije nasilan, profesor, naucnik, pisac ili normalan prolaznik![]()
Sve dok zalite kriminalce a osudjujete normalan svet - nece vam biti bolje u Srbijiosim kriminalcima
![]()
A Ako ocekujete da cela Srbija postane kriminalna onda ok, zatvorite Sip=ove i Sudove i Zivela Anarhijazivelo Zlo i Zivelo podzemlje
![]()
A Ovako je smesno, kao postoji zakon koji obozava kriminalcene stiti narod od kriminala i ne osudjuje kriminalce samo zato sto su Srbi
![]()
To nema u nijednoj zemlji, U USA Amerikanac biva osudjen ako pocini neko krivicno delo bilo gde u svetu![]()
A ovde ih zale i brane - uzas![]()
Ti si tako pametan SSta se zene lepe ze te budale kada ima tebe mocnog
![]()
Ti si divan, Sehiii, nemoj da ih slusas!![]()
Ja njega vollliiiiiiiiimmmmm!!!!!!!Vidim ja da bi ovde mogla neka ozbiljna strast da plane , da ne kazem ljubav![]()
Ja njega vollliiiiiiiiimmmmm!!!!!!!![]()
Nemoj da ga uplasis sada i da me ostavi
- Proglasavam vas muzem i zenom !!!
Nemoj da ga uplasis sada i da me ostavi![]()
Vidim ja da bi ovde mogla neka ozbiljna strast da plane , da ne kazem ljubav![]()
Nemam kameruMa sve je dobro dok ne padne svrsh na cam
Mada kako je pocelo![]()
Neki se cak ljute i kada je istina upucena drugome , sami se jave i bune![]()
Na primer pisem na forum nesto sto je istinito, nije upuceno nikome direktno sa foruma i dobijem kaznu za provokaciju![]()
Samo sam napisao svoje misljenje
![]()
Kad god nekome kazem istinu on kaze provociras![]()
Ja probam da im otvorim slepe oci![]()
otkuda on zna da si rekao istinu?
slepe oci su uvek otvorene samo sto ih ne cujes
![]()
Kad god nekome kazem istinu on kaze provociras![]()
Ja probam da im otvorim slepe oci![]()