Da li je istina da su Crnci najbolji jebači?

• Začetnik teme Začetnik teme PA8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidi Jugi, u kafiću na tv igra atletiko nacional. Pun kafić, nema gde šibica da padne. I negro nabavi sto i stolice za mene i društvo. Izvoli gringo, kaže. Ako treba weed , coca, chikas, samo reci. Na balkanu bi mi otvorili lobanju.

1731749585640.jpeg

Vidi Jugi, u kafiću na tv igra atletiko nacional. Pun kafić, nema gde šibica da padne. I negro nabavi sto i stolice za mene i društvo. Izvoli gringo, kaže. Ako treba weed , coca, chikas, samo reci. Na balkanu bi mi otvorili lobanju.

Pogledajte prilog 1642993
Nikada nisam tvrdio da su baš svi negridi loši, vjerujem da i među njima ima dragih i normalnih.

Стил живота црначких предака је махом био далеко изложенији физичком напору на принципима снаге него што је то био стил живота предака белих народа. Зато су данас црнци физички доминантни у скоро свим спортовима - имају више тестостерона. Али и то се мења утапањем црнаца међу стил живота белачких народа па се кроз генерације све то нивелише до те мере да подела на расе постане беспредметна. Кад се погледају црнци који генерацијама живе међу белцима, једнако су инфериорни као белци у односу на остале црнце. Али то је само физика.....са друге стране интелигенција је непромењива константа и ту ситуација никад неће да превагне у корист црне расе јер неке ствари су једноставно "закључане" у нашој генетици и нема померања.

Nisam rasista ako mi se ne dopadaju crne žene..de malo..svako ima pravo da bar kaže da'l voli il nevoli..
Ствар је у томе да већина идијота или мрзи или воли некога само због боје коже. Ко да је то нека мађија и нешто специјално..
Битно је шта је испод коже а кожа може бити свакаква.

Стил живота црначких предака је махом био далеко изложенији физичком напору на принципима снаге него што је то био стил живота предака белих народа. Зато су данас црнци физички доминантни у скоро свим спортовима - имају више тестостерона. Али и то се мења утапањем црнаца међу стил живота белачких народа па се кроз генерације све то нивелише до те мере да подела на расе постане беспредметна. Кад се погледају црнци који генерацијама живе међу белцима, једнако су инфериорни као белци у односу на остале црнце. Али то је само физика.....са друге стране интелигенција је непромењива константа и ту ситуација никад неће да превагне у корист црне расе јер неке ствари су једноставно "закључане" у нашој генетици и нема померања.
Ma i to ti je prenapucana ideja.
Ima nesto sto je karakteristicno za vecinu rasa.
Gde je socijalna beda veca bolji sportisti. Evo ti i kod nas primer.
Tako i pokusavaju u usa da opravdaju sto ima tolilo crnaca sportista. Pa kao skocni zglobodi, selekcija robova itd, mozda to igra ulogu ali ne tolilo, vise je sto vecina njih dolazi iz socijalno ugrozenih sredina, projekti, blokovi i sl. Tu je skolstvo losije, uslovi za odrastanje i onda se pribegava sportu.
Evo ti pogledaj i africke gradove. Imas ogroman grad, gde vecina hoda u dronjcima, ali zato svaki grad ima stadione. Pozoriste sluzi za elitu, a takmicarski sport za raju.

A neke zene pali ideja crnca zbog egzotike i kontrasta koze. Ona bela on crn i ludilo pod mesecinom. Jedino sto se mnoge zeznu jer upravo egzotikuju i bude kasno kad skapira da i nije toliko romantican. E onda postane tako toksicna. Ha yebala sam crnca in joir fejs vajt men, njemu je veci hnja hnja. To pogotovu ove belkinje iz usa. A to je bukvalno rasizam. Kao da je rekla, yebala sam se sa konjem tebi u inat. Koliki debil treba da budes i da ne skapiras u kome je problem.

Back