Mashinger
Aktivan član
- Poruka
- 1.930
Сама помисао на то да имају ту сагу као и цигани,ми даје неку одбојност што се тиче црнкиња.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amateru...Ja ne bi imao seks crnkinjama ni da mi neko plati... Nisam rasista nego jednostavno mi se ne dopadaju, volim žene svetle bele i negovane kože
Rasisti, samo jos da pocnu da vicu Zig Heil!Ovaj forum ko desno krilo arian brotherhood. Sačuvaj Bože!
A Hitler i pola SS vrha ličili na mečkare.Rasisti, samo jos da pocnu da vicu Zig Heil!
Да ли си ти имао секс са становницима Републике Црначке?Da li si imala seks ca Crncima?
Imao ja. Fantazija. Malo dupence, velike sise, plava sočiva i roze fuga na antracit pločicu.Да ли си ти имао секс са становницима Републике Црначке?
Gde je ta država?Да ли си ти имао секс са становницима Републике Црначке?
Pa dobro ...znaš, o ukusima u stvari ne bi trebalo raspravljati .. to bi ti bilo otprilike isto kao da ja tvrdim da su cipele veličine 42 najbolje cipele na svetu.. nekome sigurno jesu ali nekome i nisu moramo to prihvatiti kao tako.. ne volim jednostavno obojene žene i to ti je.Amateru...
Znam. Zezam se. Stvar ukusa. Ja volim tamniju kožu.Pa dobro ...znaš, o ukusima u stvari ne bi trebalo raspravljati .. to bi ti bilo otprilike isto kao da ja tvrdim da su cipele veličine 42 najbolje cipele na svetu.. nekome sigurno jesu ali nekome i nisu moramo to prihvatiti kao tako.. ne volim jednostavno obojene žene i to ti je.
To je OK.. Ja volim opet moram da kažem žene sa svetlom puti dakle da je koža što svetlija... AristokratskijaZnam. Zezam se. Stvar ukusa. Ja volim tamniju kožu.
Mislim da je volim...Pogledajte prilog 1642047
Ово је Права Жена, Плодна, Јака, Здрава, Лепа!
Pa javi onda da spremimo koverte za svadbu prijatelju.. ali će se nabrojišMislim da je volim...
nisukakve su? cula sam da su prljave
ne smrdeI smrde.
Btw., ovo nema veze s rasizmom,već s činjenicom da negridska koža ima šire pore nego bjelačka.
Negridi > kavkazoidi > sinidi - tim resoljedom ide ugrubo podijela smrada od najjačeg prema najslabijem.
zevam,rano je..Šta si zinula @andjelijaa , ko da Džon Holms stoji pored tebe?
Како одушевљено стоји пред Адијем, а кидише на Обаму.
Tako...
Ma pretpostavljam da ga ovaj koji ga drži možda malo uštipne kada je osoba tamnije boje kože na slici.Како одушевљено стоји пред Адијем, а кидише на Обаму.
Ovaj forum ko desno krilo arian brotherhood. Sačuvaj Bože!