Da li je istina da se zivelo bolje za vreme Milosevica?

Ne citam tudje profile :)
Znao sam da pojma nemas o tom vremenu, ti si jedva u srednju skolu isao za vreme milosevica....

Ne za vreme Slobe sam bio jos u OS , u srednju skolu sam krenuo negde pocetkom 2000-ih, tamo negde 2000/01 ali pazi bio sam dovoljno porastao da sam bio svestan sta se desava oko mene i kako zivimo i recimo da li su moji imali ili nisu imali da mi kupe patike ili da li su imali da mi daju za ne znam pljeskavicu ili sladoled, znaci nism sad ono imao 2 godine pa da pojma nisam imao sta se desava oko mene.

Ja sam takođe mlad i ne mogu znati kakav je život bio. Smešno mi je samo što ljudi ne razmišljaju malo. Zapad i jeste uveo sankcije da bi narod zamrzeo Slobu i da bi živeli gore, sigurno ne jer nam žele dobro. Meni baš to ukazuje da je Sloba bio radio o srpskim interesima i zato su ga i mrzeli stranci. Ako ćemo i realno, posle Slobe niko nije prstom mrdnuo za Kosovo i Metohiju. Pljujte ga koliko hoćete u mojim očima, makar onoliko koliko znam i koliko sam video po govorima i dešavanjima, on je poslednji vladar Srbije koji je bio antiglobalista i nije bio nipodčijim uticajem.

Ja sam takođe mlad i ne mogu znati kakav je život bio. Smešno mi je samo što ljudi ne razmišljaju malo. Zapad i jeste uveo sankcije da bi narod zamrzeo Slobu i da bi živeli gore, sigurno ne jer nam žele dobro. Meni baš to ukazuje da je Sloba bio radio o srpskim interesima i zato su ga i mrzeli stranci. Ako ćemo i realno, posle Slobe niko nije prstom mrdnuo za Kosovo i Metohiju. Pljujte ga koliko hoćete u mojim očima, makar onoliko koliko znam i koliko sam video po govorima i dešavanjima, on je poslednji vladar Srbije koji je bio antiglobalista i nije bio nipodčijim uticajem.
Ali zadržimo se na pitanju da li je plata od 1 evro (1993) veća ili manja od plate od 1000 evra (2007 pod balšom)

To vreme moze da se opisuje u par reci, a moze i da se detaljise... Jedna od najvecih inflacija u istoriji covecanstva... Siromastvo kakvo danas ne moze ni da se zamisli... Ne vredi ti uopste da pokusavas to da osetis... Ako hoces pogledaj recimo film "Dnevnik uvreda 1993", tu je malo docarano...
Ali naravno da je u tom mulju bilo i bogatih partijasa, spsovci su drzali sva direktorska mesta u zemlji, svih skola i firmi...Sinovi generala, kriminalci imali su db znacke... Radili sta su hteli, pljackali, krali, ubijali, otimali tudje firme, imovinu itd....Njih ako pitas kako je bilo ili ako pitas njihovu decu, recice ti da je bilo super... Takodje ima i onih koji su tada bili mladi, a posto je secanje selektivno, recice ti kako je to bilo super vreme...To je u sustini zal za mladoscu i nemoc da se stvarno oseti ponovo to sivilo....
pomenucu jedno komunisticko djubre, koje je skupo kostaalo srpski narod, JNA general, zivota panic i njegov sin goran panic... gde je JNA bila u biznisu sa firmom Kentaur, vlasnistvo gorana panica...narod je izgleda zaboravio na porodicu panic

Ako ćemo i realno, posle Slobe niko nije prstom mrdnuo za Kosovo i Metohiju.
Pa on je najveci krivac sto je Srbija ostala bez Kosmeta.
antiglobalista i nije bio nipodčijim uticajem.
Antiglobalista ne postoji, to je mit teoreticara zavera. Bio je inace Americki covek, dok nije potpuno poludeo i poceo da drvi na ceo svet, tad su ga gurnuli u vatru, a ratove na podrucju bivse Juge je iskoristio da se dobro obogati.

Antiglobalista ne postoji, to je mit teoreticara zavera. Bio je inace Americki covek, dok nije potpuno poludeo i poceo da drvi na ceo svet, tad su ga gurnuli u vatru, a ratove na podrucju bivse Juge je iskoristio da se dobro obogati.
Kako je krivac za gubljenje Kosova? Naprotiv on je jedini pokušao da ga zadrži. 1989. ako se dobro sećam čitanja je doveo Srbe na vlast na KiM. Onda su šiptari povećali nemire i dođe rat u Bosni, naravno tada nemaš stabilnost i ne možeš mnogo uticati na KiM kad imaš rat sa druge strane, sankcije od Nato zemalja. Onda bombardovanje 1999. Nato nije uspeo u svom cilju. Na mirovnom sporazumu piše da Kosovo ostaje deo Srbije, to što su ovi posle Slobe prodali i ništa nisu uradili da se suprodstave, odnosno prodali to što je Sloba uspeo da izdejstvuje, to nije Slobina greška, već greška ovih što su došli posle i naših punoletnih građana.

Bio je antiglobalista, da nije tako onda bi se uzlizao uz zapad i ne bi nas razorili sankcijama i bombama. Usput kad bi poslušao njegove govore 1989-2000 skapirao bi koliko je istine govorio. A isto i u Hagu šta je govorio, sve je bilo čisto srpski i inteligentno. Štitio je svoj narod do kraja, čak iako je znao da će ga to koštati života.

Verujem da je bilo teško živeti pod sankcijama i da su ljudi zbog toga dosta patili i zbog ratova i bombi... Ima tu dosta toga. Za to ne krivim Slobu, ko god (srpski nastrojen) da je bio na vlasti isti bi scenario bio, samo što da je neko drugi bio verovatno bi mnogo gore završili, Sloba je bio inteligentan čovek, naravno imao je on greške, kao i svako(npr Tito koji je uradio sve za Jugu, ali imao je eto greške oko autonomnih pokrajina) ali čvrsto verujem da je Sloba čak i to što je pogrešio uradio slučajno, želeo je najbolje, ali ne može se sve postići.

A za vreme Tita...Neznam nisam ni rodjen tada,ali zamisli da u ono vreme imas toliko stvari koje placas.Internet,mobilni raznorazni...Tada je bio samo fiksni telefon cije uvodjenje je kostalo 3.000 maraka.Automobili koje je iole priucen majstor sam mogao opraviti danas ovi sa elektronikom svaki kvar servis.Odmaralista u nasoj drzavi na moru,danas svi Grcka,Turska,Egipat,Spanija...Mast i leb sa crvenom mlevenom paprikom bio kolac za decu.Danas pljeskavice,pice,mekdonals...U skoli uniforme,danas svi markiranu garderobu...
Realno mnogo trosimo ,jedemo i provodim se kvalitetnije nego tada.
A kako e zivelo u srednjem veku u gradovima ?Nije bilo komunalija,uzas zivi,evo vam video i nemojte ga gledati ako jedete.

Verujem da je bilo teško živeti pod sankcijama i da su ljudi zbog toga dosta patili i zbog ratova i bombi... Ima tu dosta toga. Za to ne krivim Slobu, ko god (srpski nastrojen) da je bio na vlasti isti bi scenario bio, samo što da je neko drugi bio verovatno bi mnogo gore završili, Sloba je bio inteligentan čovek, naravno imao je on greške, kao i svako(npr Tito koji je uradio sve za Jugu, ali imao je eto greške oko autonomnih pokrajina) ali čvrsto verujem da je Sloba čak i to što je pogrešio uradio slučajno, želeo je najbolje, ali ne može se sve postići.
Broz je nas Srbe granicama uništio. Austrougarski kaplar..

Bio je pod Mirinim uticajem,što je najgore.

A gde nas je branio tu nas nema i što smo imali nemamo.
Dovoljno.

Bio je pod Mirinim uticajem,što je najgore.

A gde nas je branio tu nas nema i što smo imali nemamo.
Dovoljno.
Nije bio dorastao situaciji u kojoj smo se našli kao narod devedesetih - sam raspad “SFRJ” je bio dovoljan za desetak godina ekonomske krize, a još njega više zanimala ideologija od preživljavanja nas kao naroda.

Da ne pominjem u koliko smo bili teškoj geopolitičkoj situaciji - Zapad je tad lomio sve da bi lakše prišao Rusiji.

Pa ko god da je bio ne bi se lepo živelo. Ne može posle raspada države, ratova, bombi.. biti dobro. Samo Sloba je očuvao koliko je mogao i makar je branio srpske interese.
na mitinzima da a ovako na svašta je pristajao

privatizaciju započeo Sloba, nastavili DOS-ovci (iebali mu kevu) a biće da i Napredno krčmimo...

Ово може да изговори само особа која нема појма о историји.
Како он може бити већи кривац од скупштине СР Србије која
је у антисрпском заносу и уз аплаузе изгласала аутономију КиМ?
Да није Слободан насељавао Шиптаре из Албаније и поклањао им
откушљена српска имања?
Више би ти легао ник 'One who no one trust'
DeepinScreenshot_select-area_20210313003628.png

Back