A Askari Aktivan član Banovan Poruka 1.604 09.07.2023. u 10:53 - Da li je Iran siguran ruski saveznik? #26 Meliot: Ali mislim da su šiiti u promilima na Balkanu u odnosu na sunite. Kliknite za proširenje... Bas nas briga. Sitske manjine imas sirom Islamskog Svijeta. To je bilo i za vrijeme Zlatnog Doba Islama.
Meliot: Ali mislim da su šiiti u promilima na Balkanu u odnosu na sunite. Kliknite za proširenje... Bas nas briga. Sitske manjine imas sirom Islamskog Svijeta. To je bilo i za vrijeme Zlatnog Doba Islama.
M Meliot Elita Poruka 24.205 09.07.2023. u 10:55 - Da li je Iran siguran ruski saveznik? #27 Askari: Bas nas briga. Sitske manjine imas sirom Islamskog Svijeta. To je bilo i za vrijeme Zlatnog Doba Islama. Kliknite za proširenje... A gde si ti pokupio taj šiizam ovde? Ako nije tajna naravno.
Askari: Bas nas briga. Sitske manjine imas sirom Islamskog Svijeta. To je bilo i za vrijeme Zlatnog Doba Islama. Kliknite za proširenje... A gde si ti pokupio taj šiizam ovde? Ako nije tajna naravno.
A Askari Aktivan član Banovan Poruka 1.604 09.07.2023. u 10:59 - Da li je Iran siguran ruski saveznik? #28 Meliot: A gde si ti pokupio taj šiizam ovde? Ako nije tajna naravno. Kliknite za proširenje... Nesto u Beogradu a posebno preko googla i youtubea.
Meliot: A gde si ti pokupio taj šiizam ovde? Ako nije tajna naravno. Kliknite za proširenje... Nesto u Beogradu a posebno preko googla i youtubea.
M Meliot Elita Poruka 24.205 09.07.2023. u 11:02 - Da li je Iran siguran ruski saveznik? #29 Askari: Nesto u Beogradu a posebno preko googla i youtubea. Kliknite za proširenje... A pre toga si bio sunit ili neka druga konfesija? Zanima me onako samo.
Askari: Nesto u Beogradu a posebno preko googla i youtubea. Kliknite za proširenje... A pre toga si bio sunit ili neka druga konfesija? Zanima me onako samo.
A Askari Aktivan član Banovan Poruka 1.604 09.07.2023. u 11:23 - Da li je Iran siguran ruski saveznik? #30 Meliot: A pre toga si bio sunit ili neka druga konfesija? Zanima me onako samo. Kliknite za proširenje... Molim te promijeni temu.
Meliot: A pre toga si bio sunit ili neka druga konfesija? Zanima me onako samo. Kliknite za proširenje... Molim te promijeni temu.