Islamski Svijet se koleba izmedju podrske Rusiji i Amerike. Imamo izjavu predsjednika Erdogana da podrzava Ukrajinu za clanstvo u NATOu. Pitanje je da li je Iran jedini pouzdan saveznik Rusije, bez ikakvog kolebanja?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Problem izmedju Irana i Amerike je, sto Amerika ne priznaje Islamsku Revoluciju iz 1979 godine, tako da Islamska Republika Iran nije u stanju birati.
vise se ne koleba, bilo nekadIslamski Svijet se koleba izmedju podrske Rusiji i Amerike.
признају револуцију оног ког су довели на власт али не признају револуцију против оног ког су донели на властProblem izmedju Irana i Amerike je, sto Amerika ne priznaje Islamsku Revoluciju iz 1979 godine, tako da Islamska Republika Iran nije u stanju birati.
"Žena laže suze prosipljući,trgovac ti laže sa osmjehom,niko krupno ko Turčin ne laže."A zasto Republika Turska tako cesto mijenja strane? Da li je zato sto je Turska clan NATOa?
Ko napada šejhejn (prva 2 kalifa) je nevernikIslamska Revolucija je ono sto svaki sitski musliman treba prihvatiti.
Mi siitski muslimani priznajemo samo jednog Kalifu a to je Ali ibn Abi Talib. Drugih nema.Ko napada šejhejn (prva 2 kalifa) je nevernik
U tom slučaju, ti si kafir.Mi siitski muslimani priznajemo samo jednog Kalifu a to Ali ibn Abi Talib. Drugih nema.
Ne postaje se kafir negirajuci Ashabe za Kalifu. Jedini Kalif je Hazrat Ali a.s.U tom slučaju, ti si kafir.
Abu Bakr je najboljiNe postaje se kafir negirajuci Ashabe za Kalifu. Jedini Kalif je Hazrat Ali a.s.
Nije. Siguran je samo dok ima para.Islamski Svijet se koleba izmedju podrske Rusiji i Amerike. Imamo izjavu predsjednika Erdogana da podrzava Ukrajinu za clanstvo u NATOu. Pitanje je da li je Iran jedini pouzdan saveznik Rusije, bez ikakvog kolebanja?
A ko su te tri Kalife? Samo obicni ljudi, dok Hazrat Ali a.s. ima sposobnost Evlije. Takodje i njegovo porodicno stablo 12 Imama.Abu Bakr je najbolji
onda Omar ibn al Hatab
onda Osman ibn Afan
i to je kraj liste.
Oni su najbolji muslimani svih vremenaA ko su te tri Kalife? Samo obicni ljudi, dok Hazrat Ali a.s. ima sposobnost Evlije. Takodje i njegovo porodicno stablo 12 Imama.
Oladi malo.Oni su najbolji muslimani svih vremena
Značaj Abu Bakra i Omara je kao značaj vida i sluha za glavu
Ti si kafir.Oladi malo.
Je li Dzegi, kako se osjecas sto ti je unisten ISIL i Al Kaida? Ti si tada garantovala da niko ne moze pobijediti ISIL.Ti si kafir.
Rusija ti je preminula. Haha.Je li Dzegi, kako se osjecas sto ti je unisten ISIL i Al Kaida? Ti si tada garantovala da niko ne moze pobijediti ISIL.
Prvi utjecaj Siizma je poceo u Beogradu pri Kulturnim Centrom Irana 1992 godine, a sada postoji u Sarajevu Fondacija Mulla Sadra.Izvnite što se mešam, postoje li šiiti muslimani na Balkanu? Ja sam mislio da je zbog Osmanlija samo sunizam ovde prisutan.
Ali mislim da su šiiti u promilima na Balkanu u odnosu na sunite.Prvi utjecaj Siizma je poceo u Beogradu pri Kulturnim Centrom Irana 1992 godine, a sada postoji u Sarajevu Fondacija Mulla Sadra.