- Poruka
- 131.380
e ove uciteljice znaju znanjeAko je kanonozacija Stepinca normalna stvar, ovo mi je još normalnija..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ove uciteljice znaju znanjeAko je kanonozacija Stepinca normalna stvar, ovo mi je još normalnija..
Obično tako prođu pošteni i časni ljudi.Jedan od najgorih "srpskih" oficira u istoriji. Obrukao proslavljenu uniformu, izgubio rat od polupismenih radnika, seljaka i nesvršenih studenata.
Jedan od najgorih "srpskih" oficira u istoriji. Obrukao proslavljenu uniformu, izgubio rat od polupismenih radnika, seljaka i nesvršenih studenata.
Sto si mogao da upoznas nego sto si mogao da cujes svedocanstvo coveka kome je taj svetac ubio majkuNe, nije mu mesto u crkvi. I to ne zbog toga što sam pro-partizanski i mrzim Dražu već smatram da nikome ko je živeo u iole savremenom dobu nije mesto na fresci. Crkva koja kanonizuje ljude od krvi i mesa koji su koračali zemljom u savremenom dobu samo pravi sprdnju od sebe. Naravno da u 20. i 21. veku ne može živeti ni svetac, ni mučenik. Kako da verujem u crkvu koja proglasi za sveca nekog kog sam mogao i da upoznam za života.
Možda pošten u smislu političke naivnosti ali častan svakako ne jer je prvo varao ženu na Ravnoj Gori sa ljubavnicom dok je Jelica bila u logoru na Banjici, naredio da mu zakolju kuma, predavao svoje zemljake okupatoru na streljanje...Obično tako prođu pošteni i časni ljudi.
Ubili su manje?нема никаква гомила сведочанстава, постоји податак, додуше опет од комуниста (републичког одбора субнора србије, из 2015. г.) у којој се наводи поименични списак 6.533 особе које су четници убили широм Србије
с друге стране рецимо, имамо 20-30.000 људи убијених од стране комуниста само у београду
I kako su četničke snage došlo do Neretve a da ih niko u tome nije sprečio. Oni nisu držali te teritorije već su mahom bili stacionirani u Srbiji i Crnoj Gori.Cela njegova porodica je uhapšena i odvedena u logor od strane Nemaca. 1942. godine Nedićevo ministarstvo je od Nemaca tražilo da uhapse i vode u logore porodice četnika. Dražu su smatrali odmetnutim oficirom, a ne saradnikom.
Дражи је дужност била да се бори, положио је заклетву држави и краљу.Svaka revolucija je nelegelna dok ne pobedi. I u Francuskoj i u Rusiji je bilo tako.
Kada sam rekao da su to uradili ljudi željni vlasti mislio sam i na Dražu i na Tita.
Ovde je reč o Draži a ne o nekim izvitoperenim pripadnicima pokreta.Sto si mogao da upoznas nego sto si mogao da cujes svedocanstvo coveka kome je taj svetac ubio majku
Pop maca
svedocanstvo Mise Janketica
Ja bih te molila da mi linkuješ izvore tih podataka a da nisu yt snimci ili svedočenja već istorijski podaci.Možda pošten u smislu političke naivnosti ali častan svakako ne jer je prvo varao ženu na Ravnoj Gori sa ljubavnicom dok je Jelica bila u logoru na Banjici, naredio da mu zakolju kuma, predavao svoje zemljake okupatoru na streljanje...
Што не сачуваше ону јадну нејач на Козари?Sami su ih čuvali i sačuvali, svojim oružjem i svojom hrabrošću. Nisu ni Amerikanci ni Rusi došli da ih brane.
Kralju koji je pobegao iz zemlje, koji je došao na vlast pučem i čiji je premijer Simović ubeđivao Nemce da će poštovati ugovore koji su njegovi prethodnici potpisali.Дражи је дужност била да се бори, положио је заклетву држави и краљу.
https://www.pogledi.rs/ljoticevci-i-streljanje-u-kragujevcu-21-oktobra-1941.htmlMožda pošten u smislu političke naivnosti ali častan svakako ne jer je prvo varao ženu na Ravnoj Gori sa ljubavnicom dok je Jelica bila u logoru na Banjici, naredio da mu zakolju kuma, predavao svoje zemljake okupatoru na streljanje...
Draža nije odgovoran za svaki zločin koji su počinili pripadnici njegove vojske ali je odgovoran što nije zaveo disciplinu i što nije kažnjavao ratne zločine koje je JVuO činila nad građanima koje je navodno trebala da brani. Zločini Četnika nisu zaostajali za zločinima okupatora, čak je bezbednije bilo prošetati pored okupatorskih vojnika nego izaći pred četnike.Sto si mogao da upoznas nego sto si mogao da cujes svedocanstvo coveka kome je taj svetac ubio majku
Pop maca
svedocanstvo Mise Janketica
Zna to svako ko nije bio deo antihrišćanskog udruženog zločinačkog pokreta.најмањи је проблем њихова судбина, него је важно нама да знамо с ким имамо посла
барем 15 пута мање него комунисти које ви славитеUbili su manje?
Ma pravi su sveci ako su ubili samo 6533
Краљ дошао на власт пучем?Kralju koji je pobegao iz zemlje, koji je došao na vlast pučem i čiji je premijer Simović ubeđivao Nemce da će poštovati ugovore koji su njegovi prethodnici potpisali.
Da su se partizani borili sa četnicima na Neretvi? Pogledaj sama.Ja bih te molila da mi linkuješ izvore tih podataka a da nisu yt snimci ili svedočenja već istorijski podaci.
Opet da pitam, kakve veze ima ovo sa Dražom jedino ako mi linkuješ da je ovo direktno Dražino naređenje bilo.https://www.pogledi.rs/ljoticevci-i-streljanje-u-kragujevcu-21-oktobra-1941.html
20. октобар. Град је опкољен од раног јутра. У град се могло слободно улазити. Из града нико жив није могао изаћи. Од око 8 ујутру обруч око Крагујевца почиње да се сужава. У наступању према центру вароши, Немци би хватали сваког ко би се затекао на улици. И Немци и љотићевци су објашњавали народу, да ће свима похапшеним у касарнама 19. пука, службеници немачке конманде прегледати легитимације и по потреби издавати нове. То је важило и за ученике свих школа, који су морали посећивати исте, њихова добра ради а и да их ”шумски” не би лагали
Све што се десило и дешавало у Крагујевцу на дан 20. и 21. октобра је дело Димитрија Љотића. То је био он који је убедио Немце да је Крагујевац побуњенички центар Србије и умиривање Крагуејевца било којим путем гаранција реда и мира у Србији.
Sto da ne, kad mogu Nemanjici moze i Draza.![]()
Naletoh na ovo.
Sta mislite o novokomponovanim freskama?
Mozes li mirne duse tvrditi da je draza sasvim cist?Ovde je reč o Draži a ne o nekim izvitoperenim pripadnicima pokreta.
Pa pučem i demonstracijama 27. marta 1941. Pa s obzirom da je Simović ubeđivao Nemce da neće poništavati nikakve ugovre sa Nemcima ne razumem zašto je uopšte i došlo do puča.Краљ дошао на власт пучем?
Ко је био други кандидат?
Milutina Jankovića, vojvodu Dragačevskog su zaklali Četnici po Dražinom naređenju. Draža je prethodno krstio Milutinovo dete, a zatim zaklao kuma. A što se tiče Dražine ljubavnice, to je podatak sa foruma pogledi gde su svi članovi pro-četnički orjentisani, njihova je tvrdnja da je Draža na Ravnoj Gori živeo sa nekom ženom.Ja bih te molila da mi linkuješ izvore tih podataka a da nisu yt snimci ili svedočenja već istorijski podaci.
Jes vala, nema crkva veze sa istinomSto da ne, kad mogu Nemanjici moze i Draza.