Da li je Drazi mesto na fresci?

Kad je tacno bio mucenik?
Dok je komandovao balkanskim ratovima ili u prvom ili u drugom
30-ak god ubijanja i komandne odgovornosti i kazu - mucenik
онда кад су га западни савезници издали и предали комјуноусташама који су га убили и, још увек се не зна где, закопали

баш оно што су нацисти од почетка тражили

draza.jpg

Baš treba da ga vide .
Da bi shvatili kakav su zločin njihovi preci počinili prema sopstvenom narodu .
Povreda osećanja vodi ka katarzi.

Мени лично не смета његов лик , али верујем да има људи којима то вређа осећања и то верска осећања ..политичка личност не би требала да буде део верског мозаика .Дража је политичка личност као такав је осуђен ..

Мени лично не смета његов лик , али верујем да има људи којима то вређа осећања и то верска осећања ..политичка личност не би требала да буде део верског мозаика .Дража је политичка личност као такав је осуђен ..
Ljudi kojima Draža vređa osećanja, naročito verska, ne zalaze u crkve.
Kada slučajno zađu red je da se suoče sa istinom o svojoj ulozi saučesnika u zločinačkom poduhvatu protiv Srba i Srbije.

Nazivati onaj linč suđenjem nije korektno, najblaže rečeno.

Nije to mucenistvo nit je vezano za religiju
као што видимо горе, слично је и нацистички окупатор мислио о дражи...
Ako ces mucenike stavi obrenovice, podigli srbiju a ubili ih na spavanju
што се мене тиче може, али ни њихово страдање није везано за религију

Kada slučajno zađu red je da se suoče sa istinom o svojoj ulozi saučesnika u zločinačkom poduhvatu protiv Srba i Srbije.

Utvrdjeno je da je raskomadan i sahranjen na vise mesta da mu se ne bi znalo za grob.medjutim ucesnik tog sudjenja je negde izjavio to,pa je i on na kraju streljan,ali istina je kruzila i saznala se.

као што видимо горе, слично је и нацистички окупатор мислио о дражи...

што се мене тиче може, али ни њихово страдање није везано за религију
Nije al barem nisu bili u sumnjivim odnosima sa fasistima.
Nego je draza popularniji pa zele da ga imaju * u svojim redovima*

Не знам ја ко је како осуђен , али само коментаришем лик на верском мозаику .политика не би требала да се петља у верски живот .

Не знам ја ко је како осуђен , али само коментаришем лик на верском мозаику .политика не би требала да се петља у верски живот .
Nije politički nego kao simbol borbe Srba protiv crvene kuge antihrišćanske koju još predstavlja i sa onoga sveta.

Svaki marksist koji zaluta u crkvu treba da ga vidi i pokaže kajanje za svoje saučesništvo u sotonističkoj alijansi

Koji je sarađivao sa najvećim zlom koje je svet do sada video da bi pobedio partizane i došao na vlast. Toliko o tome da li mu je mesto na fresci.
Може ли фотографија још неког сарадника нациста, макар капетана, у опанцима и вуненим чарапама?
Како те ние срамота да будеш слепац код очију?
Дража је сарађивао са окупатором таман колико и Ратко Младић.

Може ли фотографија још неког сарадника нациста, макар капетана, у опанцима и вуненим чарапама?

Колико сам могла да прочитам у књизи Љиљане .Б о Ратку Младићу , њему су четници мучили мајку .тј завезали су јој плетенице за рогове од краве и запалили шталу и оставили је , неко је сучајно спасао а оца су му убиле усташе ..

питање је да ли је овим повређен једна одређен број верника .
Верника комунста?
Свако ко је повређен Дражиним ликом треба моментално да напусти цркву.
Дотични је се до задњег даха борио за државу, краља и СПЦ.
Његови противници разбили су цркву, стварајући јеретичко-политичке квазицркве
са слоганима 'безбожници уразумите грешнике'.

Колико сам могла да прочитам у књизи Љиљане .Б о Ратку Младићу , њему су четници мучили мајку .тј завезали су јој плетенице за рогове од краве и запалили шталу и оставили је , неко је сучајно спасао а оца су му убиле усташе ..
Какве то има везе са његовом сарадњом са окупатором?
Свакаква говна су се знала четницима представљати, као и данас.

Hiljade četnika se šeta slobodno prema Neretvi i središtu NDH. Morao je postojati dogovor za miran prelazak preko Bosne sa nacistima i ustašama.

Četnici su postali zlo koje je sarađivalo i sa nacistima i sa ustašama, najvećim zlom koje je svet ikada video. Možete da pišete novu istoriju koliko hoćete, Rusi i Amerikanci sve ovo jako dobro znaju.
Зато су послали Месића у униформи КЈ и прописним ознакама, да се придружи Чичи.
Овај приступио партизанима а униформе искористили за пар покоља од Чачка до Београда.
Америчка мисија је до последњих дана рата у главном штабу ЈВуО.

Зато су послали Месића у униформи КЈ и прописним ознакама, да се придружи Чичи.
Овај приступио партизанима а униформе искористили за пар покоља од Чачка до Београда.
Америчка мисија је до последњих дана рата у главном штабу ЈВуО.
A dokazi za tako nešto? Rekla kazala. Nisu imali partizani druga posla od oslobađanja zemlje nego da prave pokolje po Srbiji prilikom juriša na Beograd.

Није то баш тако , имаш људе који су били чланови партизнаског покрета тј њихови потомци носе успомену на њих и верници су и онда дођу и виде Дражу у цркви , на то мислим када кажем да се можда није размишљало о повреди осеђања свих верника.
Њихови очеви су убијали свештенике, дотични могу само да сагну главе и да се стиде.
Сви који су се борили за Броза су допринели данашњем стању сршске државе и народа.

A dokazi za tako nešto? Rekla kazala. Nisu imali partizani druga posla od oslobađanja zemlje nego da prave pokolje po Srbiji prilikom juriša na Beograd.
Докази су у комунистичким документима, није мој проблем што ти ништа не читаш.
Да им се војска не би побунила морали су двојицу стрељати а Месића склонити у Славионију.
Зар теби треба већи доказ од Туђмана ко су били партизани?

Back