Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.762
иза су Крцун и Ранковић?Na fresci je i Tito.
![]()
Tako da, što da ne.
мученици са рукама крвавим до лаката, или Крцун како рече "до рамена"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
иза су Крцун и Ранковић?Na fresci je i Tito.
![]()
Tako da, što da ne.
српски родољуб и официр који добровољно стаје на чело борбе против окупатора на крају које, након што бива изигран и издан, мученичком смрћу страда од стране безбожника - зар то није довољно је да се назове новим мартиромNaravno da jeste
Ne razumeš se u pravoslavnu veru, tako da nisi relevantan da pišeš o tome.Na freskama nema sta da traze licnosti koji su nosili oruzja i ratovali, freske ako zelimo moderne, treba da budu sa likovima koji su svoju ljubav ka bogu sirili mirnim putem, na primer Dzej, Zoran radmilovic, Saban Saulic, Ckalja...
Koji je sarađivao sa najvećim zlom koje je svet do sada video da bi pobedio partizane i došao na vlast. Toliko o tome da li mu je mesto na fresci.можда и не, али дража је барем био православни верник који је завршио као мученик
ja se razumem u hriscanstvo, a to sektastvo oko pravoslavlja, katolika, protestanta... me ne zanimaNe razumeš se u pravoslavnu veru, tako da nisi relevantan da pišeš o tome.
Samo što su ovde prikazani u paklu. Ali fora je da mnogi od vas ,,pravoslavaca“ ne razlikuju fresku od ikone.иза су Крцун и Ранковић?
мученици са рукама крвавим до лаката, или Крцун како рече "до рамена"
Pravoslavna Crkva je Ona koju je osnovao Hristos. To nije nikakva ,,sekta“...ja se razumem u hriscanstvo, a to sektastvo oko pravoslavlja, katolika, protestanta... me ne zanima
Koji je sarađivao sa najvećim zlom koje je svet do sada video da bi pobedio partizane i došao na vlast.
Četnici su postali zlo koje je sarađivalo i sa nacistima i sa ustašama, najvećim zlom koje je svet ikada video. Možete da pišete novu istoriju koliko hoćete, Rusi i Amerikanci sve ovo jako dobro znaju.
дечаче, није 1947. , види прочитај нешто
to mu je bratко је овај десно Џастин Трудо из Канаде?![]()
crkva Svetog Jovana u Kruševcuma koja je to crkva lepo pitam.
a jel on nesto donirao tamo kad su ga turili?crkva Svetog Jovana u Kruševcu
Aj, pitaj me još nešto za Gašića ..obožavam to![]()
ako je ktitor ti pogadjaj da li je doniraoa jel on nesto donirao tamo kad su ga turili?
Pogledaj na televiziji, tamo možda ima odgovora na to pitanje.a jel on nesto donirao tamo kad su ga turili?
Vernici u antihrista se ne računajuДобро је неко рекао није он светац ако је на фресци , на фресци се налазе и људи ,,нпр у Требињу је веома лепа фреска која описује онај догађај када је 1996 био пренос моштију светог Василија Острошког и ту је насликано много људи , обичних људи ..тако да не би требало да представља нешто лоше ..е, сада како се верници могу осећати када то виде то је питање ..има СПЦ доста верника који имају различите политичке идеологије , између осталог има и комуниста , социјалиста итд..који се ужасавају уопште помена о Дражи ..питање је да ли је овим повређен једна одређен број верника .
moj pokojni deda, po majci, bio je u nemackom zarodljenistvu...pripadnik cetnickog pokreta, zarobljen u okolini Trstenika 1941g i odveden sa ostalim Srbima, na prisilni rad u Nemackoj...eto, saradjivao je sa HitleromČetnici su postali zlo koje je sarađivalo i sa nacistima i sa ustašama, najvećim zlom koje je svet ikada video. Možete da pišete novu istoriju koliko hoćete, Rusi i Amerikanci sve ovo jako dobro znaju.
Točno.a da li prilici?
zar ovakve freske nece deliti ljude posto je srbija ionako podeljena po pitanju draze?
zar crkva ne treba da ima ulogu pomiritelja i ujedinitelja a ne inicijatora raskola?
Duboka država, mi potomci UDBE, kosa 3.generacija...držimo SVE POLUGE MOĆI.њихов број је минималан са тенденцијом смањивања сваке годинето што су и даље добро позиционирани је други проблем
да парафразирам комунистичког крвника капичића - Срби су масовно за краља и дражу, али ту смо ми да то променимо
Poklonu se u zube ne gleda, treba novac za sve one crkve, manastire, ikone i freske. Umetnici uglavnom naplaćuju svoje ikone i freske jer oni žive od toga.Crkva vodi svoju politiku, nista cudno
Podilazi svakome ko joj je pomogao na neki nacin
Pa zato ima i karica i gasica i ....mnogih drugih
Smatram to ogavnim, srebroljubljem.
Vernici u antihrista se ne računaju
Da,Crkva treba da se miri sa onima koji bi da je zatrua da li prilici?
zar ovakve freske nece deliti ljude posto je srbija ionako podeljena po pitanju draze?
zar crkva ne treba da ima ulogu pomiritelja i ujedinitelja a ne inicijatora raskola?
Može se vlast oteti samo bajunetom.Duboka država, mi potomci UDBE, kosa 3.generacija...držimo SVE POLUGE MOĆI.
Mediji.
gospodarstvo
Finansije
Cjeli politički sustav
Cjeli oporbu kontroliranu.
Sve je u rukama KoSa, UDBE, OZNE.
Vi si grizite jajca od čiča masne brade gibaničara.
Vas gubitnike koji snujete o lustracijama.