Da li je Donald Tramp Antihrist?

• Začetnik teme Začetnik teme hm337
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vec smo razgovarali pre par dana, rekao sam ti da zivim u Americi. Daleko je ova zemlja od bankrota, i veruj mi govorim realno nisam od onih koji ruzicasto predstavljaju stvari. Daleko je svet od propasti dolara. Desava se odredjena podela sveta, bice nekoliko jednakih a Amerika ostaje prva medju jednakima. I treba da reze troskove, dosta je bilo zajebancije po svetu, ali videces kakva ekonomska eksplozija ce da se desi u narednih godinu dana, mozda malo vise. Pogotovo nakon ovih tarifa koje Trump uvodi.
Банкротирала је већ одавно саавезна влада. Дугови су абнормални. Трошкови за војску су астрономски.

Znam da je kod vas popularnost religijskih fanatika i zanesenjaka... ali imate i rijetke veoma misaone ljude iz onog vremena pred 30 i više godina.
Da si rekao pre 100 godina, pa da se slozimo. Ali 99 posto svega sto se pojavljuje na nasoj sceni je najobicnije smece i palamudjenje koje sluzi za zaludjivanje ovog ionako vec totalno sludjenog naroda. Samo u Srbiji na nacionalnim frekvencijama, kao sto su Pink i Happy, mozes videti stvari koje vidis. Totalno dno

Банкротирала је већ одавно саавезна влада. Дугови су абнормални. Трошкови за војску су астрономски.
Bankrotirace onda kada obican covek to zestoko oseti na svojoj kozi, problem je sto dosta nasih ljudi misli da iz Srbije zna nesto bolje o situaciji u Americi. Za sve zemlje koje Srbin prosecan prica da su propale i bankrot, tamo skoro pa sve tece sasvim normalnim tokom.

Da ... srpski bankar i stručnjak Dragaš je rekao da će euro prvi propasti a dolar opstati do daljnjega....što nije čudno....Evropa propada a euro je novac bez pokrića i konkretne države iza sebe...
Prijetelju, taj vrsni Dragas je rekao za dolar pre 40 godina da je na ivici propasti. Ljudi neki ovde i dalje misle da ce se desiti to, a da bi se to desilo moras uci vojskom u Vasington i zauzeti belu kucu. Znamo i ti i ja kada ce se desiti to. Amerika ce pre baciti nuklearnu biombu nego dopustiti da se dolar izbaci iz upotrebe.

Amerika ce pre baciti nuklearnu biombu nego dopustiti da se dolar izbaci iz upotrebe.
I ovo je jako točna stvar...naime američki državni dugovi su tako veliki da se ne mogu i neće niti vraćati, i dok je ples na žici moguć sve dobro jer zapravo Americi odgovara 3.svjetski rat da bi se dugovi pobrisali kao i sam dolar nestao. Poslije velikog rata Americi bi jako pasalo "sve ispočetka" i bez dugova...pojeo vuk magare :)

I ovo je jako točna stvar...naime američki državni dugovi su tako veliki da se ne mogu i neće niti vraćati, i dok je ples na žici moguć sve dobro jer zapravo Americi odgovara 3.svjetski rat da bi se dugovi pobrisali kao i sam dolar nestao. Poslije velikog rata Americi bi jako pasalo "sve ispočetka" i bez dugova...pojeo vuk magare :)
Вртоглава хиперинфлација која је виђена у СРЈ за време Слобе би у Америци такође обезвредила унутрашње дугове, али и вањске. Динарске обвезнице би постале безвредне. Без рата.

pogledao sam onaj video koji si postovao o tome....ima to logike...
ovaj video

voleo bih da čujem komentar Glasnika o tom videu
Ako stignem da pogledam?

Evo na primer apostol Petar zove Rim Vavilon u njegovo vreme.
To je izraz za vladajucu silu koji progoni prave verujuce.

1. Petrova 5,13Pozdravlja vas crkva s vama izbrana u Vavilonu, i Marko sin moj.

Isto ce biti kao ma pocetku.
Kain ubi Avelja samo zato sto je ispravno sluzio Bogu a ovaj mu je sluzio ali ne kako je Bog kazao.

Jovan opisuje da ce se na kraju formurati Kain, taj antihrist koji ce hteti da pobije sve do jednog prave verujuce koji drze Bozji zakon 10 zapovesti .
I pobice beje.
Ali Jovan kaze da ce to biti propast samog antihrista i celog sveta.
Sve se to jos nije desilo a CB vec nahavljuje Hristov dolazak 8 aprila?
Pa nece doci dok sve ovo ne bude.

Tako je. A kao sto vidis Amerika je upravo pripremila pozornicu za treci svetski rat u kom ona naravno direktno nece ucestvovati vec preko Evrope i bliskog istoka, naravno uz Rusiju i mozda se ukljuce nekako Indija i Pakistan, u nekim delovima Kina. Zapamti moje reci, kao i posle drugog svetskog rata Amerika ce ostati jedina teritorija na kojoj nece biti razaranja, ponovo raj za investicije, ponovo velika migracija belog stanovnistva, fabrike, vracanje kredita Americi kojim ce obnavljati Evropu itd itd itd.

Tako je. A kao sto vidis Amerika je upravo pripremila pozornicu za treci svetski rat u kom ona naravno direktno nece ucestvovati vec preko Evrope i bliskog istoka, naravno uz Rusiju i mozda se ukljuce nekako Indija i Pakistan, u nekim delovima Kina. Zapamti moje reci, kao i posle drugog svetskog rata Amerika ce ostati jedina teritorija na kojoj nece biti razaranja, ponovo raj za investicije, ponovo velika migracija belog stanovnistva, fabrike, vracanje kredita Americi kojim ce obnavljati Evropu itd itd itd.

Amerika je zrela za građanski rat...pa neće biti da joj ništa neće biti. Najvjerojatnije joj slijede velike prirodne katastrofe jer Bog donosi naplatu cijelom svijetu pa i Americi. Uragani pa potresi Americi. Navodno njeni veliki gradovi leže na podzemnim špiljama, šupljinama...davno sam o tome čitao...

Bog hoće "novo nebo i novu zemlju" pa prema tome sve ljudsko i podlo mora da nestane sa zemlje.

Amerika je zrela za građanski rat...pa neće biti da joj ništa neće biti. Najvjerojatnije joj slijede velike prirodne katastrofe jer Bog donosi naplatu cijelom svijetu pa i Americi. Uragani pa potresi Americi. Navodno njeni veliki gradovi leže na podzemnim špiljama, šupljinama...davno sam o tome čitao...

Bog hoće "novo nebo i novu zemlju" pa prema tome sve ljudsko i podlo mora da nestane sa zemlje.
Gradjanski rat, u bliku kakvom ga vecina ljudi zamislja, u Americi je nemoguc. Prvo, izmedju koga bi se taj rat vodio, ko bi bile zaracene strane? A drugo, vec nekoliko puta samo u zadnjih 50 godina se desavalo da bukvalno gori pola nekog grada u nemirima pa to nacionalna garda razbuca kad vide da je bilo dosta.

Gradjanski rat, u bliku kakvom ga vecina ljudi zamislja, u Americi je nemoguc. Prvo, izmedju koga bi se taj rat vodio, ko bi bile zaracene strane? A drugo, vec nekoliko puta samo u zadnjih 50 godina se desavalo da bukvalno gori pola nekog grada u nemirima pa to nacionalna garda razbuca kad vide da je bilo dosta.

Ha...naivno..."što je čovjeku nemoguće Bogu je moguće"... jer kad jedan narod, ovaj američki posljednjih mnogo godina po cijelom svijetu sije građanske ratove i međunacionalna trvenja, obojene revolucije onda na sebe navlači prokletstvo istog ili sličnog po zakonu "tko se mača laća od mača i pogiba". Zato će biti građanskog rata kao što ga je bilo u ono vrijeme "sjevera i juga", a sad moguće u obliku republikanaca i demokrata...već će se neko čudovište izroditi. Pa i ta nacionalna garda koju spominješ nije neki posebni jednorazumni bog...i tu će se pojaviti podjele....jer je čovjek homopolitikus.

Ha...naivno..."što je čovjeku nemoguće Bogu je moguće"... jer kad jedan narod, ovaj američki posljednjih mnogo godina po cijelom svijetu sije građanske ratove i međunacionalna trvenja, obojene revolucije onda na sebe navlači prokletstvo istog ili sličnog po zakonu "tko se mača laća od mača i pogiba". Zato će biti građanskog rata kao što ga je bilo u ono vrijeme "sjevera i juga", a sad moguće u obliku republikanaca i demokrata, bijelaca i obojenih...već će se neko ili nekoliko čudovište izroditi. Pa i ta nacionalna garda koju spominješ nije neki posebni jednorazumni bog...i tu će se pojaviti podjele....jer je čovjek homopolitikus. Pa da i ostane jedinstvena rodit će se paralelna garda naoružanih...jer naoružan je to narod....

Ha...naivno..."što je čovjeku nemoguće Bogu je moguće"... jer kad jedan narod, ovaj američki posljednjih mnogo godina po cijelom svijetu sije građanske ratove i međunacionalna trvenja, obojene revolucije onda na sebe navlači prokletstvo istog ili sličnog po zakonu "tko se mača laća od mača i pogiba". Zato će biti građanskog rata kao što ga je bilo u ono vrijeme "sjevera i juga", a sad moguće u obliku republikanaca i demokrata...već će se neko čudovište izroditi. Pa i ta nacionalna garda koju spominješ nije neki posebni jednorazumni bog...i tu će se pojaviti podjele....jer je čovjek homopolitikus.
Ne znam koliko poznajes americko drustvo, ali ovo kako si opisao mi deluje da ne poznajes dovoljno(bez uvrede samo moja pretpostavka, mozda i gresim). Zivim u Americi i poznajem njihov mentalitet, poznajem situaciju, zato sam naglasio da je gradjanski rat nemoguc u "obliku kakvom ga vecina ljudi zamislja", bas tako sam napisao. Nisam rekao da je nemoguc, ali ne u klasicnom smislu i pogotovo ne gori nego sto je vec bio.

Back