Bole_Delija
Iskusan
- Poruka
- 5.063
Moram reci da je dobro i na vreme provalio Milosevicevog DB coveka u tadasnjem DOS-u.
to je kao kad bi ja pljuvao ronaladinja i tvrdio da bolje igram fudbal, smesno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram reci da je dobro i na vreme provalio Milosevicevog DB coveka u tadasnjem DOS-u.
Njega je stavio na celo DOS-a ( a mogao je da stavi i samog magarca, to mu je bila greska, jer bi i sam magarac oktobra 2000 pobedio koaliciju neostaljinista SPS- SRS-JUL koliko ih je narod zamrzeo ) i tu njegovu kombi partiju od 300 ljudi i niko za njega i njegovu partiju nije nikad niti cuo, niti je taj Kostunica ikada ucestvovao na nekim demonstracijama od 1990-2000 protiv te neostaljinisticke koalicije SPS-SRS-JUL. Posto su svi zadnjih 10 godina satanizovani na tim Slobinim medijama RTS-a kao ''strani placenici'' u unistavanju tekovina SOCIJALISTICKE Slobine i Mirine komi revolucije u tom DOS-u, on je mislio da je najbolje resenje ta spora kornjaca, koji je zapravo bio samo ubacen covek iz redova SPS-SRS JUL i ruski strani placenik, sto je i on brzo shvatio. To mu je zapravo jedna od najvecih gresaka, gde je Srbija zbog toga izgubila osam godina tranzicije, gde ta kornjaca nista nije uradio da se otvore komunistcki fajlovi, izvrsi lustracija, denacionalizacija, povrati ustavna parlamentrana monarhija.........jednostavno gubljenje vremena 2000-2008 staviti tako nesposbnog coveka koji posle podne spava, unesto da radi 15 sati dnevno za drzavu.
http://sr.wikipedia.org/wiki/Зоран_Ђинђић„за НАТО најлогичније да настави бомбардовање које је јако ефикасно“
to je kao kad bi ja pljuvao ronaladinja i tvrdio da bolje igram fudbal, smesno
Па, ја бих озбиљно сумњала у памет оног ко је изабрао ТАКВОГ човека...![]()
Па, ја бих озбиљно сумњала у памет оног ко је изабрао ТАКВОГ човека...![]()
Nema politicara u svetu koji nikad nije napravio neku gresku u svojoj politickoj karijeri. .
Ja nikad nisam bio niti clan DS niti glsao za nih, ali jednu stvar moram priznati za Djindjica jako sposoban politicar, sto se tice prakticnosti, ipak je covek ziveo na zapadu i poprimio zapadne radne navike.
Kostunica je totalno nesposoban i vreme je izgubljeno sa tim covekom koji ti je vladao zemljom 8 godina drzeci pozicije premijera i predsednika, osim jeftine demagogije i jeftinih parola kao i devedesetih i paljenja stranih ambasada od njega ne mogu da vidim nikakav konkretan rezultat njegove vladavine. Dobro su ga ovde prikazali......nesposoban...
gresku?
dobro, aj reci mi, jel to u redu da on provede bombardovanje u nemackoj a ti da trpis bombe?
ako pak tvrdis da mu nije bilo sigurno u srbiji, evo ti fakta: djindjicu za vreme milosevica nikad dlaka sa glave nije falila, za vreme djindjica, djindjic nije bio u stanju ni svoj zivot da zastiti.
koji je to tvoj moralni kodeks?
Na ovakve neostaljinisticke radikalne gluposti iz ''Kurira'' ne bi odgovarao, onaj koji nije hteo da stavi svoj potpis na Rambuje, gde bi tim potpisom srpska vojska i sada bila na Kosovu je bio zadnji predsednik saveza komunista Slobodan Milosevic a ne Djindjic, i onaj koji je verovao i previse se oslanjao na pomoc od ''brace'' Ruse, i da ce svakog casa da stigne ruski S-300 i nekakvo rusko ''tajno'' oruzije'' , je bio komunista Milosevic i udbas Seselj. Onaj koji je napravio dil sa Tudjmanom i zabio noz u ledja krajiskim Srbima da ih sve etnicki pocisti iz Hrvatske je bio komunista Milosevic, i onaj ko je uveo sankcije bosanskim Srbima 1994 je opet bio komunista Milosevic. Bez Milosevca i njegove pomoci Tudjaman danas Hrvatska nikad ne bi mogla biti tako etnicka cista, zato bi se ja pre zapitao ko je bio najveci neprijatelj Srbiji.
naprica se ti svega i svacega.
i sve to nevezano za moj post upucen tebi.
i sta ja sad da odgovorim?
yes, boli me patka da se bavim tudjim anksionzama.
И ја приметих исто.
Изгледа да је увек сигуран одговор "како нам је мноого лошије било под комунистом Милошевићем" и, то оправдава све, само по себи, без даље дискусије.
А на твоје питање: "koji je to tvoj moralni kodeks?", на које и мене занима њихов (свих ових који уздижу Ђинђића) одговор, не даде одговор.![]()
...не, Србија је била погрешан избор за Ђинђића!
Такав капацитет је требао већи простор
.
Ипак мислим да је најбољи Кизин говор на крају овог клипа.