*Ljudmila* Domaćin Poruka 3.269 17.07.2008. u 00:36 - Da li je demokratski priznati zastave pokrajina? #26 Ma demokratski je ali neka naprave neku lepsu.
picololeone Legenda Banovan Poruka 51.779 17.07.2008. u 00:40 - Da li je demokratski priznati zastave pokrajina? #27 Ne priznaju se zastave pokrajina, vec pokrajine. Nemam nista protiv toga, i nije me briga sve dok je Vojvodina u Srbiji.
Ne priznaju se zastave pokrajina, vec pokrajine. Nemam nista protiv toga, i nije me briga sve dok je Vojvodina u Srbiji.
Aurora.Borealis Ističe se Poruka 2.482 17.07.2008. u 00:45 - Da li je demokratski priznati zastave pokrajina? #28 Победоносцев: "Demokratski", to ti je... 'nako, kako valja, fino, dobro, po redu, pravilno, pozitivno, min njet. Hteo je da kaze "jel' dobro" ali je rekao "jel' demokratski" jer je sad to tako moderno. Kliknite za proširenje... (greškom sam obrisala post.) eto, nikako da budem moderna, stalno mi ti najnoviji trendovi izmiču.
Победоносцев: "Demokratski", to ti je... 'nako, kako valja, fino, dobro, po redu, pravilno, pozitivno, min njet. Hteo je da kaze "jel' dobro" ali je rekao "jel' demokratski" jer je sad to tako moderno. Kliknite za proširenje... (greškom sam obrisala post.) eto, nikako da budem moderna, stalno mi ti najnoviji trendovi izmiču.
tacy Aktivan član Poruka 1.132 17.07.2008. u 00:50 - Da li je demokratski priznati zastave pokrajina? #29 USTAV REPUBLIKE SRBIJE Sedmi deo TERITORIJALNO UREDJENJE Član 183. stav 3 : Autonomne pokrajine utvrđuju simbole pokrajine i način njihovog korišćenja. Tačka. Moderatori, zaključavaj, bespredmetna tema i gubljenje vremena. Ustav je rekao svoje, nema mesta raspravi. Ko hoće da menja Ustav, zna se procedura.
USTAV REPUBLIKE SRBIJE Sedmi deo TERITORIJALNO UREDJENJE Član 183. stav 3 : Autonomne pokrajine utvrđuju simbole pokrajine i način njihovog korišćenja. Tačka. Moderatori, zaključavaj, bespredmetna tema i gubljenje vremena. Ustav je rekao svoje, nema mesta raspravi. Ko hoće da menja Ustav, zna se procedura.
bigger Primećen član Poruka 607 17.07.2008. u 00:54 - Da li je demokratski priznati zastave pokrajina? #30 Срем, Банат и Бачка...три срца јуначка!