DA LI JE DEMOKRATSKA SRBIJA POLICIJSKA DRZAVA? IMAJU LI GRADJANI PRAVO NA SAMOODBRANU

Na ulici svaki građanin ima pravo da se samoodbrani priručnim sredstvom po ličnom nahođenju, čak i da svesno naruši napadaču zdravlje i život.

U tom smislu jednostavno bočicu sa CS gasom prefarbati ili na neki drugi način učiniti neprepoznatljivom za salučaj eventualnog pretresa od strane policije.

Slično ovom elektrošokeru koji je maskiran u kućište nalik mobilnom telefonu ili baterijskoj lampi

K95-TC-95-Stun-Gun_2.jpg
l_1pc-tear-gas+1pc-super-light-aluminum-hidden-stun-gun-e69f.jpg

Kad vas lopov pokrade, ako je steta manja od 15 000 dinara policija nece ni da izlazi na lice mesta!

A za posedovanje biber spreja 6 meseci do 5 godina zatvora!

zasto? svuda na zapadu je dozvoljeno nosenje suzavca u spreju...

U,nasem zakonu stoji da se suzavac smatra kao nosenje vatrenim oruzjem ,mog druga je,koji se vracao sa treninga (Trener) zaustavila policija pretresli mu torbe za trening i nasle nunchake ,i hteli da ga privedu jer se i one kvalifikuju po sistemu vatrenog oruzja ,dok noz ima svoj status hladnog oruzja.
Licno se nadam da ce se usvojiti zakon po kome ce se gradjani moci odbraniti od budala ,posebno zenski svet nosenjem suzavca .

P.s. ALi da ga ne zloupotrebite:)

Na ulici.

U dvorištu imam pravo da držim kalašnjikov, minsko polje i dvadeset dobermana.

Ni u dvoristu, bez lekarskog uverenja.
Nije mali broj slucajeva kada je pas izasao na ulicu ...Ili je jednostavno napusten i isteran na ulicu.

Ljudi koji traze da nose oruzje, ili ga nose, u velikom broju slucajeva su sadisti i zdravstveno nepodobni.
To se ne sme prepustati slucaju.

Ne zezam se.

Pre neki dan prolazim ulicom u kojoj se desila neka provala i u kojoj je bas u tom trenutku policija vrsila uvidjaj u provaljenoj kuci. Panduri me zaustave, legitimisu, ispretresaju i novcanik i torbu i nadju mi gasni sprej za samoodbranu (od raznih napadaca, silovatelja, bitangi, propalica, razbojnika, kerova i drugih zivotinja). Kazu mi da to ne sme da se ima i da moraju da mi ga oduzmu, kao i da moraju da podnesu krivicnu prijavu protiv mene posto je posedovanje istog krivicno delo za koje je predvidjena zatvorska kazna u trajanju od sest meseci do pet godina zatvora. Naravno privedu me u MUP da mi daju potvrdu o oduzimanju atomske bombice (valjda ni za nju ne bi bila veca kazna) ja tamo napravim cirkus, skresem im svasta u lice, malo je falilo da se pobijem sa njima (citaj - da dobijem batine od njih) i sad cekam da vidim sta ce da se izdesava dalje.

Eto neka ovaj istiniti dogadjaj bude uvod za ovu temu i pitanje:

Ko i zasto u demokratskoj Srbiji uskracuje obicnim malim ljudima pravo na samoodbranu, ko ga suzava do te mere da ih zakonski ostavlja goloruke protiv eventualnog napadaca, razbojnika, silovatelja itd. Ko donosi takve zakone koji stite lopove, napasnike irazbojnike. Ko su ti ljudi u poslanickim klupama, imaju li oni mozak, imaju li oni obraz, imaju li oni dusu, imaju li oni bilo sta osim gomile para i telohranitelja. Naravno da njima sprejevi i slicne stvari ne trebaju, njih cuva policija pa i vojska ako treba!

A ko cuva nas pitam ja vas?

Da li je demokratska Srbija postala policijska drzava, koliko je srpskim vlastima raznih policija i specijalnih jedinica potrebno protiv sopstvenih gradjana, koliko nakaradnih zakona treba da se jos donese protiv obicnih, malih i postenih ljudi?

Imamo li mi bilo kakva prava. Imamo li pravo da se branimo ako nas neko napadne, pravo da branimo svoju porodicu, dom ,decu?

I gde nas vodi sve ovo?

За свако средство постоји члан и/или став у закону. Ако пише да не сме да се носи то и то средство - крај приче!

Просто.

Ni u dvoristu, bez lekarskog uverenja.
Nije mali broj slucajeva kada je pas izasao na ulicu ...Ili je jednostavno napusten i isteran na ulicu.

Ljudi koji traze da nose oruzje, ili ga nose, u velikom broju slucajeva su sadisti i zdravstveno nepodobni.
To se ne sme prepustati slucaju.

Protiv sankcionisanja vlasnika koji neodgovorno drže svoje pse , naravno niko normalan ništa nema.

U dvorištu je druga priča.

Svinje su mnogo opasniji čuvari nego dobermani.

Ljudi koji drže oružje legalno su uravnoteženi i procenjeni prilikom izdavanja dozvole.

Psihopate o kojima ti govoriš uglavnom do oružja dolaze na nelegalan način.

За свако средство постоји члан и/или став у закону. Ако пише да не сме да се носи то и то средство - крај приче!

Просто.

Tačno.

Nigde ne piše da ne smeš da nosiš flašicu sa acetonom i upaljač.
Pošpricaš napadača u lice i pripališ cigaru.

Sve legalno.

Protiv sankcionisanja vlasnika koji neodgovorno drže svoje pse , naravno niko normalan ništa nema.

U dvorištu je druga priča.

Svinje su mnogo opasniji čuvari nego dobermani.

Ljudi koji drže oružje legalno su uravnoteženi i procenjeni prilikom izdavanja dozvole.

Psihopate o kojima ti govoriš uglavnom do oružja dolaze na nelegalan način.

Sve to mora biti pod kontrolom.

Zar ne uviđaš besmisao?

Pod kontrolom su ti oni ne treba da budu, oni koji trebaju su svesni toga i zato nabave oružje na crno.

SVI koji su naoruzani,treba da budu pod kontrolom.

Jos jedan savet za tebe licno: Kad se nadjes ispred sluzbenog lica ispunjavaj ono sto ti kaze i ne ulazi ni u kakvu raspravu.

Problem je u tome sto to nije nikakav "biber sprej" niti sprejcic koji pecne....vec hemijsko oruzje od koga covek veoma lako moze da oslepi.

Jednom sam iz znatizelje sam sebe poprskao,ajoj muke moje.

:hahaha:

Ako ikada iz znatiželje budeš želeo da isprobaš granatu na sebi, moram da te upozorim da su velike šanse da to više nikada ne ponoviš. :lol:

SVI koji su naoruzani,treba da budu pod kontrolom.

Jos jedan savet za tebe licno: Kad se nadjes ispred sluzbenog lica ispunjavaj ono sto ti kaze i ne ulazi ni u kakvu raspravu.

Odma vadim mobilni telefon i zovem ženinog teču koji je neko žešće mudo u policiji.

Obično onda ovi pendreci uz izvinjenje odstupe.

Kada se pojave na vratima ili te presretnu na ulici, samo reci da si komunista. Da vidiš kako se diskretno udalje od tebe. :lol:

ja im kazem da sam nemacki budista... malo ih zbuni pa pitaju a kako sad to ...onda im nacrtam na tarabi svoje nemacko poreklo i preookupaciju budistickom kosmologijom i uzgred dodam da svaki mesec prinosim 'nako paganski prasice na zrtvenik svoje gladne pohote...tu vec begaju ali ja krenem za njima i jos dodajem dok ne pocnu da trce :lol:

Просто.

Управо тако.А сад што неко мисли да је изнад закона па се после нађе у чуду,је његов проблем.Најјачи су ми ликови који су упорни у неким ставовима како имају право на нешто на шта по закону немају право јер ето њима је то логично.

Na ulici svaki građanin ima pravo da se samoodbrani priručnim sredstvom po ličnom nahođenju, čak i da svesno naruši napadaču zdravlje i život.

U tom smislu jednostavno bočicu sa CS gasom prefarbati ili na neki drugi način učiniti neprepoznatljivom za salučaj eventualnog pretresa od strane policije.

Slično ovom elektrošokeru koji je maskiran u kućište nalik mobilnom telefonu ili baterijskoj lampi

K95-TC-95-Stun-Gun_2.jpg
l_1pc-tear-gas+1pc-super-light-aluminum-hidden-stun-gun-e69f.jpg

sine-grabulju-u-ruke.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha:

Back