Da li je damski biti klon?

san_ni

Ističe se
Poruka
2.867
Drzite sebe za DAMU.
Bez puno filozofiranja oko definisanja samog pojma Dame..
I onda vam jednog dana padne na pamet da se preko interneta predstavite kao neko drugi, ne bi li stavili na proveru vaseg partnera..
Dozivljavate POTPUNO RAZOCARENJE I EMOTIVNI SLOM shvatajacu da se vas muskarac i te kako peca na izmisljenu vamp ribu sa neta, trazi fotku, broj tel....i to u prvom kontaktu!!!
Na kraju Dama postavlja trazenu fotku :zper:..ALI SVOJU!
na to VAS MUSKARAC pravi ''kreativnu pauzu", dolazi do daha i uzvikuje "ODMAH SAM ZNAO DA JE NEKA PROVOKACIJA BLA, BLA..."
i naravno optuzuje Damu da je to nisko, da treba Nju da bude sramota, kakav je to nacin provere...i bla, bla...

Vase misljenje..koga treba da je sramota? :D
Kontakt izmedju ovo dvoje je prekinut...mislite li da ima razloga za prekid? :think:

..jao, opet!
c016.gif

P.S. Nije damski biti klon!

Drzite sebe za DAMU.
I onda vam jednog dana padne na pamet da se preko interneta predstavite kao neko drugi, ne bi li stavili na proveru vaseg partnera..
Dozivljavate POTPUNO RAZOCARENJE I EMOTIVNI SLOM shvatajacu da se vas muskarac i te kako peca na izmisljenu vamp ribu sa neta, trazi fotku, broj tel....i to u prvom kontaktu!!!
na to VAS MUSKARAC pravi ''kreativnu pauzu", dolazi do daha i uzvikuje "ODMAH SAM ZNAO DA JE NEKA PROVOKACIJA BLA, BLA..."
i naravno optuzuje Damu da je to nisko, da treba Nju da bude sramota, kakav je to nacin provere...i bla, bla...

Kontakt izmedju ovo dvoje je prekinut...mislite li da ima razloga za prekid? :think:
Nije u pitanju "dama",vec ljubomorna zena koja testira svog dragog :)Dama tako nesto sebi ne bi nikada dozvolila :manikir:
Da,ima razloga za prekid!Nema tu ljubavi:)

Drzite sebe za DAMU.

Шта? Није се десило СЛУЧАЈНО?:eek::eek::eek:
До сада смо само случајно проваљивале шифре на нету, случајно нам се отварале поруке у његовом мобилном, случајно му брчкале по џеповима и новчанику, случајно га сачекивале иза ћошка, случајно му прислушкивале разоговре, случајно вириле кроз кључаоницу...

Де, де, преформулиши ти то мало...:mrgreen:

Drzite sebe za DAMU.

Kakva crna dama... svakoj ženi koja iole drži do sebe i poštuje sebe je ispod svakog nivoa da kontroliše muža...
Odakle vam uopšte želja za tako čim?
Kako vam nije ispod časti?

Smatraš da je on toliko bolji od tebe?:confused:

Тема:
- по тисућити пут: КО ТРАЖИ - ТАЈ И ДОБИЈЕ ОНО ШТО ТРАЖИ! :p:p:p

hm, simpaticno:)
dakle, svaka zena koja je prevarena je to u stvari trazila?:think:
ok je da on vara, ali nije ok da u tome bude uhvacen?:)
njoj cemo da prigovorimo sto nema poverenja, ali njemu necemo sto svrlja?
ja mrzim da proveravam i ne radim to..ako toliko nemam poverenja, onda je to samo po sebi dovoljan razlog za prekid.
ali onda coveku ostane sumnja, mozda i nije tako kako sam mislila..
najgore je kad sumnjas u nesto, a nemas dokaz, ni nacin da proveris, a covek te mrtav ladan laze..
zar nije ovako bolje za oboje?
veza je svakako bila trula, i kud koji mili moji..:)
ljudi kojima kvalitetne odnose, niti se medjusobno varaju, nit se medjusobno proveravaju..
ps. deo o dami mi je sasvim suvisan u ovoj prici.

pfff da li je damski,ko te pita da l je damski,mislim koga uopste interesuje da po svaku cenu bude dama? :roll:
a sto se vase situacije tice,ako hoces bas misljenje lepo su ti rekli jeste jadno sto si uradila,ali tako je kako je,svi nekad radimo jadne stvari,ne znam nikoga imunog na to,ima ih koji priznaju i koji ne
a on je tako pao da samo za svoju glupost zasluzuje korpu
ali sad,sve zavisi,ne mozemo jos jednu vezu da rasturimo samo zatosto nemamo sve elemente
volis li ga?je l dobijas ono sto ti je potrebno?sta je za tebe neoprostivo?

hm, simpaticno:)
dakle, svaka zena koja je prevarena je to u stvari trazila?:think:
ok je da on vara, ali nije ok da u tome bude uhvacen?:)
njoj cemo da prigovorimo sto nema poverenja, ali njemu necemo sto svrlja?
ja mrzim da proveravam i ne radim to..ako toliko nemam poverenja, onda je to samo po sebi dovoljan razlog za prekid.
ali onda coveku ostane sumnja, mozda i nije tako kako sam mislila..
najgore je kad sumnjas u nesto, a nemas dokaz, ni nacin da proveris, a covek te mrtav ladan laze..
zar nije ovako bolje za oboje?
veza je svakako bila trula, i kud koji mili moji..:)

ljudi kojima kvalitetne odnose, niti se medjusobno varaju, nit se medjusobno proveravaju..
ps. deo o dami mi je sasvim suvisan u ovoj prici.

de, de
ovo je najpribliznije i mom nekom stavu.Argument je argument :zper:
Deo o Dami je postavljen tek da tema drugacije zvuci, u smislu da li je takav NJen potez moralan, opravdan u konkretnoj situaciji...ili je trebala da se postavi "iznad situacije" ..folirajuci se, sumnjajuci,a nemati nikakav dokaz za to.

PS..inace akterka u prici nisam Ja :lol:(ako je to uopste vazno za diskusiju)

de, de
ovo je najpribliznije i mom nekom stavu.Argument je argument :zper:
Deo o Dami je postavljen tek da tema drugacije zvuci, u smislu da li je takav NJen potez moralan, opravdan u konkretnoj situaciji...ili je trebala da se postavi "iznad situacije" ..folirajuci se, sumnjajuci,a nemati nikakav dokaz za to.

PS..inace akterka u prici nisam Ja :lol:(ako je to uopste vazno za diskusiju)

Podrazumeva se...drugarica garant. :mrgreen:

Reč "Dama" je u ovom kontekstu korišćena kao paravan za šamar da TO dame ne rade(sumnju...kontrolu...jer imaju "pravo na svojinu" -mužjaka ????) i opravdanje za njuškanje jer je život zagrizao ustajalost i svakog aktera iz dvojine mrzi da nešto proba sa postojećim partnerom jer dosada zeva sve vreme.
Svi na netu nešto traže..pa i žene ..od mogućeg priznanja da smo još atraktivni..do samog kres-kontakta. Licemerja ima najviše..i lažnog moralisanja.
Ako želja navede potrebu da traži-ona će i naći.

Drzite sebe za DAMU.

Sramoti ovdje nema mjesta...ocigledno... :mrgreen:
Ima razloga za prekid...cemu dalje vracati se na isti pocetak?

Ja sam uvijek za otvorene karte, kome se jos da smarati sa provjerama, i zasto kad mozes fino da se suocis 1-1? (ili 1-2, 3... :lol:)

Reč "Dama" je u ovom kontekstu korišćena kao paravan za šamar da TO dame ne rade(sumnju...kontrolu...jer imaju "pravo na svojinu" -mužjaka ????) i opravdanje za njuškanje jer je život zagrizao ustajalost i svakog aktera iz dvojine mrzi da nešto proba sa postojećim partnerom jer dosada zeva sve vreme.
Svi na netu nešto traže..pa i žene ..od mogućeg priznanja da smo još atraktivni..do samog kres-kontakta. Licemerja ima najviše..i lažnog moralisanja.
Ako želja navede potrebu da traži-ona će i naći.

Bravo Tolice..sjajno receno. :ok:

• Podržavam
Reactions: Tol

Back