Da li je covek zaista bio na mesecu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

AbsolutelyNotMan

Aktivan član
Poruka
1.918
"Mali korak za coveka, ali veliki za covecanstvo".

Da li je po vasem misljenju zaista covek sleteo na mesec?

Ako jesmo zasto nismo ucinili opet?

Postoje puno razlicitih teirija o snimku, zastava se vijori, ugao senki, ne vide se zvezde na snimku, otisak stopala astronauta na snimku, ko je snimao, zasto nije snimljeno mesto sletanja, ...

Tema za razmatranje.
Dodajte po zelji.

Prilozi

• 2014-02-22-Apolo-11.jpg
    2014-02-22-Apolo-11.jpg
    81,5 KB · Pregleda: 16
Naravno da nije,toliko jadno sve napreduje sto je bilo po sf filmovima pre pola veka ,zamisli kako je tad sve bilo kilavo,s golf dvojkom ce da lete my ass
ima podataka da je danasnji digitron napredniji od tadasnjih kompjutera kojim je misija obavljena ako jeste.
Nzm da li je istina moje misljenje je da je malo verovatno takvom tadasnjom tehnologijom.

"Mali korak za coveka, ali veliki za covecanstvo".

Da li je po vasem misljenju zaista covek sleteo na mesec?

Ako jesmo zasto nismo ucinili opet?

Postoje puno razlicitih teirija o snimku, zastava se vijori, ugao senki, ne vide se zvezde na snimku, otisak stopala astronauta na snimku, ko je snimao, zasto nije snimljeno mesto sletanja, ...

Tema za razmatranje.
Dodajte po zelji.
nema nesumljivih dokaza

evo ova slika , slikano sa otprilike 5 metara

pocetni ugao senke je oko 45 stepeni, kod noge fotografisanog

sinusna teorema nam kaze da bi kraj senke trebao biti udaljen od fotografa 5m

a udaljena je samo metar i po

ima podataka da je danasnji digitron napredniji od tadasnjih kompjutera kojim je misija obavljena ako jeste.
Digitron baš i nije, ali laptop jeste.

Nzm da li je istina moje misljenje je da je malo verovatno takvom tadasnjom tehnologijom.
Aha, sigurno.
Zastava leprša na Mesecu.
Lunarni modul sleteo, ponovo uzleteo sa Meseca i prikačio se ponovo na raketu koja se onda vratila na Zemlju.
Koju količinu raketnog goriva (plus lunarni modul) mora ta raketa da ponese, da bi sve to bilo izvodljivo?
A amerikanci i dan danas koriste ruske raketne motore da bi lansirali iole teže terete u svemir.
Nešto ne verujem da su im braća Rusi pozajmili svoj motor u ono vreme.

Digitron baš i nije, ali laptop jeste.

Aha, sigurno.
Zastava leprša na Mesecu.
Lunarni modul sleteo, ponovo uzleteo sa Meseca i prikačio se ponovo na raketu koja se onda vratila na Zemlju.
Koju količinu raketnog goriva (plus lunarni modul) mora ta raketa da ponese, da bi sve to bilo izvodljivo?
A amerikanci i dan danas koriste ruske raketne motore da bi lansirali iole teže terete u svemir.
Nešto ne verujem da su im braća Rusi pozajmili svoj motor u ono vreme.
Da, preveliki ulog je mislim bio da bi se u tom trenutku pomagali na bilo koji nacin.

Hvala, izvinjavam se. Koristio sam pretragu ali nisam ocekivao da naslov bude na engleskom.
Ubuduce proverim na sva 132 jezika i nekoliko malo poznatih. 😁
Ne na 132 nego samo na dva. Pravilnikom su dozvoljeni srpski i engleski.
Inače jesu Ameri sleteli na Mesec. Da nisu već bi Rusi tad digli dreku do neba. Tad su se trkali u tome i to je bila stvar prestiža.

mislim da su mogli da odu sa tadašnjom tehnologijom na Mesec, ali da se živi vrate teško...verovatno je fejk bilo sletanje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back