Da li je Čeda Jovanović državni neprijatelj?

• Začetnik teme Začetnik teme Ryco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li je Čeda Jovanović državni neprijatelj? Nije, on ima drugačoje mišljenje nego trenutna većina. To je njegovo pravo. Naučite da živite s njim.

Da li to znaci i da Davidovic (ako se tako zvase...) ima pravo na drugacije misljenje nego trenutna vecina? Da li je to njegovo pravo? Iako se protivi pozitivnim zakonima zemlje u kojoj zivi?

P.S. da ne bude zabune, nije kontra nego me bas interesuje misljenje..

Da li to znaci i da Davidovic (ako se tako zvase...) ima pravo na drugacije misljenje nego trenutna vecina? Da li je to njegovo pravo? Iako se protivi pozitivnim zakonima zemlje u kojoj zivi?

P.S. da ne bude zabune, nije kontra nego me bas interesuje misljenje..

I mene zanima šta će ti Nesha odgovoriti, samo ne možeš porediti mišljenje parlamentarnog predstavnika i mišljenje nekog neregistrovanog uličara. Da bi neko bio u parlamentu mora da ima solidan broj glasova. Ne može pesničko poredjenje kom pribegavaš!
Otprilike kao kada bi pristalica odvajanja Kosova rekla - "vojniku mina raznela nogu pa se ista mora amputirati da ne bi celo telo zahvatila gangrena".
Naravno, i ovo je pogubna propaganda jer teritorija nije ekstremitet države.

I mene zanima šta će ti Nesha odgovoriti, samo ne možeš porediti mišljenje parlamentarnog predstavnika i mišljenje nekog neregistrovanog uličara. Da bi neko bio u parlamentu mora da ima solidan broj glasova. Ne može pesničko poredjenje kom pribegavaš!
Otprilike kao kada bi pristalica odvajanja Kosova rekla - "vojniku mina raznela nogu pa se ista mora amputirati da ne bi celo telo zahvatila gangrena".
Naravno, i ovo je pogubna propaganda jer teritorija nije ekstremitet države.

Da li to znaci da postoji jedan zakon za "neregistrovane ulicare" a drugi za one koji imaju par poslanika u parlamentu?
I ne radi se o misljenju jer svako od nas ima svoje misljenje koje moze ali ne mora da bude prihvatljivo vecini. Radi se o tome da neko to misljenje propagira kao zvanicnu politiku Srbije, sto znaci svih nas, ako dodje na vlast.
Ja nisam cuo da likovi kao sto je Davidovic imaju nameru da sprovode takvu politiku jer nemaju ni nameru da dodju na vlast. I ne samo Davidovic, on je ekstreman primerak, vec govorim o tome da bilo ko od nas pocne samostalno, bez podrske partije (bilo koje) da iznosi stavove o prepustanju Kosova sadasnjem stanju jer, eto, nemamo drugog resenja pa neka ide, malo je verovatno da ne bi bio okarakterisan kao neko ko krsi Ustav Srbije.
S tim sto poslanicki vozd ima mnogo olaksica u startu, od pristupa medijima, podrsku glasaca kojim do sada nije ponudio nijedno resenje osnovnih problema vec svoj politicki nastup ionako temelji na konstantnoj kritici bez davanja resenja osim da ce , ako on dodje na vlast, sve biti bolje.
Dalje, da li su za tebe albanci na Kosovu gangrena Srbije? Pri tom mislim na drzavljane Srbije albanskog porekla, da ne bude zabune...

*****ja sam da se u ime ekologije u deciju sobu puste pacovi-bizoni

*****ceda je svoje baljezgarije lucio i pre poslednjih parlamentarnih izbora kada jelte nije ima poslanicki imunitet

*****nasa politicka estrada je istovetna kao i trenutna drustvena klima u Srbiji, muka i tuga...

moj stav> treba biti principijelan i onaj ko ne odustaje od svojih principa ima svoju @tezinu@

Ceda nije principijalan!

zvanicno je neko drzavni neprijatelj kada to sud kaze.

njemu bi valjalo suditi za verbalni delikt (da bi se jos vise ispromovisao).... i to bi trajalo jedno 100. godina dok svi ne pocrkamo.... on bi to i voleo...

nema o prava da pljuje po miskovicu sto finansira njegove politicke neprijatelje, a istovremeno cuti o tome ko to finansira LDP

Da li to znaci da postoji jedan zakon za "neregistrovane ulicare" a drugi za one koji imaju par poslanika u parlamentu?
I ne radi se o misljenju jer svako od nas ima svoje misljenje koje moze ali ne mora da bude prihvatljivo vecini. Radi se o tome da neko to misljenje propagira kao zvanicnu politiku Srbije, sto znaci svih nas, ako dodje na vlast.
Ja nisam cuo da likovi kao sto je Davidovic imaju nameru da sprovode takvu politiku jer nemaju ni nameru da dodju na vlast. I ne samo Davidovic, on je ekstreman primerak, vec govorim o tome da bilo ko od nas pocne samostalno, bez podrske partije (bilo koje) da iznosi stavove o prepustanju Kosova sadasnjem stanju jer, eto, nemamo drugog resenja pa neka ide, malo je verovatno da ne bi bio okarakterisan kao neko ko krsi Ustav Srbije.
S tim sto poslanicki vozd ima mnogo olaksica u startu, od pristupa medijima, podrsku glasaca kojim do sada nije ponudio nijedno resenje osnovnih problema vec svoj politicki nastup ionako temelji na konstantnoj kritici bez davanja resenja osim da ce , ako on dodje na vlast, sve biti bolje.
Dalje, da li su za tebe albanci na Kosovu gangrena Srbije? Pri tom mislim na drzavljane Srbije albanskog porekla, da ne bude zabune...

Ako ti i tebi slični ne razlikujete politički stav osobe sa ulice, pekara, taksiste, djubretara, penzionera ili politički stav ma koje verske zajednice od političkih stavova ljudi koji su izabrani voljom naroda da vode državu pred celim svetom, onda je najbolje da ne razmišljate o politici.

Svaki dalji dijalog je izlišan dok ovo ne shvatite.

Tema,

Jeste...Čeder jeste neprijatelj i ove zemlje i njenih građana. Ko to do sada nije shvatio, uzaludno mu je objašnjavati.:?

Pomenuti je prijatelj samo svog novčanika...ili trenutno, nekoga, ko će mu isti napuniti...a to kod njega nema značaja...ko je izvor, što je bezmalo...hajde da budem baš fina, degutantno...jer kriminalcima i mafijašima nikada, ali baš nikada, nije bilo bitno ko je ko...

Čeda je zakon!!! Uhapsio je čovek najvećeg diktatora, i najveće zlo što je snašlo Srbiju. Za to ne bi imao hrabrosti nijedan radikal. Radikali samo pričaju junačke priče, na delu su prekštena nula.
Zbog pogrešne politike diktatora kojem je veći deo Srba dao glas sada nemamo Kosovo. Glasali ste za diktatora, glasali ste za pogrešnu politiku, za primitivam, za sankcije, za bedu i jad. Kosovo je cena koju plaća svaki Srbin zbog debilnih radikala i socijalista kojima je traktor izum 30 veka. Dajte da dovedemo i tu bagru na vlast, da nam premijer bude i Svetski zatvorenik, pa da budemo najluđa zemlja na svetu! Ajde da svi glasamo za Nikolića pa da nam se ceo svet smeje!

pa kao sto rekoh, sta dobijas time? napravis primer od izdajnika to da, al vlasti je on potrebniji kao zla, prljava , opozicija . njegovi stavovi su zalog da ce oni jos dugo, dugo ostati na vlasti. sem ako ne glasamo svi za SRS :D

Mishlis da bi ga radikali uhapsili? Svashta!! Pa ni "demokrate" posle petog okt.nisu hapsile nikog- cak ni sheshelja. Neko ko ima takva ledja -nemoze se hapsiti voljom bilo koga . Jedino kad ta ledja klecnu .
Neverujem ni da bi hteli...nisu valjda toliki totalitarci i staljinisti.
Uostalom da se zakon i ustav nekrshe -nikada i nebi doshlo do bilo kakvih promena i transformacije drushtva i drzave.Pogledaj kroz istoriju -to se redovno dogadja.
Mada je pitanje dalje to dobro za obichnu raju koja te promene obavezno plati :dal glavom ili nekim kulukom. Pogledaj i sada-doshlo je do "promene"vlasti i sad se ubismo u ovoj tranziciji a mogli smo da jedemo leba za tri dinara ko ljudi.

Kakva ti je to logika.... Konstatujem da bi samo moron poverovao da je Čeda bogat, a Miško siromašan. U normalnoj državi ne bi postojao Miško, toliki kapital stvarale bi generacije. U normalnoj zemlji život bi bio zakon - kao što je Čedin slogan. Tolika medijska kampanja uperena je protiv jednog čoveka samo zato što je pretnja kriminalcima. Ima narkomana milion, pa niko o njima ne piše. Ne bi me iznenadilo da Čeda uskoro postane i serijski ubica, američki plaćenik itd.

Poštovani korisnici,

tema je rasprava da li je neko izdajnik zato što ima nekakav stav koji javno iznosi mada još nikakvu deklaraciju/sporazum/rezoluciju nije potpisao a niti je ovlašćen.

Dakle, nemojte da postavljate jeftine novinske članke za kupus sa kolenicom jer u njima neupućen ne vidi konkretne razloge za zauzet stav sem da neko nekog ne voli pa koristi jezičke stilske figure da čitaocu dočara prazninu svoje odbojnosti prema nekome. Ali nikako da ga ubedi. To ne da je promašeno novinarstvo već bezmalo naručen i plaćen poltički pamflet.

Stare navike u Novoj godini ne idu... :wink:

Stare navike u Novoj godini ne idu... :wink:
Bicemo bolji nego u prethodnoj '07. godini.... ako nista drugo barem cemo se malo vise potruditi...

Cedozlar (inverzno Cedomir) nije izdajnik u tom nekom materijalnom, jer nista nije potpisao...
ali je njegova politika izdajnicka jer se ona upravo zalaze za izdaju i to je cinjenica svidjalo se to nekome ili ne...

Konkretno Cedozlar jos nije postao izdajnik. Ali jeste izdajnik u nekom kolokvijalnom smislu - politika mu je izdajnicka.

I on to sam i ne krije. On kaze da je neprijatelj zvanicne politike.

Posto je zvanicna politika qraz zivi , i ja sam protiv te politike.......i naravno, sebe svrstavam ponosno u izdajnike, kada su patriJote takve......:)

Ti jos nisi otisao preko...:shock:

Vala kad vidim vas izdajnike, jos mi je draza ova moja zemlja Srbija...a takvima, sreTan put , makar vam skupljali dobrovoljni prilog da imate za kartu u jednom pravcu...:lol:

No, bojim se, da takve ni preko ne primaju...bar ne vise...:?
:lol:

Posto je zvanicna politika qraz zivi , i ja sam protiv te politike.......i naravno, sebe svrstavam ponosno u izdajnike, kada su patriJote takve......:)

ne znam da li sam pogresno shvacen.... Moze svako apsolutno svako da bude protiv zvanicne politike u ovoj zemlji ali ne moze niko da bude protiv ove drzave... Niko nema pravo u ovoj drzavi da radi na tome da se ta ista drzava unisti. Mozda neko to ne zna, ali je svako duzan da se bori za opstanak sopstvene drzave! A posto je Srbija liberalna drzava... ne mora se svako boriti za njen opstana... ali se niko ne sme boriti za njen nestanak....

Ali ne znam kako je to dopusteno u ovoj drzavi? Misljenja sam kao i Nenad Canak - neke stranke zaista treba ukinuti i zabranjivati....

P.S. Postoje ''patriJote'' koje na Cedozlara gledaju kao na pozitivnu pojavu.... smatra se da ce on odvuci Tadiceve glasace i tako veselog Tomu dovesti na vlast...

elem.... zato se i veseli Velja ukljucio u trku za presednika kako bi malo odvukao glasace veselog Tome i tako ostvario balans....

Ti jos nisi otisao preko...:shock:

Vala kad vidim vas izdajnike, jos mi je draza ova moja zemlja Srbija...a takvima, sreTan put , makar vam skupljali dobrovoljni prilog da imate za kartu u jednom pravcu...:lol:

No, bojim se, da takve ni preko ne primaju...bar ne vise...:?
:lol:

Ja sam napisao da sebi zelim u ovoj godini da zapalim negde daleko od ove vukoyebine...a godina je tek pocela;)

Istina da teze primaju srbe, ali upravo zbog ogromnog broja "patriJota" i " branitelja vekovnih ognjista" koji su na izbeglicke legitimacije, zapalili masovno u kanade , amerike i ostale mrske , neprijateljske zemlje:D:D:D

I sto kaze jedan od pametnijih u skupstini......:D

".....Nenad Čanak:
Živimo u fascinantnom pravnom vakuumu, gde u stvari Oli Ren i barijera viznog režima drže stanovništvo u državi jer, kad bi popustio vizni režim, stanovništvo bi se razbežalo dok ovo ne prođe...."

Ja sam napisao da sebi zelim u ovoj godini da zapalim negde daleko od ove vukoyebine...a godina je tek pocela;)

Istina da teze primaju srbe, ali upravo zbog ogromnog broja "patriJota" i " branitelja vekovnih ognjista" koji su na izbeglicke legitimacije, zapalili masovno u kanade , amerike i ostale mrske , neprijateljske zemlje:D:D:D

I sto kaze jedan od pametnijih u skupstini......:D

".....Nenad Čanak:
Živimo u fascinantnom pravnom vakuumu, gde u stvari Oli Ren i barijera viznog režima drže stanovništvo u državi jer, kad bi popustio vizni režim, stanovništvo bi se razbežalo dok ovo ne prođe...."

E da nisi Canka citirao na kraju...missim, sta reci...jel treba pomoc za preko...:lol:

evo imam foru da se dokopas vize... da odes iz ove drzave... i potrudi se da se vise ne vraca (to ti sam zelis)...

Dakle>
Kupis jednu obicnu ili neobicnu rasnu dzukelu sa papirima.... u mozak mu upucas nekakav cip za lociranje (to ceka i nas ljude)....

i 90 posto si posla obavi.... sada samo treba da na netu gledas kada se u tvojoj zemlji snova odrzava nekakav cirkus pasa... tu se prijavis ....

Sada je samo puka formalnost da dobijes toliko zeljenu vizu!

P>S> Ovo je sve vec provereno i isprobano. I za drzave sa najstrozim viznim rezimom se viza dobija bez problema....

Znaci,Ceda je drzavni izdajnik zbog toga sto govori sto svi mi znamo,samo vecina nece da prizna!!!
Ima i Makedonija jednu pokrajinu sa Albancima,pa nemaju takvih problema kao Srbija!!!
Znaci ovde je drzavni izdajnik svak ko nije nacionalista!!!

On se zalaze za to sto govori i cilj mu je da to ostvari....

I famozni radikali kazu to isto sto i Cedozlar govori... ali se ne bore za to... naprotiv....

A, sto se tice nacionalista.... mislim da je Cedozlar vec rekao da je patriota (nacionalista)...

Back