Da li je Bosko Buha izmisljotinja Komunista?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ovo - ne. Srbi su u Podravini jedno 400 godina duže.

http://kovceg.tripod.com/1912_grujic_srpska_naselja.htm

njegova porodica se doselila posle prvog svetskog rata.da li su srbi u podravini 400 godina, ili na balkanu zive samo srbi, ili su srbi bili pre rimske imperije, ili pre egipta...nije momentalno tema...

@koca,
sta te smeta; sto je bosko buha ubio par cetnika, ili zato sto se to spomenulo? ili je bratoubilacki rat po tvojoj definiciji rat izmedju srba u partizanima i srba u cetnicima...u tvojim prethodnim postovima, oni srbi koji su bili u partizanima, nisu srbi (jer srbi po tvojoj definiciji jedino mogu biti pravoslavni i cetnici....)

Ako nisam bio dovoljno precizan, Buhe su se doselile prě 500 godina u Podravinu. Ovo što ti citiraš je bljuzga. Ali ni to nije tema. :kafa:

za takvu tvrdnju bi trebao da stavis izvod iz crkvenih knjiga...u medjuvremenu ,da ostanemo na tome da su doselili posle prvog svetskog rata...cak i izvor koji si citirao, stoji na tome, da tamo nema etnicki ciste populacije, nego da su doseljavanja bila u nekoliko talasa...

ja se nisam uvrijedio, jel me gluposti ne vrijeđaju
ali imam osjećaj da se Koča strašno trudi oko toga

oko cega se trudim, oko hr istorije...hehehe...za to i nije potreban neki trud...Ne kapiram tvoju pojavu na ovoj temi posto nisam video da si napisao nesto konkretno i vezano za samu temu...

reci mi i jednu stvar koja ne stoji u onom mom postu, pre nego sto nesto samo nazoves gluposcu...

i sto vas par hrvatcica ne odjebe vise, bre ko osice ste neke...

njegova porodica se doselila posle prvog svetskog rata.da li su srbi u podravini 400 godina, ili na balkanu zive samo srbi, ili su srbi bili pre rimske imperije, ili pre egipta...nije momentalno tema...

@koca,
sta te smeta; sto je bosko buha ubio par cetnika, ili zato sto se to spomenulo? ili je bratoubilacki rat po tvojoj definiciji rat izmedju srba u partizanima i srba u cetnicima...u tvojim prethodnim postovima, oni srbi koji su bili u partizanima, nisu srbi (jer srbi po tvojoj definiciji jedino mogu biti pravoslavni i cetnici....)

kiseli, jasna mi je tvoja namera, toliko te poznajem...

Zasto lupetas i postavljas nesto sto nikad nisam izgovorio...jel si retardiran, sta je u pitanju ili treba da ponavljam onaj post o tome ko je u najvecem broju cinio partizane, ko je najzasluzniji za antifasisticku borbu partizana i u kojim krajevima Hrvatske je taj pokret bio najjaci...Naravno da kada kazem bratoubilacki rat mislim na Srbe u partizanima i Srbe u cetnicima, zato ne dozvoljavam dripcima poput tebe da se sa tim sprdaju i to zloupotrebljavaju, a ti mi reci na koga drugog treba da mislim....ajde odjebi, smorio si...

@Mrkalj

pa covek je kopirao test sa ''slobodne Jugoslavije'', sta ocekujes...samo polako dok se naviknes na izvore kiselog..hehehe

Poslednja izmena:
hehehe...malo si se zajebo kiseli, pa upoznao sam ja tebe mnogo ranije, zaboravio si?

tu pricu mozes da prosipas nekim novim likovima na forumu ili onima koji nisu imali prilike da te upoznaju ovde:mrgreen:

Mani se mojih skola...ne bi ti se svidela ta tema:mrgreen:

a skolu da prepoznam takve kao ti sam zavrsio odavno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back