- Poruka
- 202.212
Bojim se da ne odlučuješ ti za svoju porodicu, jer nemaš nikoga maloletnog. A ja se svake godine vaknicišem protiv gripa, onako kako pametni i rade.Nek tebe spricaju, moju porodicu nece.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bojim se da ne odlučuješ ti za svoju porodicu, jer nemaš nikoga maloletnog. A ja se svake godine vaknicišem protiv gripa, onako kako pametni i rade.Nek tebe spricaju, moju porodicu nece.
E ja sam isto iz Mačvanskog okruga poreklomMa ja idem kod babe na selo koje se nalazi u Macvanskom okrugu.. Dok ne prodje ludilo
Taj ko ti je rekao da si pametan, te provozao.Bojim se da ne odlučuješ ti za svoju porodicu, jer nemaš nikoga maloletnog. A ja se svake godine vaknicišem protiv gripa, onako kako pametni i rade.
A tebe niko neće u auto sa nogama punim peska, mukice. Zamisli tek kako bi to bilo da imaš cipele?Taj ko ti je rekao da si pametan, te provozao.
Нису је користили, па је остало доста неутрошених конзерви.Онда су се тога докопали Немци, па је то некако дошло и до ЈНА.Na wikipediji jasno pise da je tada krenula problematicna proizvodnja konzervirane hrane koju je jako tesko bilo dopremiti vojnicima. Zbog toga je nisu gotovo ni koristili jer se rat zavrsio. Cica mica i gotova prica
Teši se.
Ti i Rifer ćete se gurati pod istim ćebićem u "Štark" areni, dok sam ja na plaži.
Želeli ste SRJ -- evo vam ga!
Нису је користили, па је остало доста неутрошених конзерви.Онда су се тога докопали Немци, па је то некако дошло и до ЈНА.
Само нешто закераш, битно је да имамо те конзерве, боље и то него ништа.
Ћебићи су из Кримског рата, а кревети из Бурских ратова.
Само да нису она коју су бели мисионари поклањали Индијанцима...Ћебићи су из Кримског рата

Па вакцинисаћемо се од малих богиња и решен проблем.Само да нису она коју су бели мисионари поклањали Индијанцима...![]()
Е, шта ти је школа, решење к'о из рукава!Па вакцинисаћемо се од малих богиња и решен проблем.

Само треба пажљиво слушати др Кона и др Кисић(и пазити да те не удари аутобус, ако закачиш ковид).Е, шта ти је школа, решење к'о из рукава!![]()
Покушавам да укачим везу, ама не иде; помагај!(и пазити да те не удари аутобус, ако закачиш ковид).

Није лако то схватити, потребно је уживљавање у више нивое свести др Кона и Брнабићке.Покушавам да укачим везу, ама не иде; помагај!
Ваљда ковид закачиш у аутобусу...?А?![]()
Ааааа...Није лако то схватити, потребно је уживљавање у више нивое свести др Кона и Брнабићке.

Granice su otvorene, ali ti si se izjasnio da ostaješ u svojoj otadžbini.na kojoj plazi kad te niko nigde ne pusta. Zakljucana si
Покушавам да укачим везу, ама не иде; помагај!
Ваљда ковид закачиш у аутобусу...?А?![]()
1x Panadol