Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? Vol.6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod Nenada na gajbi

FB_IMG_15770946119830521.jpg

Rifke ja tebi šaljem mladu piletinu i ti ni hvala da kažeš.To uopšte nije lepo od tebe.

Franak, aj da ti lepo batalis mlade i stare piletine, ili idi na neki sajt pa se dopisuj sa ljudima
kojima je to zanimljivo. U protivnom cu biti prinudjena da te prijavim za jedan kraci ban.
Meni je neprijatno ( ja sam zena) kada vidim neke dopise o mladoj pileChini.
To nije primerno za ovaj deo foruma pa ti preporucujem da se uzmes u pamet.

Sad još samo da odeš do manastira da se ispovediš za svoju krađu i to je to, Srbija pobedla!

bio sam juce na ispovesti i pricescivanju u manastiru .

I moj duhovnik skida stvari sa torrenta ... I muziku i filmove...

I ja sam mu licno skidao neke stvari i nosio na usbu kad je imao pre los net.

Ko sam ja da sudim?

Citam malopre da The Witcher serija je imala veci budzet nego Game of Thrones prva sezona ....

Amerikanci neka placaju . Mi Srbi smo kod njih u pretplati. Jos jedno 1000 godina.

Ko sam ja da sudim?

Citam malopre da The Witcher serija je imala veci budzet nego Game of Thrones prva sezona ....

Amerikanci neka placaju . Mi Srbi smo kod njih u pretplati. Jos jedno 1000 godina.

Cekaj, ti za vreme ispovesti njemu pricas da si gresan jer skidas ove filmove, muziku, a on ti
onda kaze da to nije greh?

I ja sam mu licno skidao neke stvari i nosio na usbu kad je imao pre los net.

Ko sam ja da sudim?

Pa ti i ne treba da sudiš, niti možeš da sudiš. Kao što ne treba da te zanima da li tvoj duhovnik krade ili ne. Njegov greh njemu, tvoj tebi i to je suština.
Ne plaćaš sad, jer kradeš, ali ne brini, platićeš kad ti stigne račun.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back