- Poruka
- 201.203
Sami ste krivi, što mu odgovarate i vabite ga?Nešto mora da se preduzme![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sami ste krivi, što mu odgovarate i vabite ga?Nešto mora da se preduzme![]()
I to što kažeš, bolje bi im bilo da ispadaju manje glupi- nego baš načistoSami ste krivi, što mu odgovarate i vabite ga?
Nešto radiš pogrešno. Dileme nema.
Rifke ja tebi šaljem mladu piletinu i ti ni hvala da kažeš.To uopšte nije lepo od tebe.
Pa ne sme kvarljiva hrana poštom da se šalje, jes ti munjen?Rifke ja tebi šaljem mladu piletinu i ti ni hvala da kažeš.To uopšte nije lepo od tebe.
Koji si ti Gospodar Univerzuma
Sad još samo da odeš do manastira da se ispovediš za svoju krađu i to je to, Srbija pobedla!
Koji si ti Gospodar Univerzuma![]()
bio sam juce na ispovesti i pricescivanju u manastiru .
I moj duhovnik skida stvari sa torrenta ... I muziku i filmove...
Ko sam ja da sudim?
Citam malopre da The Witcher serija je imala veci budzet nego Game of Thrones prva sezona ....
Amerikanci neka placaju . Mi Srbi smo kod njih u pretplati. Jos jedno 1000 godina.
A jel ovo neki solarni paneli ili Ikeini sifonjeri za cipele?Koji si ti Gospodar Univerzuma![]()
Cekaj, ti za vreme ispovesti njemu pricas da si gresan jer skidas ove filmove, muziku, a on ti
onda kaze da to nije greh?
bio sam juce na ispovesti i pricescivanju u manastiru .
I ja sam mu licno skidao neke stvari i nosio na usbu kad je imao pre los net.
Pa ti i ne treba da sudiš, niti možeš da sudiš. Kao što ne treba da te zanima da li tvoj duhovnik krade ili ne. Njegov greh njemu, tvoj tebi i to je suština.bio sam juce na ispovesti i pricescivanju u manastiru .
I ja sam mu licno skidao neke stvari i nosio na usbu kad je imao pre los net.
Ko sam ja da sudim?
Citam malopre da The Witcher serija je imala veci budzet nego Game of Thrones prva sezona ....
Amerikanci neka placaju . Mi Srbi smo kod njih u pretplati. Jos jedno 1000 godina.
Znaš li ti šta je to Erem alat? Ili pokušavaš da zaobiđeš ozbiljno pitanje?Ma samo da pitam,sme li neka domaćinska tema.
Češalj, možda?A jel ovo neki solarni paneli ili Ikeini sifonjeri za cipele?
Znaš li ti šta je to Erem alat? Ili pokušavaš da zaobiđeš ozbiljno pitanje?
Totalno pogrešno, tvoja ispovest je između tebe i Boga, duhovnik je tu nebitan, kanal do Boga. Zato kad slažeš i perćutiš, napravio si štetu samo sebi i nikom drugom.Moja ispovest je samo izmedju mene i mog duhovnika.
Trecih lica se to ne tice.