Да ли је боље имати 400м2 у Кули или 50м2 у Београду? Вол. 12 - Ниш је био главни град!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

SKANDAL Čedomir Jovanović demolirao lokal brze hrane u Novom Beogradu?!​

E2569pBWYAEfJND

Lider LDP Čedomir Jovanović večeras, nešto pre 22 sata demolirao je lokal brze hrane Pončo u Novom Beogradu, nezvanično se saznaje!

Zasad se ne zna šta je prethodilo ovom divljačkom činu, a sa lica mesta nezvanično saznajemo da su posetioci lokala bili u šoku kada su videli šta im se dešava pred očima.
Očevici su ispričali da je Jovanović, pošto se posvađao sa radnicima, uzeo veliki kamen i gađao izlog, koji je polomljen u param parčad.
Policija je na licu mesta.

:rotf:

Добро јутро. Није нам новосадски мич више шампион по одласцима и ранијим доласцима. Јуче се Сморке опрости по триста седамдесет осми пут од форума, каже нешто у стилу - одлазим, почело је лепо време, завршио сам с вама, поууу, шабани, ако ме видите поново овде слободно ме зајебавајте.
То је било око шест ујутру. Вратио се у четири поподне. Зезнуо ми "важи, видимо се у петак" форицу. : (

Добро јутро. Није нам новосадски мич више шампион по одласцима и ранијим доласцима. Јуче се Сморке опрости по триста седамдесет осми пут од форума, каже нешто у стилу - одлазим, почело је лепо време, завршио сам с вама, поууу, шабани, ако ме видите поново овде слободно ме зајебавајте.
То је било око шест ујутру. Вратио се у четири поподне. Зезнуо ми "важи, видимо се у петак" форицу. : (

SKANDAL Čedomir Jovanović demolirao lokal brze hrane u Novom Beogradu?!​

E2569pBWYAEfJND

Lider LDP Čedomir Jovanović večeras, nešto pre 22 sata demolirao je lokal brze hrane Pončo u Novom Beogradu, nezvanično se saznaje!

Zasad se ne zna šta je prethodilo ovom divljačkom činu, a sa lica mesta nezvanično saznajemo da su posetioci lokala bili u šoku kada su videli šta im se dešava pred očima.
Očevici su ispričali da je Jovanović, pošto se posvađao sa radnicima, uzeo veliki kamen i gađao izlog, koji je polomljen u param parčad.
Policija je na licu mesta.

:rotf:

Хахахаха.... Чеда је начисто пролупао.

А пре само пар месеци се такође физички обрачунавао са оним ликом на чије име су водили ону ординацију јер они услове за отварање те ординације нису имали, па он рекао да је ординација његова, па га Чеда јурио бејзболком да га бије и беше...ломио врата...не сећам се.

Чеда је очигледно психички пролупао.

08051.jpg

Нисам читала шта се десило, нити ћу. Шта год да је, тај лик је за установу затвореног типа, хистерични мајмун.

Kaze napali ga navijaci - pesmama :) A iznervirala ga policija

Јовановића напали навијачи, „револтирала га полиција”​

677z381_CEDAINCIDENTIZJAVA0306.jpg

(Фото А. Васиљевић)

Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић рекао је јутрос да је у среду увече након инцидента испред једног ресторана брзе хране у Новом Београду отишао у полицију и да би дао изјаву.
Он је за ТВ Прва рекао да је бацио столицу у излог локала недалеко од његове куће, након што су га, како је рекао, напали навијачи. Јовановић је додао и да то није први напад навијача на њега и поручио да им се „неће склањати с пута”.
„Јесам бацио столицу у излог, јер они смо тај језик разумеју. А то што је проблем ово стакло, а не Бетон хала и њихово дивљање, то са мном не може да прође. Нека не долазе, да нису долазили, да ме нису напали, не би било ништа”, објаснио је Јовановић, пренео је Танјуг.
Медији су пренели и изјаву његове супруге која је рекла да су Јовановића у близини зграде у којој живи напали припадници навијачке групе „Хијене” након што је изашао из аутомобила.
Како су медији синоћ пренели, Јовановић је око 22 часа гађао каменом један локал брзе хране након свађе са радницима, након чега је одвезен полицијским возилом.

Адвокат: полиција није поступила адекватно​

Адвокат председника Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомира Јовановића, Александар Шћекић, изјавио је да је прошле ноћи Јовановић разбио излог ресторана брзе хране „Пончо” у Новом Београду зато што су га напали навијачи.
„Враћао се са пријатељем и испред (локала) су стојали навијачи који су скандирали навијачке песме. Он је реаговао како је реаговао, питао их је шта ме дирате, а његова жена је то чула и позвала је полицију која је дошла”, али „пошто полиција није поступила адекватно, Јовановића је то додатно револтирало”, казао је Шћекић за Нова.рс.
Шћекић је навео да је један од навијача Јовановића гађао столицом. Портал нова.рс пренео је да су очевици рекли и да је Јовановић ударао аутомобиле најпре један приватни, а онда је ударао и по хауби полицијског возила, преноси Бета.

Мени упада у очи начин на који држи руке.

Као да има лисице на рукама. Он је генерално прилично бахат, али овде, окружен народном милицијом се прилично скупио. И мада покушава да буде цоол, па се зато смеје као луд на брашно, као...није ми ништа, у ствари се прилично уплашио и скупио се. И руке је скупио као да има лисице на рукама, да би полицији (подсвесно) ставио до знања да је безопасан.

Мени упада у очи начин на који држи руке.

Као да има лисице на рукама. Он је генерално прилично бахат, али овде, окружен народном милицијом се прилично скупио. И мада покушава да буде цоол, па се зато смеје као луд на брашно, као...није ми ништа, у ствари се прилично уплашио и скупио се. И руке је скупио као да има лисице на рукама, да би полицији (подсвесно) ставио до знања да је безопасан.
Не, ово је зеро фуцкс гивен у најбољем.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back