Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 91.670
Dzaba ti leksicka pravila kad si primitivac. Ne obracaj mi se vise.
Написала си да ћеш да напустиш тему.
Најбољи начин да ти се не обраћам јесте да нам ускратиш своје присуство.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dzaba ti leksicka pravila kad si primitivac. Ne obracaj mi se vise.
Kerky bi verovatno imala 1000 lajkova na Instagramu kad bi napravila profilНаписала си да ћеш да напустиш тему.
Најбољи начин да ти се не обраћам јесте да нам ускратиш своје присуство.
Kako koji Kerky. Izvedeš ga na livadu pa trčite.Ima problema, meni je muka da gledam zivotinju u stanu kako se muci, narocito ako je jos i velika.
U dvoristu da trci, pa i to je malo, i tada bi trebalo da nekoliko puta nedeljno izadje, pa i nekako da zamislim da imam psa. Pas je za livade i za slobodu.
Sto ne ides po jutjub komentarima da podjebavas jugonostalgicare? To je pravi show. ovde na politici su stare kajle, vise nista ne moze da ih isprovocira.Kerky bi verovatno imala 1000 lajkova na Instagramu kad bi napravila profil
To pokazuje u kakvom tržištu živimo
Zato što se ja zalažem za harmoniku među narodima Juge.Sto ne ides po jutjub komentarima da podjebavas jugonostalgicare? To je pravi show. ovde na politici su stare kajle, vise nista ne moze da ih isprovocira.
Nadjes pesmu Belog Dugmeta i onda pocinje zabava.![]()
Неки моји другови који имају сексуалних искустава, кажу да се очуване старке 40 + најбоље јeбу.
Koteje više povredio, vlas ili struja?Alter pazi se i ne igraj se sa vlastima i sa strujom. To je moje iskustvo.
Šta ako posle nabavi nalog za 100,000 ukrajinskih hrivnjiAlter pazi se i ne igraj se sa vlastima i sa strujom. To je moje iskustvo.
Променете внимателно и не играјте со властите и струјата. Тоа е моето искуство.Alter pazi se i ne igraj se sa vlastima i sa strujom. To je moje iskustvo.
Ја, Франак, волим да живим опасно.Alter pazi se i ne igraj se sa vlastima i sa strujom. To je moje iskustvo.
https://rs.n1info.com/biznis/prodat-srpski-nordeus-za-378-miliona-dolara/
Prodat srpski Nordeus
BIZNIS Autor:N1 Beograd02. jun. 202115:58 > 16:145 komentara
Podeli:
![]()
Izvor: Promo
Srpski Nordeus prodat je američkoj kompaniji Take-Two Interactive Software, Inc, za 378 miliona dolara, prenosi portal businesswire.
Kako je objavila kompanija Take-Two Interactive Software, prvobitna cena od 225 miliona dolara sastoji se od gotovine i 90 miliona u novoizdatim deonicama Take-Two, prenosi portal businesswire.
Osnivački tim Nordeusa primiće naknadu za akcije i nastaviće da vodi kompaniju.
Deo u kešu će biti finansiran iz Take-Two gotovine.
Nordeus, koji je osnovan 2010. godine, kompanija je koja se bavi razvojem igara za društvene mreže i mobilne telefone, sa sedištem u Beogradu i kancelarijama u Londonu, Dablinu, San Francisku i Skoplju.
Значи зато ови са аутомобилима воле да млатну бициклисту...?Zato mrze nas sportiste tj bicikliste
![]()
Ма, важи, само подмажи та колица, много шкрипе...Ја, Франак, волим да живим опасно.
А то подразумева да се играм са властима и са струјом.
Па, кад не опереш добро, добро и пужа ниси угриз'о за доопе...Kolko dobro kad jedes spinaciju.
Oseca se ukus zemlje.
Da, ja volim da jedem Korenje (ren, džinseng, rotkvica)Kolko dobro kad jedes spinaciju.
Oseca se ukus zemlje.
Ama ono zamrznuto. Nisam ja sam brao.Па, кад не опереш добро, добро и пужа ниси угриз'о за доопе...![]()
Да, то објашњава укус земље...Nisam ja sam brao.
Zamrznuto i spakovano u loptice. Metnuo sam u vodu i prokuvao.
Beograd & Narod 03.05.
![]()
Beograd & Narod 02.06.
![]()
Jesi video da se Đanluka Vaki vaxinisao na GolijiZato Golija milinica nigde nikog uzivancija!
evo ih tvoji na slici...Zato Golija milinica nigde nikog uzivancija!
jel produžen rok za 3.000?Jesi video da se Đanluka Vaki vaxinisao na Goliji
Šalim se, u Beogradu.