Да ли је боље имати 400м2 у Кули или 50м2 у Београду? Вол. 12 - Ниш је био главни град!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ko bre Reeferu ide na prevenciju? Samo retki ljudi, idu samo oni kojima nikad nista nije falilo u zivotu.

Obican narod, usled svega, stresa, zivota u godinama neizvesnosti, nagomilanih problema i svega sto smo preziveli, na kraj pameti mu je prevencija. Isli nedeljom kad su bile one akcije da ne bi cekali kod lekara na zakazivanje, to je bio glavni motiv.
Da, samo Go Šiptar ide na prevenciju, da parafraziram aleksandra vučića iz mlađih dana.

Добро, бреј.

Види, постоји нека поента поста, а у том посту можеш да имаш и неке споредне поруке, које су мање вредне, а и генералне су, па и не морају да буду 100 % прецизне, али кад их ставиш у контекст главне поруке, оне имају смисао.

Тако да је горе небитно да ли се више пуши у Србији или Турској или Грчкој, јер је поента поста нешто друго, а потврда поенте је да се много пуши у Србији (сад..да ли смо први, трећи или пети у свету, за поенту поста небитно).

Исто и са ранисаном. Поента поста није да ли се троши ранисан и да ли га лекар преписује, већ да се мало ради на превенцији или промени начина живота кад се болест или поремећај појави.

У форумашкој расправи, не можеш нечији пост да обориш ако обараш споредне поруке поста, већ је поента да, ако решиш да обараш аргументе из поста, да обараш ону главну поруку поста, а не споредне поруке које само подупиру главну поруку или је сликовитије објашњавају.
Meni nije cilj da "obaram" postove niti da se takmicim, nego da bude poucno i zabavno.

A iznad sam napisala za prevenciju, retko ko ide na to iako se bas radi na tome, mada vise deklarativno za sada.

Uvek ce, ma koliko se i usvojila prevencija, biti bolesti, na ovaj ili onaj nacin, tu ne treba imati zablude.

Ali poenta nije bila cak ni u tome, nego u nekoj farmakomafiji, koje siguno da ima, ali ne u toj meri kako mislite vi koji niste ni otisli kod lekara (i dobro je sto je tako).

Ranije je postavljao Pacove

Htela sam da mu se osvetim slikama Pacova, ali mi je došlo Rigati od pretrage
Nikada nije postavljao pacove, tek sada videh ovo. Mozda jedino u okviru toga da su se negde u BG pojavili pacovi i to odavno, ali ne i nadalje.

Nego stvarno, gde nestadose ovoliki ljudi, ne samo sa teme nego i sire, sa foruma?

srednjeazijski-ovcar-stenci-stenad-alabai-azi-5425635310029-71790111212.jpg

KURIR U POSETI TITELU: Veljko Ražnatović ima unosan biznis! Od prodaje pasa zaradio 50 hiljada evra!

Foto: Marina Lopičić, Nemanja Nikolić

PATROLA​

KURIR U POSETI TITELU: Veljko Ražnatović ima unosan biznis! Od prodaje pasa zaradio 50 hiljada evra!​

Veljko i Bogdana Ražnatović već više od godinu dana žive u Titelu, gde je rođena snajka Svetlane Cece Ražnatović, i to malo mesto na obali Tise zahvaljujući njima postalo je atrakcija, jer se često pominje u domaćim medijima.

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić, Titel
foto: Bojana Kesić, Damir Dervišagić
lg.php

Raskošna kuća u kojoj žive Ražnatovići okružena je visokim zidinama i neobičnom kapijom, ima veliko dvorište u kome Veljko drži pse, a često i trenira u njemu. Naša ekipa provela je jedan ceo dan u Titelu i razgovarala s meštanima, koji uglavnom imaju pozitivno mišljenje o nasledniku Svetlane Ražnatović, ističući da je veoma kulturan, ljubazan i da se svakome uredno javi i pozdravi ih prilikom susreta. Našeg prvog sagovornika sreli smo ispred jedne kuće u blizini Veljkovog doma dok je farbao kapiju. Rado je popričao s nama.

- Ne poznajem ih dobro, kada se sretnemo, oboje su vrlo kulturni. Znam da Veljko ima mnogo pasa. To su veoma lepi, veliki psi, vidi se da su dobro čuvani. Mislim da ih ima oko 20 - rekao nam je Vlada, dok je druga komšinica dodala:

- Oni su super, Bogdana je divno dete, poznajem nju i njene sestre još dok nisu prohodale. Veljko je pristojan dečko, uvek se javi. Viđam ih često, njega uglavnom vidim kada vodi kučiće u šetnju ili trenira. Željko je presladak - ljubazno nam je rekla gospođa Ruža.

Ljubazan i kulturan

Šetnjom kroz Titel, odnosno ulicom u kojoj žive Veljko i Bogdana, sretali smo mnogo njihovih komšija koji nisu hteli da se slikaju, ali su svi do jednog isticali kako imaju lepo mišljenje o poznatom paru i da ih često viđaju.

- On je sin Svetlane Cece Ražnatović, a toliko je normalan i nije uobražen - bio je neki od brojnih komentara.

Da uvek svirne iz auta, javi se ili mahne, rekao je svaki od naših sagovornika. I najviše su nam pričali o Veljkovim psima.

- Napravio im je boksove i zaposlio ljude koji se brinu o njima kada on ne može, jako im je posvećen, vidi se da ulaže mnogo i novca i truda. Radi se o veoma dobrim rasnim psima, uglavnom azijski ovčari. Ove životinje su veoma pametne. Imao je 70 takvih, pa je pedesetak prodao. Svaki košta po 1.200 evra, pa računajte. Od toga je za godinu dana zaradio sigurno 50.000 evra - rekli su nam prolaznici.

Komšinici poklonio psa

S druge strane Veljkove kuće nismo mogli da u susednom dvorištu ne primetimo malog pekinezera koji razigrano skače i laje. Najavio nas je baka Kati. Ona je pekinezera Ljubu dobila baš od Veljka, kao komšijski poklon. Insistirala je da nas ugosti i da upoznamo njenog novog kućnog ljubimca.

https://www.kurir.rs/stars/3699537/titel-patrola-veljko-raznatovic-bogdana-unosan-biznis-prodaja-pas

Veljko radi "sa kerovi"

Dobre pare obrce...
Malo je 1200 evra,kada vec preteruju mogli su da zaokruze na 2k.

Malo je 1200 evra,kada vec preteruju mogli su da zaokruze na 2k.

Ne znam za ove veljkove ali znam za pse iz odredjenih odgajivacnica koji se prodaju za 800-1000e komad. Ocevi pasa su placani i do 15.000e u Rusiji.

Ja sam skromnijeg budzeta te je moj placen malo manje od 300e.

Ne znam za ove veljkove ali znam za pse iz odredjenih odgajivacnica koji se prodaju za 800-1000e komad. Ocevi pasa su placani i do 15.000e u Rusiji.

Odustao si od Basni o velikim parama u poljoprivredi, i sad si prešao na laž da je Lova u uzgoju stoke (pasa).

Potrebno je da propisas krv dok doces do te cifre od 800-1200e,lozenje raje biznisom sa psima.
Komsija krenuo ozbiljno u biznis sa azijatima,posle 3 godine deli kucice po komsiluku za dzabe...

Odustao si od Basni o velikim parama u poljoprivredi, i sad si prešao na laž da je Lova u uzgoju stoke (pasa).

svugde ima para.

Stene ovog psa se prodaje u inostranstvu od 1000 evra pa na vise.

Cuo sam za ljude koji ih organizovano prodaju preko i zgrcu lovu. Placaju transport po psu 500e ali im se isplati.

Puppy Price
Average $1200 - $2000 USD

Zašto neke žene u četrdesetim izgledaju kao devojke a neke kao babe​

M. P. 2. juna 2021. 11:23
Zašto neke žene u četrdesetim izgledaju kao devojke a neke kao babe
Foto: Instagram.com/beyonce (Printscreen)

Podeli
Ovo je istina.
Danas možete da vidite žene u svojim 40-im godinama koje izgledaju kao da su 20 godina mlađe. Ali, isto tako, možete da primetite da su neke od njih prevremeno ostarile i da izgledaju kao babe.
Zašto se ovo dešava? Koji su glavni razlozi zašto neke žene u petoj deceniji izgledaju duplo mlađe, a neke liče na babe?
Hormonske promene su neizbežne, ali mogu da se uspore
Glavni ženski hormon je estrogen, a tokom godina se njegova količina u telu značajno smanjuje. Estrogen je odgovoran za elastičnost i debljinu kože. Ako ga imate u maloj količini u telu, koža polako gubi sjaj.
Ako ste stalno na strogim dijetama, one podstiču gubitak estrogena zato što uz restrikciju različite hrane ne možete da unesete dovoljnu količinu vitamina, minerala i drugih korisnih komponenti.

Na vašem jelovniku treba da se nađu sledeće namirnice: sir od soje, tofu, laneno seme i brokoli. Nikako ne izostavljajte meso sa svog jelovnika.

Postoje i takozvani „starački geni“, ali i oni mogu da se kontrolišu
U ženskom telu se nalazi na desetine različitih vrsta gena koji su odgovorni za određene delove tela.

Postoji i takozvani „gen starosti“ koji može da se kontroliše na sledeći način:

Smanjite dnevni unos kalorija, ali ne izbegavajte korisne vitamine i minerale.
Potpuno izbacite alkohol i nikotin.

https://www.krstarica.com/zivot/zen...m&utm_medium=thumbs&utm_campaign=thumbs_house

Aaaa zato @Alter_Ego_ koristi brokoli!!! Da se podmladi :)

Potrebno je da propisas krv dok doces do te cifre od 800-1200e,lozenje raje biznisom sa psima.
Komsija krenuo ozbiljno u biznis sa azijatima,posle 3 godine deli kucice po komsiluku za dzabe...

Zovi odgajivacnicu Ruski Izvor i pitaj posto su stenci. Kao u svakom poslu potrebno je znati napraviti i pricu , pronaci trziste i sl.

Nije dovoljno da samo imas dobar proizvod.

Cesto puta mnogo losiji proizvod se prodaje po visokoj ceni kao alva, zato sto ima bolji marketing. Puno tu kockica treba da se slozi ko i u svakom drugom poslu.

Jel ima taj tvoj komsija sajt, jutub kanal, ide li na izlozbe?

Da bi pas mogao da se prodaje za te pare potrebno je tj neophodno je da roditelji budu izlozbeni psi da imaju medalje i nagrade i slicno.

Mora se roba po necemu odvojiti od ostatka na trzistu.

Zovi odgajivacnicu Ruski Izvor i pitaj posto su stenci. Kao u svakom poslu potrebno je znati napraviti i pricu , pronaci trziste i sl.

Nije dovoljno da samo imas dobar proizvod.

Cesto puta mnogo losiji proizvod se prodaje po visokoj ceni kao alva, zato sto ima bolji marketing. Puno tu kockica treba da se slozi ko i u svakom drugom poslu.

Jel ima taj tvoj komsija sajt, jutub kanal, ide li na izlozbe?

Da bi pas mogao da se prodaje za te pare potrebno je tj neophodno je da roditelji budu izlozbeni psi da imaju medalje i nagrade i slicno.

Mora se roba po necemu odvojiti od ostatka na trzistu.
Da bi postigao tu cenu potrebnu je puno vremena,rada,strpljenja i para,a raja hoce sada i odmah,zato vecina i propadne.
Mada nije mi najjasniji mentalni sklop ljudi koji daju za psa vise od 200-300 evra...

Poslednja izmena:
Da bi postigao tu cenu potrebnu je puno vremena,rada,strpljenja i para,a raja hoce sada i odmah,zato vecina i propadne.
Mada nije mi najjasniji mentalni sklop ljudi koji daju za psa vise od 200-300 evra...
Ako hoćeš određenu rasu koja je skupa, onda moraš da platiš puno. Ko traži samo psa, bez obzira na rasu, može i da udomi neku lutalicu.

Ako hoćeš određenu rasu koja je skupa, onda moraš da platiš puno. Ko traži samo psa, bez obzira na rasu, može i da udomi neku lutalicu.
Ja najvise volim lutalice, to su najzahvalniji psi. Nikad me nisu ujeli, naprotiv, "ispricam" se s njima ako vec nemam sta da im dam da jedu.

Drugo, meni su svi psi lepi, osim onih "fensi" i obicno opasnih, pa ne biram. Problem je jedino u tome sto moji ukucani ne vole pse, pa ih i ne drzim, a i trebalo bi da se mnogo "bakcem" s njima, kuce je za kucu nije za stan.

Тихи убија са овим керовима.
Zasto, bas su lepi.

Zašto neke žene u četrdesetim izgledaju kao devojke a neke kao babe​

M. P. 2. juna 2021. 11:23
Zašto neke žene u četrdesetim izgledaju kao devojke a neke kao babe
Foto: Instagram.com/beyonce (Printscreen)

Podeli
Ovo je istina.
Danas možete da vidite žene u svojim 40-im godinama koje izgledaju kao da su 20 godina mlađe. Ali, isto tako, možete da primetite da su neke od njih prevremeno ostarile i da izgledaju kao babe.
Zašto se ovo dešava? Koji su glavni razlozi zašto neke žene u petoj deceniji izgledaju duplo mlađe, a neke liče na babe?
Hormonske promene su neizbežne, ali mogu da se uspore
Glavni ženski hormon je estrogen, a tokom godina se njegova količina u telu značajno smanjuje. Estrogen je odgovoran za elastičnost i debljinu kože. Ako ga imate u maloj količini u telu, koža polako gubi sjaj.
Ako ste stalno na strogim dijetama, one podstiču gubitak estrogena zato što uz restrikciju različite hrane ne možete da unesete dovoljnu količinu vitamina, minerala i drugih korisnih komponenti.

Na vašem jelovniku treba da se nađu sledeće namirnice: sir od soje, tofu, laneno seme i brokoli. Nikako ne izostavljajte meso sa svog jelovnika.

Postoje i takozvani „starački geni“, ali i oni mogu da se kontrolišu
U ženskom telu se nalazi na desetine različitih vrsta gena koji su odgovorni za određene delove tela.

Postoji i takozvani „gen starosti“ koji može da se kontroliše na sledeći način:

Smanjite dnevni unos kalorija, ali ne izbegavajte korisne vitamine i minerale.
Potpuno izbacite alkohol i nikotin.

https://www.krstarica.com/zivot/zen...m&utm_medium=thumbs&utm_campaign=thumbs_house

Aaaa zato @Alter_Ego_ koristi brokoli!!! Da se podmladi :)
Vrlo ruzan naslov Tihi, i ti si nasao to da postavis?
Svaka zena je lepa ako je voljena.

Жива истина.

Жене у четрдесетима, неке су рибетине на квадрат, а неке бабе горе и од Сташе Зајовић.
A sta mislis, da li je nekoj zeni u cetrdesetim birtno sta ces ti (verovatno u dvadesetim) da mislis? Ili bilo ko do koga joj nije stalo?

Bitno da je zena pristojna, cista i da ima unutrasnju lepotu, narocito da ima vaspirtanu decu i da je on avole kao sto je i obicaj i to je dovoljno, cak ni neka narocita paznja muza vise tu nije bitna.

Zasto bi svaka zena morala da izgleda kao devojka, zar je starenje neprirodno? A ako je kod nekih i ruzno, sto je stvar percepcije jer ja ne bih zamenila nikad ruznu osobu za lepu ako vredi vise, onda je to stvar prirode a priroda je najbolji ucitelj i saveznik. Pogledati istini u oci da vise nismo lepi kao nekada, navodi nas na pomisao sta smo bar ostvarili u zivotu i kakvi smo, na sustinu, ne na (danas cesto grozomornu) formu.

Poslednja izmena:
A sta mislis, da li je nekoj zeni u cetrdesetim birtno sta ces ti (verovatno u dvadesetim) da mislis? Ili bilo ko do koga joj nije stalo?

Bitno da je zena pristojna, cista i da ima unutrasnju lepotu, narocito da ima vaspirtanu decu i da je on avole kao sto je i obicaj i to je dovoljno, cak ni neka narocita paznja muza vise tu nije bitna.

Zasto bi svaka zena morala da izgleda kao devojka, zar je starenje neprirodno? A ako je kod nekih i ruzno, sto je stvar percepcije jer ja ne bih zamenila nikad ruznu osobu za lepu ako vredi vise, onda je to stvar prirode a priroda je najbolji ucitelj i saveznik. Pogledati istini u oci da vise nismo lepi kao nekada, navodi nas na pomisao sta smo bar ostvarili u zivotu, na sustinu, ne na (danas cesto grozomornu) formu.

Неки моји другови који имају сексуалних искустава, кажу да се очуване старке 40 + најбоље јeбу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back