Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.190
Tada je postao slavan incel forum PUAHATE na koji su onda Federalci izvršili raciju.
Ја имам неког огорченог колегу који виси на форуму MGTOW.
Тј висио, сад има нову девојку и заборавио је свој гнев.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tada je postao slavan incel forum PUAHATE na koji su onda Federalci izvršili raciju.
Da ali ovo je korak dalje. PuaHate je kasnije postao SlutHate forumЈа имам неког огорченог колегу који виси на форуму MGTOW.
Тј висио, сад има нову девојку и заборавио је свој гнев.
Ма, иди, бре, к'о киборзи из лошег хорора изгледају...patrijahalne domaćice

okači i ciglu na tukiЗа вечеру сам јео пилеће бело и броколи.
Пилеће бело сам узео у месари, кило и по, и они ми и направили (испекли на роштиљ) о истом трошку, па ћу имати за пар дана.
А онда ме Младенче напињао да идемо у Линду (Лидл), не знам што. Никад нисам био тамо. Тј. знам, морао да купи пелене за бебу, а тамо су најјефтиније. И кад сам га већ шоферирао до Линде, рек'о, дај да купим два паковања броколи и два паковања спинацију.
План ми је да 2 месеца једем пилеће бело и броколи, и да будем тотално секси кад дође море.
Прво вече је добро прошло. Видећемо како ће бити наредна два месеца.
Ће неко да ми пријави гдје су хладна рука , де систи и остали форумаши некада активни на овој теми?
Паметно некада направити паузу мада ме сада ухватила носталгија, било је доброг зезања...Де Систи праву паузу од овог форума.
Сизиф има пуно да ради.
Са Џин не знам шта је.
Čudotvorno voće koje nema šta ne leči
M. P. 2. juna 2021. 08:17
Foto: Clemens v. Vogelsang - CC BY 2.0![]()
Podeli
Trešnje su ukusna letnja vrsta, ali da li ste znali da ove male grimizne kuglice imaju snažan nutritivni sadržaj koji pogađa jače od većine drugog voća?
Slatke, kompaktne i zabavne za jelo, svi znaju da su trešnje zabavan i lagan letnji zalogaj, ali njihove osobine za borbu protiv bolesti i jačanje imuniteta često se zanemaruju. Evo sedam načina da trešnje poboljšaju vaše zdravlje ovog leta.
Trešnje mogu sprečiti rak i upalu
Znamo da slobodni radikali u organizmu mogu pustošiti, ali jeste li znali da trešnje sadrže sredstva za uklanjanje slobodnih radikala koje mogu sprečiti ćelije raka da primaju protein koji im je potreban za umnožavanje?
I ne samo to, već su istraživanja pokazala da su nekoliko vrsta karcinoma inhibirane antocijaninima koji se nalaze u slatkim trešnjama. Čak ih navodi Američki institut za istraživanje raka kao hranu koja se bori protiv raka. Ti isti antioksidanti pomažu u smanjenju upala.
„Trešnje smanjuju upalu jer su apsolutno prepune antioksidanata,“ kaže nutricionista Keith Aioob.
mmmm tresnjiceeeee
Jer Majkl Džekson je iz Beograda.УХАПШЕНУ Олгицу Маркановић из Бања Луке рекламирала Цеца (ВИДЕО)
После Саве Кнежевића, који је ухапшен протекле недеље, ухапшена је још једна надрилекарка која је пословала у Бањалуци и Београду. У овом тренуку, 11 особа је пријавило Олгицу М., а неке од жртава су и Жељана М., као и М.Ф. (31) која је испричала своје стравично искуство.
О.М., власница „медицинско-естетског центра Tayas” у Београду, ухапшена је данас на граници Србије и Хрватске, након пријаве да је неовлашћено пружала медицинске услуге из области естетике, чиме је изазвала телесне повреде и нарушено здравље њених пацијената. Она се сумњичи да је изазвала здравствене проблеме код 11 оштећених који су се јавили полицији.
![]()
На Инстаграм профилу „oziljci_od_brazilska_official1“ објављене су слике ранијих конверзација између оштећених и власнице тог салона, а где је осумњичена покушавала да, како се наводи у објавама, претњама присили оштећене жене да уклоне слике које су објавиле након интервенција у том салону.
Олгица М. је наводно покушавала тако да обесхрабри жртве да јавно говоре о њеном нестручном раду, а у тим конверзацијама жртвама је слала поруке у којима пише „Смрт ти поручује…“![]()
„Објавила је лажно жену која је презадовољна њеним радом што наравно није тачно, ово су преписке пре месец и по дана, жена је сад уништена и блокирана и против њене воље је објавила слике како је задовољна….. Ово је иживљавање“, наводи се у у једној од објава на Инстаграму.
Погледајте претње које је осумњичена надрилекарка слала жртвама.Иначе, О.М. се терети за тешко дело против здравља људи, надрилекарство и надриапотекарство, као и неовлашћено бављење одређеном делатношћу и у року од 48 часова ће бити саслушана у тужилаштву, саопштено је из тужилаштва.
Тужилаштво је након пријава и провера у Министарству здравља, извршило додатне провере, након чега је утврђено да се, за сада, 11 оштећених јавило полицији, којима је осумњичена неовлашћено пружајући медицинске услуге из области естетике изазвала здравствене проблеме и услед чега постоје индиције да је код одређених особа поред телесних повреда и здравље тешко нарушено.
Утврђено је и да је она у дужем временском периоду у „медицинско-естетском центру Таyас“ у Београду у Дринићкој улици, пружала наведене услуге без одобрења, односно лиценце Министарства здравља Србије, супротно закону о здравственој заштити и правилницима који уредују обављање те врсте услуга.
Иначе, о овој теми се месецима уназад говори, а први пут су у марту обелодањена искуства жена из салона лепоте, а којима је самопрокламована докторка „сумњивим“ третманима унаказила лице.
Своје језиво искуство раније је описала и Жељана М., једна од „жртава“ козметичког третмана О.М. која је заједно са још седам девојака поднела тужбу. Она је је салон нашла преко Инстаграма где су га рекламирале и познате личности.
„Нажалост сам пала у руке једне надрилекарке која је јако лепо организовала целу представу, салон који је био јако лепо урађен, слике за које сам касније сазнала да су фотошопиране, рекламе које су плаћене и нажалост ја сам насела на све то“, започела је своју исповест о ужасу који је преживела на ранијој конференцији за новинаре у Београду.
У салон је дошла због једноставне корекције – подизања капака, а која се окончала катастрофом – спаљеним капцима.
„Интервенција је била јако болна, а после ње сам остала унакажена. Језиво је изгледало. Месецима после тог захвата сам очи скривала косом, стављала пудер, нисам излазила напоље“, прича.
https://srbin.info/drustvo/uhapsenu-olgicu-markanovic-iz-banja-luke-reklamirala-ceca-video/
Uzasi Beograda se nastavljaju....
E tako je to kad hoces da si plastican ko Majkl Dzekson
I njega su unakazili ali nije imao ko da mu kaze....
Frootsman nije bio uopšte 2021.Де Систи праву паузу од овог форума.
Сизиф има пуно да ради.
Са Џин не знам шта је.
Jer Majkl Džekson je iz Beograda.
![]()
A kao one su neatraktivnePutin ocito ima bolje plasticne hirurge od tebe i tvoje ekipe silikonskih gabora
![]()
The U.S. Justice Department announced on Thursday it has seized nearly 70,000 Bitcoins.Citam kazu novine da Velja Nevolja ima bitkoine u vrednosti od 10 miliona dolara....
Znaci preko 250 komaTa ima....
I najgore znaju da ima al ne mogu da mu ih uzNu nikako...
Воће не лечи ништа. Лече лекови.
A kao one su neatraktivne
One bi dobile 1000 lajkova na Tinderu, a ti 0

The U.S. Justice Department announced on Thursday it has seized nearly 70,000 Bitcoins.
Ovde piše drugačije.
Mada ne znam zašto ih plene, kada se radi o bezvrednim artiklima....
Тако мислиш зато што је мафијашки фармацеутски лоби тутнуо силне паре професорима медицине да вас на фуцкултету уче како лекови лече, да би ти мафијаши могли да зарађују огромне паре на грбачи народа.
Ја данас опет цепам броколи из Линде, тако да ћу заувек бити здрав.
Тако мислиш зато што је мафијашки фармацеутски лоби тутнуо силне паре професорима медицине да вас на фуцкултету уче како лекови лече, да би ти мафијаши могли да зарађују огромне паре на грбачи народа.
Ја данас опет цепам броколи из Линде, тако да ћу заувек бити здрав.
Moj brat ima druga farmaceuta.
Није се десило.
Evo primer. Imas blago povisen pritisak , ides kod lekara. Lekar ti nece reci da treba da smrsas da se aktiviras , da skines 20 kg pa ce i pritisak samim tim biti normalan. Neee , lekar ti kaze, ok bajo evo ti ovaj lek za pritisak da pijes . A daje ti lek od firme koja mu tura pare u dzepove da pise njihove lekove. I ti mu verujes