Да ли је боље имати 400м2 у Кули или 50м2 у Београду? Вол. 12 - Ниш је био главни град!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Отворила сам сезону.

IMG_20210316_145710.jpg

У осталим вестима, синоћ сам успела себи да одсечем комад меса с руке, а како сте ви?

Имала сам busy day!

Ја нисам, мало ми је досадно.

Гледам неку исландску серију, нордик нoар. Овде је то фенси. Имају брадатог дебелог полицајца, све га жене воле, а мени је као медвед. WTF.

2f9c102118dad27189c679c4c17290354f87ce0b.jpg

Ја нисам, мало ми је досадно.

Гледам неку исландску серију, нордик нoар. Овде је то фенси. Имају брадатог дебелог полицајца, све га жене воле, а мени је као медвед. WTF.

2f9c102118dad27189c679c4c17290354f87ce0b.jpg
Мистерије женских срца! :D
Мени се често допадну неки nerdy ликови у серијама, нпр. др Спенсер Рид из Криминал мајндса пре 15 година

2de8b389d2bd67ca6876adf6055e3856.gif

Ах, мој вољени аватар.

Ја сам тек пре неки дан провалио да ти је овај аватар у ствари риба која се огледа у овом реквизиту за снимање филмова страве и ужаса.

Ја сам тек пре неки дан провалио да ти је овај аватар у ствари риба која се огледа у овом реквизиту за снимање филмова страве и ужаса.
Да, Ханибал Лектор, Травис Бикл, ова госпођица, не знам који је лепши. <3

Blago tebi. A ako nije suvise intimno pitanje, cime ce te pelcuju?

Тад је ред на моју кохорту.

Не знам, овде нема опције избора. Биће оксфорд/зенека или фајзер, али мислим да фајзер чувају за озбиљно угрожене и да ће мени - и великој већини - дати оксфордску.

Дозвољена је и модерна, али Американци се изгледа само насмеју кад им је неко тражи.

Елем, да образложим наслов.

У време првог светског рата, како се очекивало да ће Поћорекова војска да удари са Дунава, на Београд, Врховна команда је изместила престоницу у Ниш.

Пред почетак Првог светског рата влада и Народна скупштина прелазе у Ниш. Ниш постаје ратна престоница Србије. Скупштина је заседала 7. децембра 1914. год
ине у згради официрског дома и разматрала предлог владе о уједињењу Јужних Словена и формирању југословенске државе. Усвојена је Декларација о уједињењу и стварању државе Срба, Хрвата и Словенаца, тзв. Нишка Декларација. Октобра 1915. године Ниш заузимају бугарске трупе. Почиње сурова окупација Бугара која траје до краја рата. 12. октобра 1918. године војска Прве српске армије, на челу са војводом Петром Бојовићем, ослобађа Ниш.

А ми, јужно и тужно, због вечитих комплекса према већем Београду, деценијама водимо расправе о томе да ли је Нишу требало укидати трамвај који је возио од железничке станице до Нишке Бање.

Генерално, тотално је глупо имати трамвај на улици само са једном линијом, кад ту линију може да покрије један аутобус, али гледајући у престоницу која има трамваје, одувек смо туговали за тим трамвајем који је угашен 1963 (или тако нешто) јер због тога мање личимо на велики град.

И зато и дан данас прескачемо трамвајске шине кад дођемо као провинцијалци у Београд и са стране старе Ж. станице и БАС кренемо ка граду.

Да нас не удари струја.
Kude si bre Niski?
Smanji dozivljaji s' izlizanu foru preskakanje sine.

Woman Goes Viral For Huge Middle Finger

Amelia Ward

Published 15:24, 16 March 2021 GMT
| Last updated 16:02, 16 March 2021 GMT

A girl has gone viral after posting a hilarious video of her extra long middle finger on TikTok. Watch it in action:

Olivia Mercea, 16, from Arizona, decided to own the fact that she has a longer middle finger, sharing her hilarious video with the caption: "Sorry you had to see it."
In the video, she can be seen smiling, with the text: "Me thinking about the time my five inch finger went viral."

At the very end, she blows a kiss, as the video says: "My toes are worse."
Speaking to LADbible, Olivia, an aspiring model, said: "I would say I realised it was longer than usual a couple of years ago.
"At first, it was an insecurity, but then I realised it was actually pretty funny and something that would always bring out laughs."
Credit: Olivia Mercea

She truly embraced her finger, with the video of her talking about going viral receiving more than 75,000 likes and attracted thousands of comments.
Meanwhile, her initial video showing her finger has almost one million likes, and thousands more comments from astonished fans.
Olivia said: "The reaction to my TikTok has been insane. I never thought that it would reach the level that it has.
"It is so awesome and crazy to think that I am even talking to you about having an article on my finger. I am really trying to get into modelling and hopefully, my TikTok has reached people in the industry too."

It's certainly had an impact, and despite there being a few trolls in the comments, people mainly love Olivia's sense of humour when it comes to showing off her finger.
One follower said: "So you flip people off in all caps?"
Another replied: "We've got to see the toes now!"

Commenting on her toes, Olivia said: "And yes, my toes are also very long! Whenever I drop products in the shower, I will pick them up with my toes instead of reaching over."
And it seems she's not alone, if you go through the comment's on Olivia's TikTok, there seem to be plenty of followers admitting that they too have longer than usual toes and fingers. Some even have kind friends that are tagging them to make a point.
There are many theories about the lengths of fingers, with some believing that long index fingers can signify that you're a natural leader, while Chinese palmistry states that a long middle finger means you will be prosperous and healthy in middle age.

Amelia Ward

Published 15:24, 16 March 2021 GMT
| Last updated 16:02, 16 March 2021 GMT

A girl has gone viral after posting a hilarious video of her extra long middle finger on TikTok. Watch it in action:

Olivia Mercea, 16, from Arizona, decided to own the fact that she has a longer middle finger, sharing her hilarious video with the caption: "Sorry you had to see it."
In the video, she can be seen smiling, with the text: "Me thinking about the time my five inch finger went viral."

At the very end, she blows a kiss, as the video says: "My toes are worse."
Speaking to LADbible, Olivia, an aspiring model, said: "I would say I realised it was longer than usual a couple of years ago.
"At first, it was an insecurity, but then I realised it was actually pretty funny and something that would always bring out laughs."

She truly embraced her finger, with the video of her talking about going viral receiving more than 75,000 likes and attracted thousands of comments.
Meanwhile, her initial video showing her finger has almost one million likes, and thousands more comments from astonished fans.
Olivia said: "The reaction to my TikTok has been insane. I never thought that it would reach the level that it has.
"It is so awesome and crazy to think that I am even talking to you about having an article on my finger. I am really trying to get into modelling and hopefully, my TikTok has reached people in the industry too."

It's certainly had an impact, and despite there being a few trolls in the comments, people mainly love Olivia's sense of humour when it comes to showing off her finger.
One follower said: "So you flip people off in all caps?"
Another replied: "We've got to see the toes now!"

Commenting on her toes, Olivia said: "And yes, my toes are also very long! Whenever I drop products in the shower, I will pick them up with my toes instead of reaching over."
And it seems she's not alone, if you go through the comment's on Olivia's TikTok, there seem to be plenty of followers admitting that they too have longer than usual toes and fingers. Some even have kind friends that are tagging them to make a point.
There are many theories about the lengths of fingers, with some believing that long index fingers can signify that you're a natural leader, while Chinese palmistry states that a long middle finger means you will be prosperous and healthy in middle age.
Prostate massage.

Изашао Војвода од Единбурга, принц британски из болнице, не дјелује уопште добро...:eek: Пуно је 99 година,не вреди.
20210316122326_651508.jpg
eh šta učini starost od čoeka, a bio je dasa u mladosti... nažalost nijedan sin nije nasledio njegov fizički izgled...

Протест угоститеља испред Скупштине (ВИДЕО)
17:37 16.03.2021.
0

AddThis Sharing Buttons
Share to SMS
SMSShare to FacebookFacebookShare to VkontakteVkontakteShare to TwitterTwitterShare to ViberViberShare to WhatsAppWhatsAppShare to Telegram
Telegram

Протест престоничких угоститеља против нових мера Кризног штаба, којима су им локали закључани до понедељка ујутру. Испред Скупштине Србије тренутно се налази неколико десетина угоститетља, јавља наше репортер.
РЕКЛАМЕ *

Једна од главних порука која се чује је: “Ми смо дискриминисани”.

Саобраћај испред Скупштине Србије се одвија неометано.
Срђан Вуковић је угоститељ и како каже за Нова.рс “држава не треба ништа да нам опрашта”.
“Само да се понаша у складу са мерама. Процентуално да нам смањи порезе и доприносе за онолико колико не радимо”.
Други угоститељ који се представио као Мики подсетио је да су друге државе помогле својим угоститељима.
“Државе које су обуставиле рад угоститеља, дале су им помоћ у виду 80 одсто зарада и отпис потеза”.
Он се пита да ли је сва досадашња помоћ државе заправо кредит који ће угоститељи морати да плате.
Како наводе за Нова.рс, револтирани новим мерама, одлучили су да своје незадовљство искажу изласком на улице. Поједини су изјавили да ће испред Скупштине Србије бити сваког дана, док Влада не уради нешто конкретно поводим њихове ситуације.
Бројни београдски угоститељи организовали су се у претходних неколико сати и организовали “ад хок” протест који је почео у17 сати испред Народне Скупштине. Како нам је рекло неколико престоничких угоститеља, организовање протеста кренуло је преко група на мрежи Вибер.
Према њиховим речима, очекује се макар неколико стотина људи на овом протесту.
Од вечерас, у 20 часова односно 21 час, биће затворени сви угоститељски објекти, (кафићи, ресторани, барови), тржни центри, све продавнице ( осим продавница прехрамбене делатности), биоскопи, музеји, галерије, козметички и фризерски салони, салони лепоте, кладионице, коцкарнице, дечије играонице, теретане, вежбаонице, фитнес центри, базени, балони за спорт…
Такорећи, током наредних дана на снази ће бити епидемиолошке мере као и претходног викенда.
Како је викенд уобичајено нерадан, битно је нагласити да се мере затварања не односе на предузећа, фабрике и њихове интерне организације рада и пословне активности. Такође, у уобичајеном радном времену биће отворени сви шалтери државне управе, поште, банке, осигуравајућа друштва, мењачнице…

Од вечерас, у 20 часова односно 21 час, биће затворени сви угоститељски објекти, (кафићи, ресторани, барови), тржни центри, све продавнице
Око 80% "запослених" у Србији ово неће ни осетити.
Саучешће привилегованој Србадији- сажаљевам случај...:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back