Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? No.16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тикси, сећаш се кад си поставио слику српских полицајаца са дебелим вратовима и ускликнуо "Србија има најјачу војску!"

Било је јутрос, али ко зна да ли се сећаш, испијајући дасковачу од јутра раног.

Na tnjiteru je uzavrela rasprava na temu cena rentiranja stanova u Beogradu.

Koga zanima, a zaludan je, neka cita.

У праву је човек потпуно ја и о томе причам.

Паметнији попушта каже наша пословица.

Ја сам још 2004. видео куда све води живот у Београду, и попустио сам. Замислите тек колике би биле цене да је још нас хтело горе да остане и опстане по сваку цену.

Неодрживо је то.

У праву је човек потпуно ја и о томе причам.

Паметнији попушта каже наша пословица.

Ја сам још 2004. видео куда све води живот у Београду, и попустио сам. Замислите тек колике би биле цене да је још нас хтело горе да остане и опстане по сваку цену.

Неодрживо је то.
Zar ti nisu roditelji ukinuli apanažu kad su shvatili da škola nije za tebe?

Specijalni sud u Hagu je 16. decembra proglasio bivšeg pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) Saljiha (Salih) Mustafu krivim na jedinstvenu kaznu od 26 godina zatvora za mučenje, proizvoljno lišavanje slobode i ubistvo kao ratni zločin.
Eto je dakle i prva presuda za zločine koje je OVK počinila, nad Albancima.
Nadam se da će jednog dana sva nedjela te terorističke organizacije doći na red.

Eto je dakle i prva presuda za zločine koje je OVK počinila, nad Albancima.
Nadam se da će jednog dana sva nedjela te terorističke organizacije doći na red.

О ком суду се ради? Колико знам ICTY је закључио рад и одржава само минималну функцију због пар жалби; даљих суђења код њих не може бити.

Тикси, сећаш се кад си поставио слику српских полицајаца са дебелим вратовима и ускликнуо "Србија има најјачу војску!"

Било је јутрос, али ко зна да ли се сећаш, испијајући дасковачу од јутра раног.

Сећам се имамо респектабилну војску.

Српски специјалац је пре неки дан победио на СВЕТСКОМ такмичењу у гађању. То довољно говори какве капацитете имамо.

Ево нешто лепо за тебе.

Мој брат један ради у фирми једној и у оквиру пословања те фирме био је у преко 100 држава света.

Рекао ми је да му је најлеши град у којем био руски - Санкт Петербург.

А нема где није био.

photo_2022-12-16_13-29-15.jpg

Сећам се имамо респектабилну војску.

Српски специјалац је пре неки дан победио на СВЕТСКОМ такмичењу у гађању. То довољно говори какве капацитете имамо.

То је супер, али наведи неке ратове или бар битке које су добили од Брегалнице или евентуално можда Колубаре.

Некако не падају на памет, што је изненађујуће за најбољу војску икад.

То је супер, али наведи неке ратове или бар битке које су добили од Брегалнице или евентуално можда Колубаре.

Некако не падају на памет, што је изненађујуће за најбољу војску икад.

Па добили смо доста битака у ратовима 90тих. Неке и изгубили пре свега због мешања НАТО пакта и интервенисања истог на страни наших непријатеља.

Да није било мешања НАТО све би ратове добили до једнога у региону које смо водили.

То што ти причаш је као да судија у фудбалу екипи једног тима веже по једну руку за леђа и тера их да играју утакмицу ,а онда ти са трибина вичеш баш су ови неспособни ништа не могу да ураде а само по једну руку и ногу имају везане иза леђа.

Да ли се сећаш да је наша земља и народ 90тих био под тоталним санкцијама НАТО пакта незабележеним у историји човечанства?

Poslednja izmena:
О ком суду се ради? Колико знам ICTY је закључио рад и одржава само минималну функцију због пар жалби; даљих суђења код њих не може бити.
Specijalizovana veća Kosova u Hagu osudila su danas Saljiha Mustafu na 26 godina zatvora za zločine na Kosovu i Metohiji 1999.
Rekao bih da je u pitanju neki kosovski sud na privremenom radu u Hagu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back