Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? No.16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па добили смо доста битака у ратовима 90тих. Неке и изгубили пре свега због мешања НАТО пакта и интервенисања истог на страни наших непријатеља.

Да није било мешања НАТО све би ратове добили до једнога у региону које смо водили.

То што ти причаш је као да судија у фудбалу екипи једног тима веже по једну руку за леђа и тера их да играју утакмицу ,а онда ти са трибина вичеш баш су ови неспособни ништа не могу да ураде а само по једну руку и ногу имају везане иза леђа.

Да ли се сећаш да је наша земља и народ 90тих био под тоталним санкцијама НАТО пакта незабележеним у историји човечанства?

Не, мени је тад било супер! Негде другде, додуше.

Са друге стране, знаш ко има сто спремних изговора зашто увек губи? Ту врсту људи зовемо "победници".

Чекај, можда не баш победници... тако нешто, у сваком случају.

800px-1259825796139.jpg

@cosm
Maxi izbezumljene radnice , imate li aplikaciju ... ja kazem da imam samo tviter.
Ne, kažeš: "kupio sam telefon zbog vaše aplikacije"

Inače pitaju te za aplikaciju jer sem globalnog popusta u svim MAXI-jima preko aplikacije možeš da ostvariš personal popust.

Recimo "Sremska Kobasica" od Topole pa do Ravne Gore, košta 1964.99 RSD/Kg Kao što ste već obavešteni Stojko je kupio 1046gr za 947 RSD preko aplikacije...

@cosm

Ne, kažeš: "kupio sam telefon zbog vaše aplikacije"

Inače pitaju te zapalila Iju jer sem globalnog popusta u svim MAXI-jima preko aplikacije možeš da ostvariš personal popust.

Recimo "Sremska Kobasica" od Topole pa do Ravne Gore, košta 1964.99 RSD/Kg Kao što ste već obavešteni Stojko je kupio 1046gr za 947 RSD preko aplikacije...
Ala te drzi taj maxi popust kao da si dobio loto sedmicu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back