Тихи
Starosedelac
- Poruka
 - 187.802

Sad je išla našata zemja. Lepo urađen video rekorder
Лепо је у Београду
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad je išla našata zemja. Lepo urađen video rekorder
Па добили смо доста битака у ратовима 90тих. Неке и изгубили пре свега због мешања НАТО пакта и интервенисања истог на страни наших непријатеља.
Да није било мешања НАТО све би ратове добили до једнога у региону које смо водили.
То што ти причаш је као да судија у фудбалу екипи једног тима веже по једну руку за леђа и тера их да играју утакмицу ,а онда ти са трибина вичеш баш су ови неспособни ништа не могу да ураде а само по једну руку и ногу имају везане иза леђа.
Да ли се сећаш да је наша земља и народ 90тих био под тоталним санкцијама НАТО пакта незабележеним у историји човечанства?
Suhomesnato je zvanično i uzročnik kancera debelog creva.Кулен запушава крвне судове и води у прерану смрт...
Suhomesnato je zvanično i uzročnik kancera debelog creva.
Ali kako da živimo bez dobre hrane?
Ajde pogađaj tri puta šta mi trebalo u životu, kupio u MAXI-ju, ali baš mi treba a uvek zaboravim... Mesecima da ne poveruješ...Јадни Ајроне,
Ajd ti pogodi a nema šanseBack in black
Imate li aplikaciju ...Od novosti iz MAXI-ja izdvajamo akciju:
Ko kupi 3 Erdinger Weißbiera dobija ajne Erdinger Wintermüze, Švabo kvalitet
NaravnoImate li aplikaciju ...
Ajde pogađaj tri puta šta mi trebalo u životu, kupio u MAXI-ju, ali baš mi treba a uvek zaboravim... Mesecima da ne poveruješ...
Šta misliš šta?![]()
Ne, kažeš: "kupio sam telefon zbog vaše aplikacije"Maxi izbezumljene radnice , imate li aplikaciju ... ja kazem da imam samo tviter.
Onaj Premia Zeleni je mega hit u prodaji, da sereš i uživaš...тоалет папир?
Ala te drzi taj maxi popust kao da si dobio loto sedmicu.@cosm
Ne, kažeš: "kupio sam telefon zbog vaše aplikacije"
Inače pitaju te zapalila Iju jer sem globalnog popusta u svim MAXI-jima preko aplikacije možeš da ostvariš personal popust.
Recimo "Sremska Kobasica" od Topole pa do Ravne Gore, košta 1964.99 RSD/Kg Kao što ste već obavešteni Stojko je kupio 1046gr za 947 RSD preko aplikacije...
Kupi kilo sremske za 974Ala te drzi taj maxi popust kao da si dobio loto sedmicu.

Japanci od ribe dobijaju kancer želuca na primer. Najviše u svetu su pogođeni tim.Ima dobre hrane i bez toga. Npr orada, brancin, pastrmka, losos, skusa, lignje, cisto meso....