Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? No.16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li kupiti megana 2019. ili klia 2021? klio skuplji 1500 evra

Nisam sedeo u novom Kliu, ali ako je plastika slična kao u prethodnom, onda Megandža, definitivno.

Ceniš da je poenta ovog istraživanja, kao i ove karte, da dokaže da Srbija nije član EU?
Ne, to je redovna EU statistika, ne opterećuje ih osećanje non-članica

FkGDdtAXwAMLAny.jpg

Normalnih je uvek bilo manje.

За њега нисам писао никада ништа , он је просто шизоје као и цијела та скупина МММ ратника, чини ми се да имају проблем са алкхолом пре свега јер превише осцилација у расположењу.Писао сам за Тихија да не памтим да сам га вређао или он мене али зар је и битно, ако ћеш неку праву паралелу ево нпр. Џег , ја никакав проблем немам са њеним писанијама о темама које живот значе али када упадне у транс "цркло ти 300 Руса" или "Текбир ренесанса" , поготово антисемитизам без кочнице, мало ми постане бизарна ако ме разумијеш.Док је то некима симпатично, чак је третирају као муза Џег.То су те неке финесе у мојој скромној лобањи како рече које су ипак само моје финесе и не треба да брину превише друге форумаше.
Ti i dalje provociras i zloupotrebljavas svoju moderatosku funkciju?

da li kupiti megana 2019. ili klia 2021? klio skuplji 1500 evra
Prvo.

Ja imam troje. A da je sve papreno skupo jeste. Dolar i evro su prdnuli u cabar 50% svoje vrednosti otuda je sve poskupelo za najmanje toliko samim tim je katastrofalno opao standard svih gradjana cak i baba seri . Jer i dalje je kod baba sere 20 dinara velika nuzda, 10 dinara mala...

Pa mora da se ide na veliki obrt da bi se opstalo na trzistu komunalnih usluga...

Ne znam sta o svemu misli kolega @Stojkov Menidjer
Mislim da treba da se deru skorojevići.
Nobles košta burazere...

Balet, violina, klavir...
I to ne teraju sebe matore nego decu.
A njih to niko nije terao da rade.
Zato i parkiraju kola jedan preko drugog.
I knjiga im teška za čitanje...
Al da uključe bušilicu u pola dvanaest noću - prvi su u kraju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back