Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.794
A onaj sa kosova sto je gostovao kod Vucica i on je po tom zakonu radio ?![]()
Jeste . Nego nam je Kosmet okupirao nacisticki NATO pakt pa sprovodi svoje "zakone".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A onaj sa kosova sto je gostovao kod Vucica i on je po tom zakonu radio ?![]()
Bitkoin je isto prevara , sledi isto bambusanje bitkoin mafije.Jeste . Nego nam je Kosmet okupirao nacisticki NATO pakt pa sprovodi svoje "zakone".
Pa mala je verovatnoca da smo zadovoljniji od Rumuna ili Bugara.Data not available?
Па, ЕУ истраживаније?Data not available?
Tacno , neke statistike su im za ceo kontinent a neke samo za EU zonu.Па, ЕУ истраживаније?
Olako smo prešli preko činjenice da je mapa najzelenija na području HrvatskeTacno , neke statistike su im za ceo kontinent a neke samo za EU zonu.
Opet te trigeruje čijenica ja Amerika najjača zemlja na svetu.nacisticki NATO pakt
Ceniš da je poenta ovog istraživanja, kao i ove karte, da dokaže da Srbija nije član EU?Па, ЕУ истраживаније?
da li kupiti megana 2019. ili klia 2021? klio skuplji 1500 evra
Ne, to je redovna EU statistika, ne opterećuje ih osećanje non-članicaCeniš da je poenta ovog istraživanja, kao i ove karte, da dokaže da Srbija nije član EU?
Ti i dalje provociras i zloupotrebljavas svoju moderatosku funkciju?За њега нисам писао никада ништа , он је просто шизоје као и цијела та скупина МММ ратника, чини ми се да имају проблем са алкхолом пре свега јер превише осцилација у расположењу.Писао сам за Тихија да не памтим да сам га вређао или он мене али зар је и битно, ако ћеш неку праву паралелу ево нпр. Џег , ја никакав проблем немам са њеним писанијама о темама које живот значе али када упадне у транс "цркло ти 300 Руса" или "Текбир ренесанса" , поготово антисемитизам без кочнице, мало ми постане бизарна ако ме разумијеш.Док је то некима симпатично, чак је третирају као муза Џег.То су те неке финесе у мојој скромној лобањи како рече које су ипак само моје финесе и не треба да брину превише друге форумаше.
Prvo.da li kupiti megana 2019. ili klia 2021? klio skuplji 1500 evra
Mislim da treba da se deru skorojevići.Ja imam troje. A da je sve papreno skupo jeste. Dolar i evro su prdnuli u cabar 50% svoje vrednosti otuda je sve poskupelo za najmanje toliko samim tim je katastrofalno opao standard svih gradjana cak i baba seri . Jer i dalje je kod baba sere 20 dinara velika nuzda, 10 dinara mala...
Pa mora da se ide na veliki obrt da bi se opstalo na trzistu komunalnih usluga...
Ne znam sta o svemu misli kolega @Stojkov Menidjer
Ni gejova nema više
Po drugi put u ispunjenom životu...Ti i dalje provociras i zloupotrebljavas svoju moderatosku funkciju?
Врло је забрињавајуће да ти је МММ екипа нормална.Само пишем како јесте.Ti i dalje provociras i zloupotrebljavas svoju moderatosku funkciju?
Vrlo je zabrinjavajuce da ti kao mod o tome dajes sudove. Nisi ni lekar ni nista a i da jesi ne bi ti dalo za pravo. To "misljenje" zadrzi za sebe.Врло је забрињавајуће да ти је МММ екипа нормална.Само пишем како јесте.
Reklo bi se da je onda teško izvući zaključke o no data available, a to je zapravo i bio uvodni komentar.Ne, to je redovna EU statistika, ne opterećuje ih osećanje non-članica
Možda zato što srpski radikali odbijaju saradnju sa vekovnim neprijateljimaReklo bi se da je onda teško izvući zaključke o no data available, a to je zapravo i bio uvodni komentar.
Šta li si ti sad Zajunio da dokažešReklo bi se da je onda teško izvući zaključke o no data available, a to je zapravo i bio uvodni komentar.
Švajcarska škola, reklo bi se po karti.Možda zato što srpski radikali odbijaju saradnju sa vekovnim neprijateljima![]()
Ako okačiš kartu Afrike, ne možeš baš započeti diskusiju sa Evo pogledajte Nepal, baš se lijepo vidi da...Šta li si ti sad Zajunio da dokažeš