- Poruka
- 18.989
Pa, hoćeš da kažeš da je SRJ najbolje društvo sveta?Ako okačiš kartu Afrike, ne možeš baš započeti diskusiju sa Evo pogledajte Nepal, baš se lijepo vidi da...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, hoćeš da kažeš da je SRJ najbolje društvo sveta?Ako okačiš kartu Afrike, ne možeš baš započeti diskusiju sa Evo pogledajte Nepal, baš se lijepo vidi da...
Pa ti možeš da tvrdiš suprotno i bez postavljanja nepovezanih podataka.Pa, hoćeš da kažeš da je SRJ najbolje društvo sveta?
Pa ti možeš da tvrdiš suprotno i bez postavljanja nepovezanih podataka.
Врло је индикативно да судове и бруталне дегутантне анализе од стране МММ не видиш.Vrlo je zabrinjavajuce da ti kao mod o tome dajes sudove. Nisi ni lekar ni nista a i da jesi ne bi ti dalo za pravo. To "misljenje" zadrzi za sebe.
Jami puni do cepaOno plaćanje benzina telefonom je banja. Samo uperiš na QR kod, može i sedeći kroz zatvoren prozor:
Pogledajte prilog 1271636
Name one.Još duplih negativa
Nikad nisam rekla da je to meni sipmaticno, ali si se itekako obracao, provocirao i citirao ranije, da su mozda poneki i sad pod tim utiskom.Врло је индикативно да судове и бруталне дегутантне анализе од стране МММ не видиш.
Ја као мод се никада нисам обратио таквима док ме не цитирају.
Мислим можда је теби симпатично еј вагино да ти ја кажем да ти *ебем све крваво и некрваво али то су за мене само писанија пијаних особа на рубу шизофреније.Жалим случај.
Volim tu pismu.Данас ћемо имати пролећни дан у децембру
![]()
(Фото С. Ступарушић)
У Србији ће данас бити умерено до потпуно облачно, ветровито и осетно топлије са највишом дневном температуром до 20 степени.
У централним и јужним крајевима током дана суво са сунчаним интервалима, а на северу и истоку повремено киша, а касније после подне и увече и локални пљускови уз могућност грмљавине.
"Proljece je 16tog u decembru..."
![]()
Kad se setim kako sam vrteo kod strica na gramofonu ...
![]()
Proljeće je čak i u decembru
Trinaestog
Ili bilo kog drugog
Proljeće stoji iza barikade
S podignutom rukom
Zar sumnjaš u svoju djecu
Misliš da ne pamte
Kaži
Da li te pitaju za put prema nebu
Cijena je sigurno visoka
Kaži
Da li te pitaju s bijesom u sebi
Ne tajeći ništa
Ne htijući mnogo osim života
O čemu razmišlja obrisano lice
Između dva osmijeha
I nakanom tamnijom od noći
O čemu razmišlja dok zuri u tvoju ženu
Stvorenje niotkuda
Možda te provocira
To su samo riječi, buddy."Suprotno bez nepovezanih."
To je 3
Pa kad te pitam da se Jasno odrediš, onda kad ti kažeš: "Nije netačno da to ne ne mislim, odnosno obratno." onda je slabo šta kristalizovano.To su samo riječi, buddy.
Mislio sam da se nadovezuješ na razgovor o karti, a ne da započinješ novu temu, tu je došlo do nesporazuma.Pa kad te pitam da se Jasno odrediš, onda kad ti kažeš: "Nije netačno da to ne ne mislim, odnosno obratno." onda je slabo šta kristalizovano.
Volim tu pismu.
Ко је ова или ти шта је ово?
Pogledajte prilog 1271660
Za njih si halabučio.
Sad oni imaju lux stan u beogradu dok ti guliš proju sa Kaspom
AuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuСлава великом Синиши.
Preminuo Siniša Mihajlović
Слава великом Синиши.
Preminuo Siniša Mihajlović