Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? No.16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ono plaćanje benzina telefonom je banja. Samo uperiš na QR kod, može i sedeći kroz zatvoren prozor:

630F533B-056B-49B1-8DB3-2DE796D06FC8.jpeg

Vrlo je zabrinjavajuce da ti kao mod o tome dajes sudove. Nisi ni lekar ni nista a i da jesi ne bi ti dalo za pravo. To "misljenje" zadrzi za sebe.
Врло је индикативно да судове и бруталне дегутантне анализе од стране МММ не видиш.
Ја као мод се никада нисам обратио таквима док ме не цитирају.
Мислим можда је теби симпатично еј вагино да ти ја кажем да ти *ебем све крваво и некрваво али то су за мене само писанија пијаних особа на рубу шизофреније.Жалим случај.

Врло је индикативно да судове и бруталне дегутантне анализе од стране МММ не видиш.
Ја као мод се никада нисам обратио таквима док ме не цитирају.
Мислим можда је теби симпатично еј вагино да ти ја кажем да ти *ебем све крваво и некрваво али то су за мене само писанија пијаних особа на рубу шизофреније.Жалим случај.
Nikad nisam rekla da je to meni sipmaticno, ali si se itekako obracao, provocirao i citirao ranije, da su mozda poneki i sad pod tim utiskom.
Uostalom, oni kao korisnici mogu to sebi da dozvole (postoji ban, kazna) ali ti kao mod ne, ni da se upustas u raspravu.
Nema opravdanja za prepucavanje i vredjanje s tvoje strane.

Данас ћемо имати пролећни дан у децембру​

677z381_677z381_IMG_20221106_064856.jpg

(Фото С. Ступарушић)
У Србији ће данас бити умерено до потпуно облачно, ветровито и осетно топлије са највишом дневном температуром до 20 степени.
У централним и јужним крајевима током дана суво са сунчаним интервалима, а на северу и истоку повремено киша, а касније после подне и увече и локални пљускови уз могућност грмљавине.

"Proljece je 16tog u decembru..."

azra-filigranski-plocnici-2lp-slika-89352489.jpg

Kad se setim kako sam vrteo kod strica na gramofonu ...

azra-album-455x250.jpg

Proljeće je čak i u decembru
Trinaestog
Ili bilo kog drugog
Proljeće stoji iza barikade
S podignutom rukom
Zar sumnjaš u svoju djecu
Misliš da ne pamte
Kaži
Da li te pitaju za put prema nebu
Cijena je sigurno visoka
Kaži
Da li te pitaju s bijesom u sebi
Ne tajeći ništa
Ne htijući mnogo osim života

O čemu razmišlja obrisano lice
Između dva osmijeha
I nakanom tamnijom od noći

O čemu razmišlja dok zuri u tvoju ženu
Stvorenje niotkuda

Možda te provocira
Volim tu pismu.

Pa kad te pitam da se Jasno odrediš, onda kad ti kažeš: "Nije netačno da to ne ne mislim, odnosno obratno." onda je slabo šta kristalizovano.
Mislio sam da se nadovezuješ na razgovor o karti, a ne da započinješ novu temu, tu je došlo do nesporazuma.

A SRJ, kao i bilo koje drugo okupirano društvo, nije najbolje mjesto za život, to je makar jasno.

Слава великом Синиши.

Preminuo Siniša Mihajlović​

Бог душу да му прости. Вечнаја памјат

Синиша легенда, немерљиву је срећу донео свима нама.....

Никада нећу заборавити плакао сам од среће....

Гледам овај Синишин гол и опет ми сузе саме иду...

Много сам га волео.... Његов осмех, срчаност, искреност...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back