Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? No.16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U principu je - sladak
Dobar je i pre jela a i posle pogotovo.
Međutim može i bez jela, ko je na dijeti.
Uz led i kolut limuna - klasika
A može i u šveps bitter lemmon
Znam, tako je jedna moja drugarica pila, meni je bio gorak ali probala sam zbog nje i pravila joj drustvo to vece. Posle nisam vise, ne mogu meni je gorko da nema kud a i izbegavam mesana pica, nego kad pijem (retko) pijem cista..
Pa dobro, ima i mnogo boljih univerziteta u svetu od Prdoslavije, tako da želim samo steći titulu Dr. da zalepim na vrata
Ne znam koja ti je ta zemlja "Prdoslavija", takva ne postoji cak ni u formi bivse SFRJ ili SRJ vec 30 odn. skoro 20 godina.

A kad ima boljih univerziteta, pa sto ne ides drugde, nego ne ides ti nigde osim mozda na Metropoliten "univerzitet" cula sam da je on najgori i sa najlabavijim kriterijumima, ako se tako moze i reci za nesto cega nema (kriterijume).

To je, i prekini da zamajavas narod.

Ti sa ovolikim sedenjem tj. pisanjem na forumu dobro je da si i tu voznju zavrsila mada izgleda da ustvari ides na popravni iz voznje.

Одлична војска, додуше увек губи.

То су те твоје, посебне категорије одличности према којима си и ти врло одличан.

Seri seri moj goHlube bijeli....

photo_2022-12-16_01-42-08.jpg

🇷🇸На Светском првенству у практичном стрељаштву у Тајланду, у конкуренцији око 80 земаља, припадник САЈ-а Љубиша Момчиловић освојио је златну медаљу.

У Специјалној антитерористичкој јединици вештину практичног стрељаштва, ИПСЦ негује више од двадесет година и у томе су веома успешни, како старији припадници, тако и они млађи.

Znam, tako je jedna moja drugarica pila, meni je bio gorak ali probala sam zbog nje i pravila joj drustvo to vece. Posle nisam vise, ne mogu meni je gorko da nema kud a i izbegavam mesana pica, nego kad pijem (retko) pijem cista..
Kokteli, radleri...
Nego, staviš krišku limuna i dobiješ čudo

Ne znam koja ti je ta zemlja "Prdoslavija", takva ne postoji cak ni u formi bivse SFRJ ili SRJ vec 30 odn. skoro 20 godina.

A kad ima boljih univerziteta, pa sto ne ides drugde, nego ne ides ti nigde osim mozda na Metropoliten "univerzitet" cula sam da je on najgori i sa najlabavijim kriterijumima, ako se tako moze i reci za nesto cega nema (kriterijume).

To je, i prekini da zamajavas narod.

Ti sa ovolikim sedenjem tj. pisanjem na forumu dobro je da si i tu voznju zavrsila mada izgleda da ustvari ides na popravni iz voznje.
Ne idem na popravni iz vožnje već naprotiv nemam nijedan prekršaj već 2 godine 2 meseca i 6 dana

To ti pokazuje moj neverovatan talenat da završavam koledže sve pišući na sajtu

Dok ti jedino imaš počasnu magistraturu fakulteta Krofna

Sarma je najbolje zimsko jelo u SRJ.

Iskreno nisam neki veliki ljubitelj, ono mogu da je pojedem nekad ali nisam nesto lud za sarmom, recimo mnogo mi je lepsa i mnogo vise volim one sarmice sa zeljem (pogotovo u kombinaciji sa pavlakom....mmmm).
Inace ne volim kiseli kupus i gotovo nista na bazi kiselog kupusa (pogotovo recimo podvarak ne mogu da smislim), inace meni nista ne moze da zameni sveze voce i povrce i sveze salate, ja cak i zimi cesto obilazim da nadjem onaj mali ceri paradajiz i zelenu salatu (makar onu ajsberg opranu), jednostavno sveze povrce i sveza salata mi nemaju alternativu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back