Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? No.16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa "skini" se vec jednom sa tog mesta i kazi sta kome hoces, nemoj da ovako zloupotrebljavas svoju moderatorsku funkciju.
Како злоупотребљавам ако нормално одговорам на његове увреде ничим изазване?Докле тако, постоји граница за све?
Одакле њему право да вређа модератора ако му се нисам обратио?Ја не знам да сам икада Мијака цитирао на форуму.
Углавном овако улети клизећи пијан у цик зоре и врећа без икакве потребе.Шта њега боли она ствар шта сам ја постављао и када?
Као да ја пратим шта ви постављате по форуму и као да вам дајем етикете ко је какав човјек.
Престаните бранити ненормална понашања на форуму, није вам то спортски никако и није први пут да то радиш!!!

Poslednja izmena:
Како злоупотребљавам ако нормално одговорам на његове увреде ничим изазване?Докле тако, постоји граница за све?
Одакле њему право да вређа модератора ако му се нисам обратио?Ја не знам да сам икада Мијака цитирао на форуму.
Углавном овако улези клизећи пијан у цик зоре и врећа без икакве потребе.Шта њега боли она ствар шта сам ја постављао и када?
Као да ја пратим шта ви постављате по форуму и као да вам дајем етикете ко је какава човјек.
Престаните бранити ненормалаа понашања на форуму, није вам то спортски никако и није први пут да то радиш!!!
A jesi sli se pitao kako drugi moderatori rade? Nije na tebi da odgovaras i da se stavljas u istu ravan sa korisnikom posle izvesne mere. Pitaj koga hoces, ali ni ovako ne ide. Ti na ovo kao mod nemas pravo.

Баш је тешко Београд боље познавати од Тихија. :D
Ето читам опет твоје поруке јер ме цитираш, само нека злоба и вређање ничим изазвана.
Глупане, бошњо, вагино! :lol:

Не контам људе као ти, одакле ти потреба да се експонираш и рекламираш за лудака преко форума?
Било би можда теби занимљивије да се скинем да модераторске зелене па те пошаљем *ичку материну и да ти кажем да ми се напушиш кур*ца лагано све са фелацијом али нећу јер сам смирен човјек са добрим желуцем. ;)

Како ничим изазвана кад си по старом маниру ничим изазван улетео питањем где је Тихи излазио после предавања.
Као да постоје стандарди, вероватно "култна" места без којих ниси "кул", јер је теби "алтернативни" конформизам све и свја.

Тежак си провинцијалац који се после дебакла око рата на све начине труди да се опет додвори КУД-у несвестан да си им и пре тога био само корисна будала, и предмет исмејавања, од претенцозног сељачића у борби против српства.

Стварно си једно грозно ништавило од бића и чак и где се слажемо на теми о Украјини најежим се од твоје прорачуности и љигавости да не говорим о неприродним и усиљеним изражавању.

IMG-c5ee9a47b056798a9c1d36c2e6c66b7f-V.jpg

Pitaj koga hoces, ali ni ovako ne ide.
Како?Јој Керки ти када улетиш после Мијака и вређања дође ми да запјевам ону нашу "тресе ми се Лада"
Па да писали смо да је Аватар увео 3Д револуцију у биоскопе (први пут као Терминатор 2 специјалне ефекте који се данас масовно употребљавају у научној фантастици жанру).
Зато га је требало тада погледати у 3Д формату јер вриједи.
Као што ћу двојку погледати у 4ДX формату јер сам у могућности.

Међутим ја сам реалан, постоје људи који не воле научну фантастику а поготово не фантазија филмове и то је ок.
Али гледајући 7 умјетност такви филмоци су направили револуцију и по заради и по употреби технологије и ту наши анимозитети нису битни.
Ја сам одрастао на филмовима типа Осми путник, Створ, Одисеја у свемиру и мени одговора тај хорор/научна фанстика жанр али могу погледати и филмове типа Господар прстена, Аватар и слично мозак на пашу, не кажем да сам претјеран фан али могу гледати.

Poslednja izmena:
Како?Јој Керки ти када улетиш после Мијака и вређања дође ми да запјевам ону нашу "тресе ми се Лада"

Па да писали смо да је Аватар увео 3Д револуцију у биоскопе. (први пут као Терминатор 2 специјалне ефекте који се данас масовно употребљавају у научној фантастици жанру).
Зато га је требало тада погледати у 3Д формату јер вриједи.
Као што ћу двојку погледати у 4ДX формату јер сам у могућности.

Међутим ја сам реалан, постоје људи који не воли научну фантастику а поготово не фантазија филмове и то је ок.
Али гелдајучио 7 умјетност такви филмоци су направили револуцију и по заради и по употреби технологије и ту наши анимозитети нису битни.
Ја сам одрастао на филмовима типа Осми путник, Створ, Одисеја у свемиру и мени одговора тај хорор/научна фанстика жанр али могу погледати и филмове типа Господар прстена, Аватар и слично мозак на пашу, не кажем да сам претјеран фан али могу гледати.
E pa zato i jesi za kritiku (boldovano) u najmanju ruku i zato moras da je podneses kako znas i umes i da zakljucis nesto iz nje.... ne moze i jedno i drugo, da se dodvoravas i jednom i drugom zanru kad su iskljucivi (i efektima i sustini), a mozda se tako slicno ponasas i inace.

I ja sam odrasla na "Osmom putniku, Odiseji i Stvoru" i ne mogu da gledam i priznam druge zanrove kao nesto.

Nema i jare i pare.

Како ничим изазвана кад си по старом маниру ничим изазван улетео питањем где је Тихи излазио после предавања.
Као да постоје стандарди, вероватно "култна" места без којих ниси "кул", јер је теби "алтернативни" конформизам све и свја.

Тежак си провинцијалац који се после дебакла око рата на све начине труди да се опет додвори КУД-у несвестан да си им и пре тога био само корисна будала, и предмет исмејавања, од претенцозног сељачића у борби против српства.

Стварно си једно грозно ништавило од бића и чак и где се слажемо на теми о Украјини најежим се од твоје прорачуности и љигавости да не говорим о неприродним и усиљеним изражавању.
Аман ти си луд човјек, мој став о сукобу у Украјини нема везе са форумашима или њиховим мишљењима, то је мој приватан лични став, ја нисам склон култу личности нити чопоративном груписању на овој теми.Какве ти везе имаш са Тихијем, колико пута да ти поновим да имамо коректан однос, ваљда би он требао написати да ли сам га некада увредио или обрнуто?

Не контам и даље твој став, чак и да ниси луд као што се експонираш овдје, испадаш смијешан човјече.Уредуј се или ме прескочи, одакле теби уопште идеја да се бавиш туђим животима.лол Не можеш ни присмрдити мојој интими у приватном животу, зато сам толико фасциниран да се неко бави мојим писанијама и дубоким анализама личности на основу теме о Украјини или овдје.Ало Мијак то просто није нормално.Схвати да одајеш утисак лудака и да те ма колико се трудио не могу схваитити озбиљно.Опасно си поремећен лик.

E pa zato i jesi za kritiku (boldovano) u najmanju ruku i zato moras da je podneses kako znas i umes i da zakljucis nesto iz nje.... ne moze i jedno i drugo, da se dodvoravas i jednom i drugom zanru kad su iskljucivi (i efektima i sustini), a mozda se tako slicno ponasas i inace.

I ja sam odrasla na "Osmom putniku, Odiseji i Stvoru" i ne mogu da gledam i priznam druge zanrove kao nesto.

Nema i jare i pare.
:lol:
Погледај прво филм па суди.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back