ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
 - 93.805

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prd u čabar u raju na zemlji aJaguar nestao kao štednja Amera u SVB banci,
redovi prevarenih ogromni....
Pogledajte prilog 1308611
Kako stoji BTC, jel skočio?![]()

Ima jos mesec dana za jaja

Treba zapatiti kokoske na terasi pa prodavati ovde. TihiIma jos mesec dana za jaja![]()
Taj radal kako vam ne smeta i kako ne vidite kada pobednoscev pljuje primitivno stojka i tihomira...e to je da se ne poveruje.
ali i njemu je dosao kraj sa tim nacinom "civilizovanog" ophodjenja.
ako imate nesto na vesti iz sveta pisite. ako se maliciozno i dalje osvrcete na lik postavljaca ide prijava.

Jedini na Kvadratima imam američki CVImaš CV za ponos, odmah da ti kažem.
Bagging the groceries since 1999Jedini na Kvadratima imam američki CV
Čist Eldorado.
A ovi snob-pozeri i dan danas rade isti posao na koji ih poslali mama i tata...
Kineska poslovica:Promeniš recimo prezime u "Ulaz".
"Poštovanje gospođo, ja sam Slobodan. Slobodan Ulaz."
Bagging the groceries since 1999
Kakav užas od marketa?!
Drvosječa koji prosječnog čovjeka može da prepolovi na dva dijela bez da se oznoji, a zatim pređe na nešto sa kompjuterima, jer zašto da ne, pri čemu ima uvijek žive teorije iz humanistike, smjer o feminizmu, kreativnog naziva pivosok...šta znam, CV kojem moraš dati šansu.Jedini na Kvadratima imam američki CV
Čist Eldorado.
A ovi snob-pozeri i dan danas rade isti posao na koji ih poslali mama i tata...

Jaguar nestao kao štednja Amera u SVB banci,
redovi prevarenih ogromni....
Pogledajte prilog 1308611
Kako stoji BTC, jel skočio?![]()
Nestasica.
Daleko su Bahmut i Lavov da bi ta izjava imala ikakvog smisla.Izgleda da su NATO propagandisti bili u pravu Prigožin ima političke ambicije, kandidovaće se za predsednika
MOSKVA -
Osnivač Vagner grupe Jevgenij Prigožin izjavio je da će se sledeće godine kandidovati za predsednika Ukrajine.
Dame i gospodo... imamo ga.
Pogledajte prilog 1304445
Bit Koijn ljosnuo 4% u sitne sate. @frootsman on suicide watch....
Vlasnici stanova u Beogradu na vodi najavili protest, nezadovoljni su gradnjom
SNS urbanizam polako dolazi do svoje završne tačke.Шта су очекивали за тричавих 10000 по квадрату? Колико пара, тол'ко музике.
Ova tvoja definicija fasizma mnogo podseca na vucicevu drzavu Srbiju.Gledaj, Musolini je definisao fašizam kao "sve u državi i u sklopu države i ništa van države."
Znači sve ljudske aktivnosti moraju ići kroz državnu prizmu.
U praksi - ako hoćeš da objaviš ljubavni roman onda Centralna državna komisija odlučuje da li je taj roman vredan za društvo i ako u njemu nemaš podršku vladajućoj partiji to ti neće biti odobreno. Znači u tom romanu neko mora da agituje "Viva la Musolini."
Ako slikar hoće da objavi svoju kolekciju slika onda mora nacrtati tipove sa bakljama i Musolinijevim fascesom da bi mu izložba bila odobrena, je li?
Znači sve u sklopu države, svaka ljudska aktivnost.
Igraš Counter Strike u igraonici ili preko interneta i tu moraš imati reklamu "Vučić hrani i brani naš narod!" inače ti neće biti dozvoljen server ili igraonica.
To je dakle Musolinijeva definicija fašizma. Sve u sklopu države, svaka moguća ljudska aktivnost.
Odeš u WC i toalet papir mora imati omot kukastog krsta ili petokrake ili šta već.
Komunisti nisu bili drugačiji - i kod njih je tako bilo.
E sad ti imaš neku svoju definiciju fašizma, @Stahlgewitter možda ima svoju, Medlin Olbrajt ima svoju, Nolte ima svoju, Umberto Eko svoju, Naomi Klajn svoju i ko će znati o čemu zapravo pričate i što je još bitnije KOME STE VI ZAPRAVO BITNI?!
Ja ti kažem dok US Congress ne da svoju definiciju fašizma i postupke obračunavanja sa istim i State Department donese listu fašističkih organizacija i fašističkih država mene iskreno zabole guzzica za sve vaše knjige i vaše definicije.
Prosto rečeno to su samo umetničke slobode i ništa drugo. Nemate ingerencije i legitimitet da govorite o bilo čemu ozbiljnom.