Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? No.16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nestasica.

Compress_20230311_150036_6950.jpg
Compress_20230311_150036_6497.jpg

al kako vam ne smeta i kako ne vidite kada pobednoscev pljuje primitivno stojka i tihomira...e to je da se ne poveruje.

ali i njemu je dosao kraj sa tim nacinom "civilizovanog" ophodjenja.

ako imate nesto na vesti iz sveta pisite. ako se maliciozno i dalje osvrcete na lik postavljaca ide prijava.
Taj rad :ok:
Ne treba da te cudi nista u vezi tih kvalitetnih pojava

Jedini na Kvadratima imam američki CV
Čist Eldorado.

A ovi snob-pozeri i dan danas rade isti posao na koji ih poslali mama i tata...
Drvosječa koji prosječnog čovjeka može da prepolovi na dva dijela bez da se oznoji, a zatim pređe na nešto sa kompjuterima, jer zašto da ne, pri čemu ima uvijek žive teorije iz humanistike, smjer o feminizmu, kreativnog naziva pivosok...šta znam, CV kojem moraš dati šansu.

Dobro vece kako smo veceras? Ja bas danas uzivao . Bio na picu sa drugarima iz Kraljeva, zatim rucku sa prijateljem kod Mira u Bogutovcu, pa onda na rodjendanu kod kumica sve u svemu lep dan danas....

I taman nema me ceo dan sednem za komp i procitam vest da je Uncle Sam novi Sam Bankman-Fried i da je prdnuo u cabar.

Nema mi jaguarke da mi baci koju mudru?

Jaguar nestao kao štednja Amera u SVB banci,
redovi prevarenih ogromni....

Pogledajte prilog 1308611

Kako stoji BTC, jel skočio?:mrgreen:

BTC nesto skace ovih dana nakon velikog pada usled posledica bankrota americkog bankarskog sektora i gubitka stednje u Sillicon Valley Bank-i

TISUĆE protuvladinih prosvjednika su se danas okupile u češkoj prijestolnici nezadovoljne visokom inflacijom. Događaj na praškom Vaclavskom trgu organizirala je nova politička stranka Zakon, poštovanje, stručnost (PRO), istaknuvši kako je riječ o prosvjedu protiv siromaštva, prenosi Washington Post.

Dok su sudionici pozivali koalicijsku vladu da podnese ostavku, čelnik stranke Jindrich Rajchl je poručio da žele "vladu koja će prije svega brinuti o interesima čeških građana". Prosvjednici su zahtijevali od čeških vlasti da prekine pružati vojnu potporu Ukrajini koja se suočava s ruskom invazijom. Stranka PRO krivi Europsku uniju za skok cijena energije.

Pozivali na miran završetak rata
Inflacija u Češkoj je u veljači je blago pala na 16.7% s 17.5%, koliko je iznosila mjesec dana ranije. Ukrajina je bila ključno pitanje na današnjim prosvjedima, a okupljena masa je pozivala na miran završetak rata. Neki ljudi su na torbama imali slovo "Z", simbol ruske vojske.

"Zaustavite rat, zaustavite NATO", uzvikivali su. Inače, Češka je nakon početka ruske invazije u veljači prošle godine snažno poduprla vladu u Kijevu. Počeli su opskrbljivati ukrajinsku vojsku oružjem, te su primili pola milijuna ratnih izbjeglica.

Sta je ovo u Ceskoj veliki protesti zbog bede i siromastva?

Gledaj, Musolini je definisao fašizam kao "sve u državi i u sklopu države i ništa van države."
Znači sve ljudske aktivnosti moraju ići kroz državnu prizmu.

U praksi - ako hoćeš da objaviš ljubavni roman onda Centralna državna komisija odlučuje da li je taj roman vredan za društvo i ako u njemu nemaš podršku vladajućoj partiji to ti neće biti odobreno. Znači u tom romanu neko mora da agituje "Viva la Musolini."

Ako slikar hoće da objavi svoju kolekciju slika onda mora nacrtati tipove sa bakljama i Musolinijevim fascesom da bi mu izložba bila odobrena, je li?

Znači sve u sklopu države, svaka ljudska aktivnost.
Igraš Counter Strike u igraonici ili preko interneta i tu moraš imati reklamu "Vučić hrani i brani naš narod!" inače ti neće biti dozvoljen server ili igraonica.
To je dakle Musolinijeva definicija fašizma. Sve u sklopu države, svaka moguća ljudska aktivnost.
Odeš u WC i toalet papir mora imati omot kukastog krsta ili petokrake ili šta već.
Komunisti nisu bili drugačiji - i kod njih je tako bilo.

E sad ti imaš neku svoju definiciju fašizma, @Stahlgewitter možda ima svoju, Medlin Olbrajt ima svoju, Nolte ima svoju, Umberto Eko svoju, Naomi Klajn svoju i ko će znati o čemu zapravo pričate i što je još bitnije KOME STE VI ZAPRAVO BITNI?!:plez:

Ja ti kažem dok US Congress ne da svoju definiciju fašizma i postupke obračunavanja sa istim i State Department donese listu fašističkih organizacija i fašističkih država mene iskreno zabole guzzica za sve vaše knjige i vaše definicije.

Prosto rečeno to su samo umetničke slobode i ništa drugo. Nemate ingerencije i legitimitet da govorite o bilo čemu ozbiljnom.
Ova tvoja definicija fasizma mnogo podseca na vucicevu drzavu Srbiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back