Не говорим о теби и могуће покраденим изборима него о страном решавању питања, ниси ваљда ти примала паре од цие и сороша и ваљда не верујеш да се они било где ангажују ради демократије ни да су сами демократе.
Питање је и шта је демократија али је то за другу тему док је на западу засигурно нема
Кад видиш шта све отпораши раде даље по свету под америчком директивом у складу са њиховим наративом на форуму јасно је какви су карактери у питању.
Са моје стране није питање идеализовања Србије него привржености роду.
Годинама читам како вам ти елементи соле памет о САД, западу и "демократији" али мени не могу јер они само виртуелно познају САД, иако су неки овде и били, јер и већина "Американаца" само виртуелно познаје своју комерцијално обликовану средину и друштво са ретко где органским стањем.
Обрати мало више пажње на разноврсност профила у КУД-у и на оно што им је заједничко, тј на србофобију, и зашто им ја сметам још од првих коментара пре десетак година, који нису били упућени њима, дочекани најгорим увредама.
1) U to vreme su se angazovali na razvijanju demokratije, sad ne znam gde je po zlu poslo, ali kod nas je od 6. oktobra 2000-te sve krenulo pogresnim putem, umesto boljim. Da li je do nas, ili do njih, ili oba (verovatno) to ne znam, to znaju politicari.
2) Otporasa je bilo mnogo, ako neki "rade po svetu svasta", ne znaci da svi rade. Ne mozes na osnovu nekolicine suditi o svima.
3) Niko nam ne "soli pamet" a i ako pokusa uzaludno je, na ovom svetu se odavno putuje, radi, citaju novine, i sve sto se htelo tada to je samo normalan zivot i za normalan rad (jer je bila velika nezaposlenost), normalna zarada. To pod 1, a eto, ni do dana danasnjeg nije ostvareno u punom smislu, zapravo, ni izdaleka.
4) Ne mogu i necu, jer meni taj vas "KUD" nije jasan sta hocete s time, jednostavno ne mozes drugom da promenis misljenje, a niti treba preko neke mere da se trudis. Da su toliki srbofobi, ne bi dolazili u Srbiju. Jedno je forum a drugo stvaran zivot i ne mozes po forumu ama bas nista da zakljucis, ni o nekom pojedicnacno, a kamoli "o rodu". Reakcije i reci na forumu su cesto vezane za sam forum i diskusije na njemu, ne i stvarno da se bas tako misli.
Mnogo si se "navukao" na forum posto si daleko, u smislu kao da odrazava stvarno mislejnje i stanje a nije tako. Mogao bi da dodjes u Srbiju i na licu mesta se uveris kako je, ovako preko foruma ne vredi.