Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? No.16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Franko jeste bio fašista, Hitlerov saveznik.
Nigde se Francisko Franko nije predstavljao kao fašista što je najsmešnije. Bio je odan monarhiji.
Mislim i šta je fašizam?!
Ko može da kaže da je Francisko Franko fašista, a da je Tito antifašista ili Staljin?
Mnogo toga kod tog fašizma i antifašizma nije jasno i mutno je.
Evo i Staljin je bio privremeni saveznik Hitlera. Zašto on nije fašista?

Ili zašto je Hitlerov nacionalsocijalizam izjednačen kao fašizam, a nije socijalizam iako sadrži tu reč?
Šta je uopšte sa tim ideološkim etiketiranjem?!

I rojalisti u Grčkoj su bili privremeni saveznici Nemaca protiv komunista kao i rojalisti u Jugoslaviji, ali kada su Britanci došli u Grčku pomagali su grčkim rojalistima, nisu pomagali komunističkom pokretu ELAS.

Kako je na Goliji, ima li stranaca koje mrzis?

Ja.volim strance. Sa njima imam dobra iskustva.

I sa Rusima, Grcima, Madjarima, Rumunima, Kinezima, Turcima sve super.

Jedino lose iskustvo koje sam imao sa strancima je sa Hrvatima 2004. u Dubrovniku. Pretili mi klanjem na semaforu jer su videli da vozim auto sa srpskim tablicama.

Ima Hrvata i kod nas dolaze. Al mi nikome ne pretimo klanjem. Nikom ne lomimo soferku, retrovizor, nikome ne grebemo auto kao Hrvati nama.Mi smo gospoda i znamo da docekamo gosta. Zato nam se gosti vracaju iz godine u godinu a poseta raste.

Ja.volim strance. Sa njima imam dobra iskustva.

I sa Rusima, Madjarima, Rumunima, Kinezima, Turcima sve super.

Jedino lose iskustvo koje sam imao sa strancima je sa Hrvatima 2004. u Dubrovniku. Pretili mi klanjem na semaforu jer su videli da vozim auto sa srpskim tablicama.

Ima Hrvata i kod nas dolaze. Al mi nikome ne pretimo klanjem. Mi smo gospoda i znamo da docekamo gosta. Zato nam se gosti vracaju iz godine u godinu a poseta raste.
Ajde ne izmisljaj price.

Bas si naveo ove *******ne strance, nikako nisi nabasao na Britanca, Grka, Albanca, Makedonca, Bugara, Italijana, Francuza, Amerikanca na Goliji???

Pa navikla se deca na naselje u kojem zivi, tu idu u skolu....

Sve u svemu nigde nije teze doci do 100 kvadrata zivotnog prostora koliko optimalno jednoj porodici treba nego u Beogradu.

Razloga je vise. Kartelsko udruzivanje investitora, omogucavanje pranja nelegalno stecenog novca kroz kupovinu nekretnina u Srbiji i doseljavanja velikog broja Rusa sa visokim platama u eograd.

Zrtve su obicni gradjani Beograda koje bogatuni ne vide - kasirke u maksiju, radnici u pekarama, pumpama, buticima.... Oni zive vrlo tesko....

Zato se i narod masovno iseljava. .
Pkola se promeni bez ikakavih problema, glup in je izgovor. Ako nemaju dovoljno za taj kraj, neka prodaju i odu negde gde je jeftinej, da dobiju kvadraturu.
Odakle ti računica o tih 100 kvadrata, jel to porodica sa jednim detomo, troje, osmoro?
Narod se masovno iseljava iz manjih sredina i dolazi u Beograd. Kao taj tvoj kum.

Ajde ne izmisljaj price.

Bas si naveo ove *******ne strance, nikako nisi nabasao na Britanca, Grka, Albanca, Makedonca, Bugara, Italijana, Francuza, Amerikanca na Goliji???

Grka jesam. Bugare isto. Sve ok.

Nisam jedino na siptare i italijane. Ne kazem da nema i njih al nema ih organizovano .

Sve sto sam rekao je ziva istina. Bog mi je svedok.

Pkola se promeni bez ikakavih problema, glup in je izgovor. Ako nemaju dovoljno za taj kraj, neka prodaju i odu negde gde je jeftinej, da dobiju kvadraturu.
Odakle ti računica o tih 100 kvadrata, jel to porodica sa jednim detomo, troje, osmoro?
Narod se masovno iseljava iz manjih sredina i dolazi u Beograd. Kao taj tvoj kum.

pa kad ikas troje dece trwba ti 100 kvadrata. 70 je minimum.

A retko ko ima vise od 45

Nigde se Francisko Franko nije predstavljao kao fašista što je najsmešnije. Bio je odan monarhiji.
Ko može da kaže da je Francisko Franko fašista, a da je Tito antifašista ili Staljin?

Ili zašto je Hitlerov nacionalsocijalizam izjednačen kao fašizam, a nije socijalizam iako sadrži tu reč?

I rojalisti u Grčkoj su bili privremeni saveznici Nemaca protiv komunista kao i rojalisti u Jugoslaviji, ali kada su Britanci došli u Grčku pomagali su grčkim rojalistima, nisu pomagali komunističkom pokretu ELAS.

Ti si vidim simaptizer nacizma i diktature

Odgledaj ovo

Sad odjednom imas i drugove Hrvate koje nikada nisi spominjao...

Daa

Imao sam drugove Hrvate iz Dubrovnika pre 20+ godina druzili se na netu igrali igrice.

Ja zvao tog druga Hrvata da bude moj gost na moru u Herceg Novom 2001. Bili smo zajedno nedelju dana. Posle on mene zvao u Dubrovnik.

Druzio sam se preko neta i sa Hrvatima iz srednje Bosne. Igrali smo Call Of Duty 1 i 2 zajedno.

Aljende je.bio demokratski izabran predsednik. Smenio ga je General Pinoce drzavnim udarom sponzorisanim od strane zlocinacke CIA

Nakon toga je ubijao sve simpatizere demokrate Aljendea pravio konc logore

CIA zvanično tvrdi da su Fidel Kastro i Če Gevara držali oko 300.000 svojih političkih protivnika u koncentracionim logorima i zatvorima.
Kod Pinočea je bilo 30.000.

Pročitaj Noltea, "Fašizam u svojoj epohi". Nećeš više biti zbunjen.

da, tačno je da su grčki rojalisti privremeno sarađivali s nemačkim okupatorima u borbi protiv komunista tokom drugog rata. međutim, nakon što su saveznici počeli oslobađati grčku, britanci su se priklonili podržavanju grčkih rojalista i pokušali su suzbiti komunistički pokret ELAS...

britanci su smatrali da su grčki rojalisti prihvatljiviji saveznici od komunista, što je bilo u skladu s njihovim širim spoljnopolitičkim ciljevima u evropi u to vreme. uz to, postojao je strah od sovjetskog uticaja na komunistički pokret u grčkoj...

kao rezultat toga, britanci su pomogli grčkim rojalistima u obuci i snabdevanju oružjem, što je dovelo do poraza ELAS-a i dolazak rojalističke vlade u grčkoj...

Daa

Imao sam drugove Hrvate iz Dubrovnika pre 20+ godina druzili se na netu igrali igrice.

Ja zvao tog druga Hrvata da bude moj gost na moru u Herceg Novom 2001. Bili smo zajedno nedelju dana. Posle on mene zvao u Dubrovnik.

Druzio sam se preko neta i sa Hrvatima iz srednje Bosne. Igrali smo Call Of Duty 1 i 2 zajedno.
Pa ti si veci Hrvat od mene.

Ako je Draža bio američki čovek kao što kažeš, onda mu skidam kapu.

Hajde da mu obojica odamo počast minutom ćutanja.
Pazi isti orden koji su dobili general Montgomeri, britanski kralj Džordž VI i Šarl de Gol dobio je i sam general Dragoljub Mihailović.
Isti rang i istu vrstu ordena.
On je bukvalno u tom društvu.

General Montgomeri, britanski kralj Džordž VI i Šarl de Gol.

Ako je Draža bio američki čovek kao što kažeš, onda mu skidam kapu.
Važno je razumjeti da tvrdnja o tome da je Draža Mihailović bio "američki čovjek" nije točna. Iako su SAD u određenom trenutku podržavale Mihailovićevu četničku skupinu u borbi protiv njemačkih okupatora u Jugoslaviji tijekom Drugog svjetskog rata, to ne znači da je Mihailović bio "američki čovjek" ili da je radio u interesu SAD-a.

Podrška SAD-a Mihailoviću bila je dio šire strategije koju su SAD vodile u Europi tijekom rata, a koja je bila usmjerena na destabilizaciju Njemačke i njezinih saveznika. Međutim, ova strategija nije nužno značila da je SAD bila potpuno podržavala Mihailovića ili da su njegovi ciljevi bili u potpunosti usklađeni s američkim interesima.

U konačnici, Mihailovićeva skupina nije bila uspješna u borbi protiv Nijemaca i u naknadnom građanskom ratu u Jugoslaviji. Mnogi se danas spore oko uloge i djelovanja Draže Mihailovića u Drugom svjetskom ratu, ali jedno je sigurno - pojednostavljivanje kompleksne situacije u Jugoslaviji tog vremena nije dovoljno za donošenje bilo kakvih konačnih zaključaka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back