- Poruka
 - 18.989

Ili po antipreporuci ali sparkovao mi je kuriozitet, kako kažemo mi babe na pijaci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si ti izlazio na Sunset Blvd. da tražiš čiks vid diksАј не сери подмукли ти одакле си и какав си, ниси имао никакву "конверзацију", да не кажем разговор, него си из чистог мира улетео провоцирањем о тихијевим активностима после предавања сугерисањем да си ти био неки мангуп и махер док је јасно из свог твог вишегодишњег хвалисања да си један обичан мимикријски пацер.
pogledajJa jesam prvog Avatara ali bilo je neko kreveljenje za djecu
Sad ću da pogledam "Hiša koju je Džak sazidao," po preporuci mog profesora horror filma Nosferatua
Ja nisam ni to, a htela sam da ga odgledam ovako naknadno online. Sada necu.Ja jesam prvog Avatara ali bilo je neko kreveljenje za djecu
Sad ću da pogledam "Hiša koju je Džak sazidao," po preporuci mog profesora horror filma Nosferatua
nisam ni ja, a i neću
tj nije da nisam pokušao, ali sam posle sat vremena ugasio i oterao kameruna u pm
Тај и Barbarian су ове године за сада гледљиви из хорор жанра.
Ja nisam ni to, a htela sam da ga odgledam ovako naknadno online. Sada necu.
Da li si ti režimska verzija Ćute?Prvi avatar je kao Srblji protiv Rio Tinta taj fazon
Zli americki Rio Tinto hoce da eksploatise i unisti njihovu planetu a oni se bore da sacuvaju svoju prirodu i narod.
Душо, на обуци за фсб оперативце си морала показати опште знање а професор толкин је најбољи за то. Али, мени није тешко да те обучим како да препознаш и поразиш снаге зла.Dosta je infantilno, dopalo bi se ovim retardima koji svakodnevno drve o Hobitima i Govedaru prstenova
Dobro. Sada ga mozda ipak i odgledam.Prvi avatar je kao Srblji protiv Rio Tinta taj fazon
Zli americki Rio Tinto hoce da eksploatise i unisti njihovu planetu a oni se bore da sacuvaju svoju prirodu i narod.
Zasto morate da ga zezate bas na svakom koraku?Da li si ti režimska verzija Ćute?
Аватар је као што сам раније написао више револуција у технологији него неки нови моменат у смислу 7 умјетности до сада невиђен.Dosta je infantilno, dopalo bi se ovim retardima koji svakodnevno drve o Hobitima i Govedaru prstenova
Ograničeni ljudi se smeju lošim šalama ograničenih ljudi. Jbga, tako je to u životu.У праву је за Матрикс, толико пута рекламирана сцена је заштитни знак.
Bar si pokušao, oa ne može da ti se prigovori da si baš balvan.nisam ni ja, a i neću
tj nije da nisam pokušao, ali sam posle sat vremena ugasio i oterao kameruna u pm
 Inače, to je film sa tri oskara i još gomilom drugih nagrada.Nema priče za one koji u svojim glavama nemaju priču. Kreativni ljudi uživaju u takvim filmovima.Не знам.
И мени је деловало као да су само ефекти у питању, ништа прича.
Али гледам сад овај нови Аватар. За вечерас све заузето, а за викенд по 9 пројекција, само у једном биоскопу. Изгледа да је помама за Аватаром.
Греота пропустити нешто што сви траже.
Потрошачки западни менталитет.
Jel dobra ribahbio na intervju, neka baba vodi firmu. kaze u januaru dolazi taj neki lik sa odmora pa da dodjem na testiranje.
Terminatora sam gledala jos kao klinka u bioskopu, na osnovu cega je to "film - prekretnica" nije mi jasno pogotovu sto igra onaj i tada odvratni Svarceneger.Film koji je doneo nešto novo u kinematografiju. Otprilike kao što su to nekad bili Terminator i Matriks. Čak i da ne voliš nešto naročito SF, vredi pogledati film.
Ja tebi i da nacrtam, ne bi ukapirala, pa neću ni da se trudim.Terminatora sam gledala jos kao klinka u bioskopu, na osnovu cega je to "film - prekretnica" niej mi jasno pogotovu sto igra ona i tada odvratni Svarceneger.
Pa "Porkis" je bio veca prekretnica.

Баш је тешко Београд боље познавати од Тихија.Не врдај вагино изБосне него испричај како ти боље познајеш Београд него Тихи, ниси кренуо прдењем о "алеку" нити о мојем "србовању" него алудирањем на твоје "београђанство", задржи се на томе и испрди шта имаш.

A sto si toliko sujetan?Ja tebi i da nacrtam, ne bi ukapirala, pa neću ni da se trudim.![]()
Небитно је ко игра, причамо о филму који је први пут користио масовну употребу CGI ефекта и освојио 4 Оскара.Terminatora sam gledala jos kao klinka u bioskopu, na osnovu cega je to "film - prekretnica" nije mi jasno pogotovu sto igra onaj i tada odvratni Svarceneger.
Pa "Porkis" je bio veca prekretnica.:sad:
Pa "skini" se vec jednom sa tog mesta i kazi sta kome hoces, nemoj da ovako zloupotrebljavas svoju moderatorsku funkciju.Баш је тешко Београд боље познавати од Тихија.
Ето читам опет твоје поруке јер ме цитираш, само нека злоба и вређање ничим изазвана.
Глупане, бошњо, вагино!
Не контам људе као ти, одакле ти потреба да се експонираш и рекламираш за лудака преко форума?
Било би можда теби занимљивије да се скинем да модераторске зелене па те пошаљем *ичку материну и да ти кажем да ми се напушиш кур*ца лагано све са фелацијом али нећу јер сам смирен човјек са добрим желуцем.![]()
Nije, Reefer je pisao o necemu drugome i nadovezao se na nesto drugo.Небитно је ко игра, причамо о филму који је први пут користио масовну употребу CGI ефекта и освојио 4 Оскара.