Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? No.16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ај не сери подмукли ти одакле си и какав си, ниси имао никакву "конверзацију", да не кажем разговор, него си из чистог мира улетео провоцирањем о тихијевим активностима после предавања сугерисањем да си ти био неки мангуп и махер док је јасно из свог твог вишегодишњег хвалисања да си један обичан мимикријски пацер.
Gde si ti izlazio na Sunset Blvd. da tražiš čiks vid diks

Ja jesam prvog Avatara ali bilo je neko kreveljenje za djecu

Sad ću da pogledam "Hiša koju je Džak sazidao," po preporuci mog profesora horror filma Nosferatua
pogledaj
1671018872930.png

nisam ni ja, a i neću
tj nije da nisam pokušao, ali sam posle sat vremena ugasio i oterao kameruna u pm

Не знам.

И мени је деловало као да су само ефекти у питању, ништа прича.

Али гледам сад овај нови Аватар. За вечерас све заузето, а за викенд по 9 пројекција, само у једном биоскопу. Изгледа да је помама за Аватаром.

Греота пропустити нешто што сви траже.

Потрошачки западни менталитет.

Dosta je infantilno, dopalo bi se ovim retardima koji svakodnevno drve o Hobitima i Govedaru prstenova
Душо, на обуци за фсб оперативце си морала показати опште знање а професор толкин је најбољи за то. Али, мени није тешко да те обучим како да препознаш и поразиш снаге зла.

Dosta je infantilno, dopalo bi se ovim retardima koji svakodnevno drve o Hobitima i Govedaru prstenova
Аватар је као што сам раније написао више револуција у технологији него неки нови моменат у смислу 7 умјетности до сада невиђен.

Не знам.

И мени је деловало као да су само ефекти у питању, ништа прича.

Али гледам сад овај нови Аватар. За вечерас све заузето, а за викенд по 9 пројекција, само у једном биоскопу. Изгледа да је помама за Аватаром.

Греота пропустити нешто што сви траже.

Потрошачки западни менталитет.
Nema priče za one koji u svojim glavama nemaju priču. Kreativni ljudi uživaju u takvim filmovima.

Film koji je doneo nešto novo u kinematografiju. Otprilike kao što su to nekad bili Terminator i Matriks. Čak i da ne voliš nešto naročito SF, vredi pogledati film.
Terminatora sam gledala jos kao klinka u bioskopu, na osnovu cega je to "film - prekretnica" nije mi jasno pogotovu sto igra onaj i tada odvratni Svarceneger.

Pa "Porkis" je bio veca prekretnica.:sad:

Не врдај вагино изБосне него испричај како ти боље познајеш Београд него Тихи, ниси кренуо прдењем о "алеку" нити о мојем "србовању" него алудирањем на твоје "београђанство", задржи се на томе и испрди шта имаш.
Баш је тешко Београд боље познавати од Тихија. :D
Ето читам опет твоје поруке јер ме цитираш, само нека злоба и вређање ничим изазвана.
Глупане, бошњо, вагино! :lol:

Не контам људе као ти, одакле ти потреба да се експонираш и рекламираш за лудака преко форума?
Било би можда теби занимљивије да се скинем да модераторске зелене па те пошаљем *ичку материну и да ти кажем да ми се напушиш кур*ца лагано све са фелацијом али нећу јер сам смирен човјек са добрим желуцем. ;)

Terminatora sam gledala jos kao klinka u bioskopu, na osnovu cega je to "film - prekretnica" nije mi jasno pogotovu sto igra onaj i tada odvratni Svarceneger.

Pa "Porkis" je bio veca prekretnica.:sad:
Небитно је ко игра, причамо о филму који је први пут користио масовну употребу CGI ефекта и освојио 4 Оскара.

Баш је тешко Београд боље познавати од Тихија. :D
Ето читам опет твоје поруке јер ме цитираш, само нека злоба и вређање ничим изазвана.
Глупане, бошњо, вагино! :lol:

Не контам људе као ти, одакле ти потреба да се експонираш и рекламираш за лудака преко форума?
Било би можда теби занимљивије да се скинем да модераторске зелене па те пошаљем *ичку материну и да ти кажем да ми се напушиш кур*ца лагано све са фелацијом али нећу јер сам смирен човјек са добрим желуцем. ;)
Pa "skini" se vec jednom sa tog mesta i kazi sta kome hoces, nemoj da ovako zloupotrebljavas svoju moderatorsku funkciju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back