Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.250
Radio sam fibroscan i ultrazvuk.Јеси ли радио некада ултразвук абдомена пре свега јетре?
Povišeni su zbog tih virusa u jetri.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radio sam fibroscan i ultrazvuk.Јеси ли радио некада ултразвук абдомена пре свега јетре?
Шта каже јетра?Radio sam fibroscan i ultrazvuk.
Ne bi shvatio šta je metafora ni u glavu da te udari, a
Malo su oštećena.Шта каже јетра?
Zašto si svima ranije došao?Добро јутро свима раније дошао.
Ko su oštećena? Na koje si to pitanje odgovorio?Malo su oštećena.
Povišeno mi je GGT i ALT I AST.
Ima svega piva, bureka, korone, coca cole, peciva.Мање пива, мање роштиља, више зрава храна.
Опет у служби адвоката, понављам задњи пут са ТиКсијем имам коректан однос за разлику од тебе који си неким чудом одлучио да будеш адвокат односа на Крстарици.Чему, ајд што си адвокат у покушају, већ си дајеш за право да вршиш некакве психоанализе и оцјене без било какве потребе.Кога брига шта ти или ји мислимо о нечему?Дајеш превише значаја, Крстарица ти дође као некакав ринг-арена.
Моје мишљење о нашим политичарима ( а при томе мислим и на РС-Србија-Црна Гора) сам износио више пута и не видим какве то везе има са форумашима генерално.
Ја уопште не контам какав ти проблем имаш са мном, у почетку сам читао и одговарао не твоје делузије и уз сав труд и даље не контам о чему ти?Каква "шумска" о чему ти Мијаче?
Моји ставови о одбрамбено-отаџбинском рату 1992-1995 су сасвим јасни и отворени, дозволићеш да малчице више знам о томе од тебе.
Нико не брани резервисано РС већ браним тековине те борбе небитно ко је на власти у РС, Додик или Бруно Мезенга а већ сам неколико пута навео да ја нисам страначки акитивиста јер ми посао дозвољава да ме боли она ствар ко је на власти, те је моје мишљење милион пута објективније од страначких активиста.Капираш?Или не , небитно је одавно сам дигао руке од некакве нормалне комуникације када си ти у питању али ето чист мој перверзни мазохизам што ти ово уопште пишем.
Moj cale i tvoja baba se raduju.Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je najavio novo povećanje penzija.
- Veoma veliko povećanje penzija će biti ponovo. Svakako dvocifreno, pre kraja godine, u junu ćemo moći da sagledamo i da vidimo da li ćemo moći od oktobra, novembra ili decembra, u zavisnosti od situacije. I to neće biti 10 posto. Biće penzioneri vrlo zadovoljni. Do kraja 2025. godine prosečna penzija u Srbiji biće 450 evra - naveo je predsednik.
https://www.blic.rs/biznis/moj-novcanik/novo-povecanje-penzija/jtzlph8
У ситуацији кад имамо званичну инфлацију 16 % и која не намерава да стане, он за крај године (почетком марта најављује за октобар или новембар) најављује двоцифрено повећање пензија као епохално повећање.
Је ли, Емихс, је л' и код вас најављују на овај начин усклађивање пензија са инфлацијом?

To je od beocinske cementare.Malo su oštećena.
Ni to nije isključeno.To je od beocinske cementare.
Znam sigurno da nije od 5g signala jer kad sam bio u Rakovcu motorom onomad, nije bilo ni 3g signala.Ni to nije isključeno.
Svakako će lekovi DAA to srediti.Znam sigurno da nije od 5g signala jer kad sam bio u Rakovcu motorom onomad, nije bilo ni 3g signala.
Lako je pametovati iz Kalifornije, sa viskijem i cigarom u ruci, pored bazena, kad ti je Ujka Sem sve dao.Нисам ништа рекао о личним односима са појединим форумашима (немаш довољно карактера за одлучан став а и сам си лепо описао своје "добре односе" са свима у БЛ из користољубља) него о твом начину удварања КУД-у потпиривањем преко рамена и испод скута па чак и "лајковање" разних крапинаца кад су били присутни у гласу са аутошовинистима против "Голије" као симбол крезубе и грбаве Србије јер ти је првенствена скоројевићка амбиција да станеш урбанче у очима КУД-а
Ovaj je pijan ko chep vidi mu face.
Lako je pametovati iz Kalifornije, sa viskijem i cigarom u ruci, pored bazena, kad ti je Ujka Sem sve dao.
Baš te briga za krizu u Sibiru.
Pogledajte prilog 1307966
Са сваким словом невероватно детињасто.
Kako rejtuješ to što se bore protiv rehabilitacije nacizma u SrbijiŽene u crnom su plaćeni ološ koji veze nama sa shvatanjem bilo čije greške.
Vidim da te odvratne žene podržavaju nacizam, jer je JViO jedna od dve antifašističke vojske koje su ratovale u tadašnjoj Jugoslaviji/Srbiji.

I mi Gugla za trku imamo.Lako je pametovati iz Kalifornije, sa viskijem i cigarom u ruci, pored bazena, kad ti je Ujka Sem sve dao.
Baš te briga za krizu u Sibiru.
Pogledajte prilog 1307966