L 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 1209631
Ako su nam grci braca, zasto ovaj znak za nebacanje dokumenata u vc solji nije i na srpskom, bratskom jeziku, a jeste i na rumunskom i na bugarskom?
Mislim da je ta nasa bratska ljoobav jednostrana.
kao pronatovcu tu ti je tvoj jedini jezik - engleskiPogledajte prilog 1209631
Ako su nam grci braca, zasto ovaj znak za nebacanje dokumenata u vc solji nije i na srpskom, bratskom jeziku, a jeste i na rumunskom i na bugarskom?
Mislim da je ta nasa bratska ljoobav jednostrana.
bio mi komandant kasarneNakon što je Tihi taman mislio da može da izađe iz rupe nakon 2 dana tuge:
Preminuo Božidar Delić
Srpska radikalna stranka Aleksandar Vučić izgubila glasača
ne, gledaj to ovako:Da nisi malo mlad da potežeš argumente iz 70 i neke?
Na kraju ćete vi jugonostalgičari zayebati i ovo kosovomitaše koji ratuju na Kosovu since 1389.
I kad budu leteli leteći automobili vi ćete i dalje mantrati "Svi smo dobili nove tanove i svi smo vozili nove Zastave i nije nam mogo niko ništa jer smo bili Treća Sila na Svetu" + Spavanje na Klupi.![]()
ne, gledaj to ovako:
"moj tata je za 24 meseca otplatio Yugo 45 hahaha bulja auto
a ja sam za 24 meseca otplatio iPhone Xs, jbg prevazidjen ali je tad bio carski model u emtejesu"
i dalje je sve na 24 rate samo eto u socijalizmu si mogao da voziš ženske (tata smuvo mamu pa eto mene) a u kapitalizmu odeš u wc i slikaš Stojka za uspomenu i pokazuješ posle unucima kakav je deda mobilni imao.
Ти проблеми са канализацијом су једна од мизернијих страна Грчке.
Зато кад тамо резервишем смештај питам да ли имају нормалну канализацију. Ако немају, захвалим се на понуди.
Kažeš: "ne mogu kod vas da radim ono što jedino umem"Ти проблеми са канализацијом су једна од мизернијих страна Грчке.
Зато кад тамо резервишем смештај питам да ли имају нормалну канализацију. Ако немају, захвалим се на понуди.
Tada si mogao da kupiš Zastavu 101 za 4 SFRJ plate a danas Zastavu 101 možeš da kupiš za samo 2 demokratske plateJa koliko sam shvatio nov Yugo je koštao oko 5.000 maraka onda. Dosta bolja kola za te pare se danas mogu kupiti od Yuga, polovna da, ali opet bolja.
mali, nije lepo mešati se u razgovor odraslih koji te ništa nisu pitaliDa nisi malo mlad da potežeš argumente iz 70 i neke?
Na kraju ćete vi jugonostalgičari zayebati i ovo kosovomitaše koji ratuju na Kosovu since 1389.
I kad budu leteli leteći automobili vi ćete i dalje mantrati "Svi smo dobili nove tanove i svi smo vozili nove Zastave i nije nam mogo niko ništa jer smo bili Treća Sila na Svetu" + Spavanje na Klupi.![]()
Ja koliko sam shvatio nov Yugo je koštao oko 5.000 maraka onda. Dosta bolja kola za te pare se danas mogu kupiti od Yuga, polovna da, ali opet bolja.
Na Kubi i u sličnim SFRJ državama nema razvoja tehnologije, vreme stoji...sad sto se DANAS mogu bolja kola naci za te pare ima veze sa razvojem tehnologije
Rađen po FIAT licenci. Nije se pojavio. Niko iz Zastave ga nije izumeo čak ni to.Inace u to vreme kada se pojavio Yugo je bio sasvim Ok auto,
Pravo da ti kažem godi mi ovo "mali" na poneku sedu dlaku koju dobijam.mali, nije lepo mešati se u razgovor odraslih koji te ništa nisu pitali
imaš drugare oa sa njima pričaj
idi vucite granje i kamenje (najnovije igračke odobrene od roditelja dodjoša po BG-u usred dečjeg puberteta)

Pazite da vas mržnja ne izede
Na Kubi i u sličnim SFRJ državama nema razvoja tehnologije, vreme stoji...
Čak sve tamo propada. Od električnih i vodovodnih instalacija u bolnicama do toga da nemaju lekova i kiseonika u bolnicama pa izmišljaju te homeopatije i vračare koje kuvaju brlje, a ti to hvališ.
Verujem, zato je homeopatija glavna kod njih kako si inače sam rekao.Ne lupaj gluposti bre, Kuba ima najsavremeniju medicinu na svetu, generalno iako mozda ima okolo ne znam oronulih zgrada njihove bolnice su opremljene najsavremenijom tehnologijom i u njima rade najbolji svetski lekari i imaju najvecu stopu lekara po glavi stanovnika u svetu i najbolji sistem zdravstvene zastite u svetu (sto svedoci izmedju ostalog i to da su Kubanci jedna od najzdravijih i najduvecnijih nacija na svetu).
Inace ima i tamo stvari koje su dostupne zapadnjacima samo u manjoj meri i uglavnom se nabavljaju neformalnim putem, ono znaju Kubanci odlicno sta se desava u svetu i ne moze se reci da je za njih vreme stalo (sto opet ne mora samo po sebi ni automatski da bude nesto lose, mislim kamo lepe srece pa da je i nama u nekom momentu malo vreme stalo, bili bi sigurno postedjeni nekih stvari i trauma).
Rađen po FIAT licenci.
Bolje cuti jer kao prvo nit imas pojma sta je hemopatija nit znas ista o medicini , ono vidi se na keca da nemas pojma o cemu pricas.Verujem, zato je homeopatija glavna kod njih kako si inače sam rekao.
Homeopatija, to su ti vračare koje kuvaju neke brlje od trava. To nije medicina, to su vračare prosto rečeno.
Citirano se nije odnosilo na tebeЕто тебе, да допринесеш!
Баш ми је драго што сам те позвао.
I propala su i pravila GUBITAK od 200 miliona evra godišnje kao i sve u toj SFRJ.Pa bez obzira , Zastava je ipak bila domaci brend i zastavina vozila su se kompletno proizvodila u Kragujevcu , od motora do presvlaka za sedista, znaci nisu kao danas se samo srafila ovde.

Bolje cuti jer kao prvo nit imas pojma sta je hemopatija nit znas ista o medicini , ono vidi se na keca da nemas pojma o cemu pricas.

Jel se sećaš kako je kmečao i patetisao kad je napuštao Šešelja i prelazio u SNS za 3 crvene?!bio mi komandant kasarne
LJUDINA
Ovaj dokumentarac kaže da nemaju mnogo toga takođe...Bolje cuti jer kao prvo nit imas pojma sta je hemopatija nit znas ista o medicini , ono vidi se na keca da nemas pojma o cemu pricas.