Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? No.15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledajte prilog 1209631

Ako su nam grci braca, zasto ovaj znak za nebacanje dokumenata u vc solji nije i na srpskom, bratskom jeziku, a jeste i na rumunskom i na bugarskom?

Mislim da je ta nasa bratska ljoobav jednostrana.

Ти проблеми са канализацијом су једна од мизернијих страна Грчке.

Зато кад тамо резервишем смештај питам да ли имају нормалну канализацију. Ако немају, захвалим се на понуди.

Pogledajte prilog 1209631

Ako su nam grci braca, zasto ovaj znak za nebacanje dokumenata u vc solji nije i na srpskom, bratskom jeziku, a jeste i na rumunskom i na bugarskom?

Mislim da je ta nasa bratska ljoobav jednostrana.
kao pronatovcu tu ti je tvoj jedini jezik - engleski

mene čudi da nema bosanski, montenigerski, hrvatski???

a i španski fali i italijanski i le francuski

zašto nema na srpskom?
zato što i po javnom prevozu po Beogradu piše "alo, seljo, ne diraj prozore seljačkim prstima" pa jel čita neko?

pazi, latinicu "ne znaju", ćirilicu "nesu videli ovoga im krsta"

Da nisi malo mlad da potežeš argumente iz 70 i neke?
Na kraju ćete vi jugonostalgičari zayebati i ovo kosovomitaše koji ratuju na Kosovu since 1389.
I kad budu leteli leteći automobili vi ćete i dalje mantrati "Svi smo dobili nove tanove i svi smo vozili nove Zastave i nije nam mogo niko ništa jer smo bili Treća Sila na Svetu" + Spavanje na Klupi.:cool:
ne, gledaj to ovako:

"moj tata je za 24 meseca otplatio Yugo 45 hahaha bulja auto

a ja sam za 24 meseca otplatio iPhone Xs, jbg prevazidjen ali je tad bio carski model u emtejesu"

i dalje je sve na 24 rate samo eto u socijalizmu si mogao da voziš ženske (tata smuvo mamu pa eto mene) a u kapitalizmu odeš u wc i slikaš Stojka za uspomenu i pokazuješ posle unucima kakav je deda mobilni imao.

ne, gledaj to ovako:

"moj tata je za 24 meseca otplatio Yugo 45 hahaha bulja auto

a ja sam za 24 meseca otplatio iPhone Xs, jbg prevazidjen ali je tad bio carski model u emtejesu"

i dalje je sve na 24 rate samo eto u socijalizmu si mogao da voziš ženske (tata smuvo mamu pa eto mene) a u kapitalizmu odeš u wc i slikaš Stojka za uspomenu i pokazuješ posle unucima kakav je deda mobilni imao.

Ja koliko sam shvatio nov Yugo je koštao oko 5.000 maraka onda. Dosta bolja kola za te pare se danas mogu kupiti od Yuga, polovna da, ali opet bolja.

Зато кад тамо резервишем смештај питам да ли имају нормалну канализацију. Ако немају, захвалим се на понуди.

Kažeš: "ne mogu kod vas da radim ono što jedino umem"

Ajd što na Senjaku i Dedinju nema kanalizacije nego nema je ni po celom Londonu a još manje u tvom rodnom kraju nalik na Ameriku koja tek nema tu tehnologiju a oće usrani u svemir.

Kanalizaciona cev je bila tehnološko čudo koje te oduševilo kada si stigao u NBGD polu-civilizaciju

o istoj česmi kroz koju može da prolazi i hladna i topla voda da ne govorimo

pohvalno je jedino što si se konačno odvikao od kukuruznog lista

Da nisi malo mlad da potežeš argumente iz 70 i neke?
Na kraju ćete vi jugonostalgičari zayebati i ovo kosovomitaše koji ratuju na Kosovu since 1389.
I kad budu leteli leteći automobili vi ćete i dalje mantrati "Svi smo dobili nove tanove i svi smo vozili nove Zastave i nije nam mogo niko ništa jer smo bili Treća Sila na Svetu" + Spavanje na Klupi.:cool:
mali, nije lepo mešati se u razgovor odraslih koji te ništa nisu pitali

imaš drugare oa sa njima pričaj
idi vucite granje i kamenje (najnovije igračke odobrene od roditelja dodjoša po BG-u usred dečjeg puberteta)

Ja koliko sam shvatio nov Yugo je koštao oko 5.000 maraka onda. Dosta bolja kola za te pare se danas mogu kupiti od Yuga, polovna da, ali opet bolja.

Da ali to je bilo pre 30,40 godina , sad sto se DANAS mogu bolja kola naci za te pare ima veze sa razvojem tehnologije i nekim globalnim trendovima i neke stvari su lakse i dostupne vecem broju ljudi nego sto su bile nekad (nema to nikakve veze sa rastom standarda ili daleko bilo domace ekonomije).

Inace u to vreme kada se pojavio Yugo je bio sasvim Ok auto, sad naravno Yugo ili Kec ili 128-ica nisu ni onda bili isto sto i ne znam Mercedes ali to je bio neki onako prosecan auto za to vreme (pritom ne mislim samo na domace standarde nego generalno) i recimo u to vreme imati Yuga je bilo odprilike isto kao danas imati recimo Reno Klio, Kia Rio, Fiat Punto, VW Polo ili tako neki prosecan i uobicajan auto za danasnje standarde.

sad sto se DANAS mogu bolja kola naci za te pare ima veze sa razvojem tehnologije
Na Kubi i u sličnim SFRJ državama nema razvoja tehnologije, vreme stoji...
Čak sve tamo propada. Od električnih i vodovodnih instalacija u bolnicama do toga da nemaju lekova i kiseonika u bolnicama pa izmišljaju te homeopatije i vračare koje kuvaju brlje, a ti to hvališ.

Na Kubi i u sličnim SFRJ državama nema razvoja tehnologije, vreme stoji...
Čak sve tamo propada. Od električnih i vodovodnih instalacija u bolnicama do toga da nemaju lekova i kiseonika u bolnicama pa izmišljaju te homeopatije i vračare koje kuvaju brlje, a ti to hvališ.

Ne lupaj gluposti bre, Kuba ima najsavremeniju medicinu na svetu, generalno iako mozda ima okolo ne znam oronulih zgrada njihove bolnice su opremljene najsavremenijom tehnologijom i u njima rade najbolji svetski lekari i imaju najvecu stopu lekara po glavi stanovnika u svetu i najbolji sistem zdravstvene zastite u svetu (sto svedoci izmedju ostalog i to da su Kubanci jedna od najzdravijih i najduvecnijih nacija na svetu).
Inace ima i tamo stvari koje su dostupne zapadnjacima samo u manjoj meri i uglavnom se nabavljaju neformalnim putem, ono znaju Kubanci odlicno sta se desava u svetu i ne moze se reci da je za njih vreme stalo (sto opet ne mora samo po sebi ni automatski da bude nesto lose, mislim kamo lepe srece pa da je i nama u nekom momentu malo vreme stalo, bili bi sigurno postedjeni nekih stvari i trauma).

Ne lupaj gluposti bre, Kuba ima najsavremeniju medicinu na svetu, generalno iako mozda ima okolo ne znam oronulih zgrada njihove bolnice su opremljene najsavremenijom tehnologijom i u njima rade najbolji svetski lekari i imaju najvecu stopu lekara po glavi stanovnika u svetu i najbolji sistem zdravstvene zastite u svetu (sto svedoci izmedju ostalog i to da su Kubanci jedna od najzdravijih i najduvecnijih nacija na svetu).
Inace ima i tamo stvari koje su dostupne zapadnjacima samo u manjoj meri i uglavnom se nabavljaju neformalnim putem, ono znaju Kubanci odlicno sta se desava u svetu i ne moze se reci da je za njih vreme stalo (sto opet ne mora samo po sebi ni automatski da bude nesto lose, mislim kamo lepe srece pa da je i nama u nekom momentu malo vreme stalo, bili bi sigurno postedjeni nekih stvari i trauma).
Verujem, zato je homeopatija glavna kod njih kako si inače sam rekao.
Homeopatija, to su ti vračare koje kuvaju neke brlje od trava. To nije medicina, to su vračare prosto rečeno.

Pa bez obzira , Zastava je ipak bila domaci brend i zastavina vozila su se kompletno proizvodila u Kragujevcu , od motora do presvlaka za sedista, znaci nisu kao danas se samo srafila ovde.
I propala su i pravila GUBITAK od 200 miliona evra godišnje kao i sve u toj SFRJ.
Znači proizvedu Yugo i prodaju ga za 5.000 maraka i naprave GUBITAK u visini tog Yuga.
Izvozili u SAD preko veze i naprave minus.:lol:
Znaš ono Pavićevo :"3 puta je išao u Beč da kupi diplomu i sva 3 puta pare za diplomu propio".
E takva je po meni SFRJ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back