Kafić Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

Срца си девојачка... Не љубиш експлицитна самоповређивања

ma kakvi

pratim dobre sportiste

lose preskacem

Srbija 28 godina nije uspela da se kvalifikuje na evropsko prvenstvo

Ne znam sta ocekujete mi smo u fudbalu sto je Azerbejdzan u kosarci npr.

Kad se sjetim da sam se jedio što Muslin ne zove SMS u reprezentaciju, a momak u to vrijeme igrao baš dobro.

Kad ono, vidio Muslin da će taj da se pozeriše koliko može.
Скинули Муслина, довели Бата Крстају.
Први пут као тренер и то са репстацијом и то на Светском.

Или Пиксе који на репстацији тестира своје теорије и за то фактурише 100 хиљада месечно

То само Фудбалски Савез Вучића може

Kad njima mrtva Slovenija drzi cas fudbala o cemu vi pricate?

Za Engleze nisam nista rekao oni su fudbalaka velesila od njih nije sramota izgubiti

A da imas i losiju odbranu i napad od jedne Slovenije izvini druze treba da se pokrijes usima, batalis fudbal i odes da prodajes krofne na Jazu i Mogrenu

To su obicne sisice splavarske bez srca i patriotizma

Kad njima mrtva Slovenija drzi cas fudbala o cemu vi pricate?

Za Engleze nisam.nista rekao oni su fudbalaka velesila od njih nije sramota izgubiti

A da imas i losiju odbranu i napad od jedne slovenije izvini druze treba da se pokrijes usima, batalis fudbal i odes da prodajes krofne na Jazu i Mogrenu
Пиксе је морао да лети после Катара

Пиксе је морао да лети после Катара

nije do piksija

problem je sistemske prirode

drugosrbijanstina i egoizam u srcima tih sportista ih onemogucava da postignu bilo kakav rezultat vilo kad bilo gde se ne igra za pare

Da bi tim imao rezultat mora svi da disu kao jedan

Fusbal je timska igra. A oni jedni drugima kresu zene. Sa takvim mrdjuljudskim odnosima tu rezultata tesko moze da bude.

nije do pikaija

problwm je sistemske prirode

drugosrbijanstina i egoizam u srcima tih sportista ih onemogucava da postignu bilo kakav rezultat vilo kad bilo gde se.ne igra za pare
Ма, не лупај. Видиш да су скоро сви естрадни Срби, по твом ЈУСу

Back