Kafić Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

Šta zna @Тихи šta je "severance pay", i koliko to ima nula u američkim firmama posle 25 godina rada.

Ja sam cuo drugacije

Da CIA penzionise bivse saradnike koji su postali visak i nezgodni svedoci - sa betonskim cizmama teskim 40 kila i besplatnom voznjom Dunavom u 3 ujutru

Da CIA penzionise bivse saradnike koji su postali visak i nezgodni svedoci - sa betonskim cizmama teskim 40 kila i besplatnom voznjom Dunavom u 3 ujutru
Ne znam šta si čuo za CIA, ali verovatno je netačno kao i sve ostalo što si čuo. A svakako sa mnom nema veze.

Nesto nisam skorije gledao nijedan ruski film.

Al tacno je ne placam i njih jer nemam mogucnosti da platim.

A Rusima bi od srca platio.

Jer to su nasa braca i saveznici nasi.
To je drugo. Onda kazi tako - nemam mogucnost da platim.

Inace i sam dlazak u Austriju na skijanje bi isti bilo po tom osnovu placanje "naprijatelju".
Pa dobro, hajde da prodiskutujemo o tome na Politici, Tihi...oh wait...
Zivim za dan kada cete vi nevaspitanici koji se radujete (tagujete na pdf politika, ogovarate u postovima tamo) sto je Tihi banovan sa politike, da isto budete banovani.

Ne valjate, jednostavno, u startu ste losi ljudi i to zaista sve mahom "blokaderi". To normalni ljudi ne rade.

Inace i sam dlazak u Austriju na skijanje bi isti bilo po tom osnovu placanje "naprijatelju".

Zivim za dan kada cete vi nevaspitanici koji se radujete (tagujete na pdf politika, ogovarate u postovima tamo) sto je Tihi banovan sa politike, da isto budete banovani.

Ne valjate, jednostavno, u startu ste losi ljudi i to zaista sve mahom "blokaderi". To normalni ljudi ne rade.

Austrija je neutralna zemlja. Nisu nas napali 1999te i nisu u NATO paktu.

Ma neka ih . Mrznja im se vraca poput bumeranga.

Pa nije Tihi jedini ćaci na politici.

Tamo su i dalje Asketa, Tom Riddle, Metronomy, Casual observer, Mecenaa, Kerky.... i gomila drugih.

Čim oni mogu da budu i da ih niko ne banuje, znači da to nije nemoguće. Problem očigledno leži drugde.

komunjare komunjare vi volite samo pare

svi ste vi komunisti pravljeni na kalup isti
Ti podržavaš upravo te komunjare, ne zaboravi da su tvoji radikali, šešelj i vučić, bili deo komunističke vlasti koja je potpisala gubitak KiM. i danas su ovi koje podržavaš, koalicija komunista i radikala, crveno crni, Vulin i Dačić & Co.
Koji ti haos imaš u glavi i koliko ne umeš da sagledaš situaciju.

Pa nije Tihi jedini ćaci na politici.

Tamo su i dalje Asketa, Tom Riddle, Metronomy, Casual observer, Mecenaa, Kerky.... i gomila drugih.

Čim oni mogu da budu i da ih niko ne banuje, znači da to nije nemoguće. Problem očigledno leži drugde.
Tihi je jedino "kriv" sto je najbolji.

Ti podržavaš upravo te komunjare, ne zaboravi da su tvoji radikali, šešelj i vučić, bili deo komunističke vlasti koja je potpisala gubitak KiM. i danas su ovi koje podržavaš, koalicija komunista i radikala, crveno crni, Vulin i Dačić & Co.
Koji ti haos imaš u glavi i koliko ne umeš da sagledaš situaciju.

Samo nek ide po redu

Tihi je jedino "kriv" sto je najbolji.

Kriv sam sto volim Srbiju, srpski narod i majku Rusiju.

Krvim sam sto volim svoju zemlju, svoj narod i srpske prijatelje i saveznike.

Kriv sam sto ne mrzim kao oni.

A to je za srpske autosoviniste blokadere neoprostiv greh.

Dobri su im Siptarski balisti za forum. Eno im ga Blues Brothers provocira i omalovazava Srbe po ceo dan , smeje im se u lice i njima ne smeta.

Ne diraju ga zasticen je kao beli medved.

Dobri su im za forum i hrvatske ustase da ih ne navodim ko su ima ih za ceo bataljon.

Dobri su im svi srpski neprijatelji i krvnici - samo im mi srpske patriote ne valjamo, nas mrze , nas proteruju, nama uskracuju slobodu misljenja, govora, tretiraju nas kao gradjane drugog reda.

@Sizif @Lagerta i njihova klapa mrzitelja svega sto je autenticno srpsko.

Dobri su im Siptarski balisti za forum. Eno im ga Blues Brothers podjebava Srbe po ceo dan , smeje im se u lice i njima ne smeta.

Dobri su im za forum i hrvatske ustase da ih ne navodim ko su ima ih za ceo bataljon.

Dobri su im svi srpski neprijatelji i krvnici - samo im mi srpske patriote ne valjamo, nas mrze , nas proteruju, nama uskracuju slobodu misljenja, govora, tretiraju nas kao gradjane drugog reda.

Još jedanput ću te zamoliti da me ne prozivaš. Ako imaš vremena, prelistaj malo neku knjigu, proveri šta znaći govor mržnje i huškački članci. Nemam nameru da više tolerišem vređanje ljudi koji pripadaju politici koja peva dok neko plače. Dosta mi vas je lažnih dušebrižnika koji nemate trunku empatije i ljudskosti. Da @Kerkyra i na tebe se odnosi. Kukala si za jaja, za Miloša, sad si nema na Bajine pesme i srednji prsti Dijani Hrki. Ko bude pomenuo moju ostrašćenost, samo da vas obavestim, ovo ne pišem kao član, administracija, šta god. Ovo pišem kao majka koja je ceo dan po glavi motala kako je došlo do toga da više niste ljudi. Il nikad niste ni bili al vas nismo primetili jer ste se dobro folirali.

Još jedanput ću te zamoliti da me ne prozivaš. Ako imaš vremena, prelistaj malo neku knjigu, proveri šta znaći govor mržnje i huškački članci. Nemam nameru da više tolerišem vređanje ljudi koji pripadaju politici koja peva dok neko plače. Dosta mi vas je lažnih dušebrižnika koji nemate trunku empatije i ljudskosti. Da @Kerkyra i na tebe se odnosi. Kukala si za jaja, za Miloša, sad si nema na Bajine pesme i srednji prsti Dijani Hrki. Ko bude pomenuo moju ostrašćenost, samo da vas obavestim, ovo ne pišem kao član, administracija, šta god. Ovo pišem kao majka koja je ceo dan po glavi motala kako je došlo do toga da više niste ljudi. Il nikad niste ni bili al vas nismo primetili jer ste se dobro folirali.

Ma dosta bre! Neces ti meni da odredjuejs na kojoj cu temi da se izjasnim i kako! To je moj stav i tacka, lazna moderatorice sa pravljenjem jos vecih podela medju ljudima.

A da si dobar mod kao sto nisi, videla bi kako sam se izjasnila i o toj majci, ali tebi je samo do svadje i laznih dilema, laznih tema, podela i komunisticke "podobnosti" (valjda tebi, pazi da necu) i "rekla-kazala" da si jednom prosta zena da prostije ne moze biti. Ali cak ni kao takva nisi interesantna, cak i kao takva isprazni forum politike na kome si najcesce sejala svoje zlo i prostakluk.

Krvim sam sto volim svoju zemlju, svoj narod i srpske prijatelje i saveznike.

Kriv sam sto ne mrzim kao oni.

Dobri su im Siptarski balisti za forum. Eno im ga Blues Brothers provocira i omalovazava Srbe po ceo dan , smeje im se u lice i njima ne smeta.

Ne diraju ga zasticen je kao beli medved.

Tako je. :zag: :heart:

Mrze te jer si iskren, a ne pun zala i skrivenih zavisti kao poneki supermodovi.

"SMEĆE SRPSKO" Skandalozni snimci iz Splita: Huligani upali u salu gde je trebalo da nastupe folkloraši iz Srbije, napravili haos, pretili: Reagovala policija​

Prenosi:Kurir Web
Uto, 04.11.2025. 6:35h
Komentariši

Dani srpske kulutre u Splitu Split

Foto: Printscreen/Youtube/Portal Novosti
Stisnutim pesnicama i uzvikujući „Za dom spremni“, sprečili su održavanje kulturnog događaja u Splitu. Grupa maskiranih i obučenih u crne uniforme upala je u salu preteći publici i izvođačima kako bi ih oterali.
Umesto mirne folklorno-dramske večeri u okviru otvaranja Dana srpske kulture u Splitu, u organizaciji splitskog pododbora Srpskog kulturnog društva Prosvjeta, u ponedeljak uveče u prostorijama sale gradske četvrti Blatina - Škrape dogodio se skandal, u režiji stotinak maskiranih huligana.

Stisnutim pesnicama i uzvikujući „Za dom spremni“, sprečili su održavanje kulturnog događaja. Grupa maskiranih i obučenih u crne uniforme upala je u salu preteći publici i izvođačima kako bi ih oterali.

"Srpsko smeće"​

Na snimcima neprijatnih čuje se glas jednog od nasilnika koji „dobronamerno“ savetuje svim prisutnima da izađu i da se nikome ništa neće desiti, a na drugom snimku se jasno vidi lice osobe koja govori „srpsko smeće“.
Ilija Borković, potpredsednik splitskog pododbora Prosvjete, koji je bio na licu mesta, rekao je da je gomila bila prilično uzbuđena, da su neki dizali desne ruke u vazduh i vikali „Za domovinu spremni“ i „Hrvatska, Hrvatska“, iako su uglavnom bili mladi ljudi, procenjuje se da imaju između 17 i 20 godina.

Back