- Poruka
 - 66.097

Šta zna @Тихи šta je "severance pay", i koliko to ima nula u američkim firmama posle 25 godina rada.Ja kupio auto posle poslednjeg otkaza.
Nadam se da nikad više u životu neću imati priliku da mi neko da otkaz, ovako mi bolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta zna @Тихи šta je "severance pay", i koliko to ima nula u američkim firmama posle 25 godina rada.Ja kupio auto posle poslednjeg otkaza.
Nadam se da nikad više u životu neću imati priliku da mi neko da otkaz, ovako mi bolje.
Šta zna @Тихи šta je "severance pay", i koliko to ima nula u američkim firmama posle 25 godina rada.
Ne znam šta si čuo za CIA, ali verovatno je netačno kao i sve ostalo što si čuo. A svakako sa mnom nema veze.Da CIA penzionise bivse saradnike koji su postali visak i nezgodni svedoci - sa betonskim cizmama teskim 40 kila i besplatnom voznjom Dunavom u 3 ujutru
Nisam je obrisao, evo je:Na kojoj god se temi ja pojavim ko diskutant - @Sizif je obrise
Evo obrisao je temu "USA uskoro krece u novi rat" na Region i Svet
Ja bio samo 14 godina, e jbga...Šta zna @Тихи šta je "severance pay", i koliko to ima nula u američkim firmama posle 25 godina rada.
Pa dobro, hajde da prodiskutujemo o tome na Politici, Tihi...oh wait...
To je drugo. Onda kazi tako - nemam mogucnost da platim.Nesto nisam skorije gledao nijedan ruski film.
Al tacno je ne placam i njih jer nemam mogucnosti da platim.
A Rusima bi od srca platio.
Jer to su nasa braca i saveznici nasi.
Zivim za dan kada cete vi nevaspitanici koji se radujete (tagujete na pdf politika, ogovarate u postovima tamo) sto je Tihi banovan sa politike, da isto budete banovani.Pa dobro, hajde da prodiskutujemo o tome na Politici, Tihi...oh wait...
To je drugo. Onda kazi tako - nemam mogucnost da platim.
Inace i sam dlazak u Austriju na skijanje bi isti bilo po tom osnovu placanje "naprijatelju".
Zivim za dan kada cete vi nevaspitanici koji se radujete (tagujete na pdf politika, ogovarate u postovima tamo) sto je Tihi banovan sa politike, da isto budete banovani.
Ne valjate, jednostavno, u startu ste losi ljudi i to zaista sve mahom "blokaderi". To normalni ljudi ne rade.
A, dobro...nisam znala tj. zaboraivla sam. Meni sto Austrija, sto Nemacka, isto je, iako zapravo nije.Austrija je neutralna zemlja. Nisu nas napali 1999te i nisu u NATO paktu.
Pa nije Tihi jedini ćaci na politici.To je drugo. Onda kazi tako - nemam mogucnost da platim.
Inace i sam dlazak u Austriju na skijanje bi isti bilo po tom osnovu placanje "naprijatelju".
Zivim za dan kada cete vi nevaspitanici koji se radujete (tagujete na pdf politika, ogovarate u postovima tamo) sto je Tihi banovan sa politike, da isto budete banovani.
Ne valjate, jednostavno, u startu ste losi ljudi i to zaista sve mahom "blokaderi". To normalni ljudi ne rade.
Ti podržavaš upravo te komunjare, ne zaboravi da su tvoji radikali, šešelj i vučić, bili deo komunističke vlasti koja je potpisala gubitak KiM. i danas su ovi koje podržavaš, koalicija komunista i radikala, crveno crni, Vulin i Dačić & Co.komunjare komunjare vi volite samo pare
svi ste vi komunisti pravljeni na kalup isti
Tihi je jedino "kriv" sto je najbolji.Pa nije Tihi jedini ćaci na politici.
Tamo su i dalje Asketa, Tom Riddle, Metronomy, Casual observer, Mecenaa, Kerky.... i gomila drugih.
Čim oni mogu da budu i da ih niko ne banuje, znači da to nije nemoguće. Problem očigledno leži drugde.
Ti podržavaš upravo te komunjare, ne zaboravi da su tvoji radikali, šešelj i vučić, bili deo komunističke vlasti koja je potpisala gubitak KiM. i danas su ovi koje podržavaš, koalicija komunista i radikala, crveno crni, Vulin i Dačić & Co.
Koji ti haos imaš u glavi i koliko ne umeš da sagledaš situaciju.
Tihi je jedino "kriv" sto je najbolji.
Još jedanput ću te zamoliti da me ne prozivaš. Ako imaš vremena, prelistaj malo neku knjigu, proveri šta znaći govor mržnje i huškački članci. Nemam nameru da više tolerišem vređanje ljudi koji pripadaju politici koja peva dok neko plače. Dosta mi vas je lažnih dušebrižnika koji nemate trunku empatije i ljudskosti. Da @Kerkyra i na tebe se odnosi. Kukala si za jaja, za Miloša, sad si nema na Bajine pesme i srednji prsti Dijani Hrki. Ko bude pomenuo moju ostrašćenost, samo da vas obavestim, ovo ne pišem kao član, administracija, šta god. Ovo pišem kao majka koja je ceo dan po glavi motala kako je došlo do toga da više niste ljudi. Il nikad niste ni bili al vas nismo primetili jer ste se dobro folirali.Kriv sam sto volim Srbiju, srpski narod i majku Rusiju.
A to je za srpske autosoviniste blokadere neoprostiv greh.
Dobri su im Siptarski balisti za forum. Eno im ga Blues Brothers podjebava Srbe po ceo dan , smeje im se u lice i njima ne smeta.
Dobri su im za forum i hrvatske ustase da ih ne navodim ko su ima ih za ceo bataljon.
Dobri su im svi srpski neprijatelji i krvnici - samo im mi srpske patriote ne valjamo, nas mrze , nas proteruju, nama uskracuju slobodu misljenja, govora, tretiraju nas kao gradjane drugog reda.
@Sizif @Lagerta i njihova klapa mrzitelja svega sto je autenticno srpsko.
Pa po vašem komunoradilaskom redu je otišo KiM, šta bi dalje da dajete drugima?Samo nek ide po redu
Još jedanput ću te zamoliti da me ne prozivaš. Ako imaš vremena, prelistaj malo neku knjigu, proveri šta znaći govor mržnje i huškački članci. Nemam nameru da više tolerišem vređanje ljudi koji pripadaju politici koja peva dok neko plače. Dosta mi vas je lažnih dušebrižnika koji nemate trunku empatije i ljudskosti. Da @Kerkyra i na tebe se odnosi. Kukala si za jaja, za Miloša, sad si nema na Bajine pesme i srednji prsti Dijani Hrki. Ko bude pomenuo moju ostrašćenost, samo da vas obavestim, ovo ne pišem kao član, administracija, šta god. Ovo pišem kao majka koja je ceo dan po glavi motala kako je došlo do toga da više niste ljudi. Il nikad niste ni bili al vas nismo primetili jer ste se dobro folirali.
Tako je.Kriv sam sto volim Srbiju, srpski narod i majku Rusiju.
Krvim sam sto volim svoju zemlju, svoj narod i srpske prijatelje i saveznike.
Kriv sam sto ne mrzim kao oni.
A to je za srpske autosoviniste blokadere neoprostiv greh.
Dobri su im Siptarski balisti za forum. Eno im ga Blues Brothers provocira i omalovazava Srbe po ceo dan , smeje im se u lice i njima ne smeta.
Ne diraju ga zasticen je kao beli medved.
Dobri su im za forum i hrvatske ustase da ih ne navodim ko su ima ih za ceo bataljon.
Dobri su im svi srpski neprijatelji i krvnici - samo im mi srpske patriote ne valjamo, nas mrze , nas proteruju, nama uskracuju slobodu misljenja, govora, tretiraju nas kao gradjane drugog reda.
@Sizif @Lagerta i njihova klapa mrzitelja svega sto je autenticno srpsko.