Kafić Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

pa banuje me Sizif ne voli me

I to za gluposti, nikog ne psujem

Npr sad sam dobio ban 5-6 dana jer sam napisao da se radujem jer ce nasa vojska moci da roka po Zagrebu ako ustreba PULS sistemom

A Sizifu pomeni Hrvate gore mu je nego da si mu opsovao nesto
Ma nek se druži sa njima ko hoće. Ja sam tu veoma pažljiv, jer nema Hrvata koji smatra da Jasenovac bio logor smrti i nema Hrvata koji ne podržava proterivanje i zločine nad Srbima iz RSK.
Više puta su nas napadali i vršili zločine, istorija nas uči da će probati isto čim im se ukaže nova prilika.

Nego, vidi šta sam nabavio.
1000036780.jpg

Ma nek se druži sa njima ko hoće. Ja sam tu veoma pažljiv, jer nema Hrvata koji smatra da Jasenovac bio logor smrti i nema Hrvata koji ne podržava proterivanje i zločine nad Srbima iz RSK.
Više puta su nas napadali i vršili zločine, istorija nas uči da će probati isto čim im se ukaže nova prilika.

Obrao sam prvi manji vinograd

Do sad sam napravio skoro 3000l vina

A tek sam poceo

Ove godine bice prvi put maksimalan rod

IMG20250919110613.jpg

Kao 91?

Back