Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 92.436
Опет бановали Тихоглуа Санџаклију.

Морамо да отворимо посебну тему са петицијом да престану да га банују.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Danas nisam imao posla.
Опет бановали Тихоглуа Санџаклију.
Inace @Sizif je pricao kako ima zelju da se upozna samnom. Ja sam ga zvao par vikenda unazad da vozimo bicikl zajedno u planinu , moze Kopaonik, moze Goc, moze Golija - ko poslednji stigne placa rucak u kafani.
Izbegao me je prosli put evo pozivam ga opet eto da ne mora da vozi do Raske moze zborno mesto da bude trzni centar BIG u Kraljevu i onda da se provozamo preko Goca do Vrnjacke Banje ko zadnji stigne placa rucak jel moze ?
Mozes i ti da dodjes @Alter_Ego_ ako znas da vrtis pedale.
Знао сам кад сам био мали деца. До тамо...неке....14 године, можда сам два или три пута после тога сео за бицикл.
Овде сам и отварао тему, да ми познаваоци препоруче неки бицикл који би одговарао мојим потребама.
У смислу, немам намеру да се тркам или возим велике дистанце, већ само по граду да возим. До пар километара на једну и другу страну, да не палим кола за безвезе или да не пешачим.
А онда је дошао познавалац бициклизма манем78 па је почео да ме подјебава што се у бицикле не разумем, к'о да је то нека срамота, па је и тема пропала, а ја бицикл нисам купио.
Један мој друг, купио неки тркачки бицикл. А, иначе, никад не излази из кола. За пар улица седа у ауто. Ни не пешачи. И онда купио тркачки бицикл, полован а скуп. Лаган као перо. Ја га питам, зашто тај тркачки, кад ти треба да се лагано возиш по граду. А он каже..има много опреме, профи је и сл. ми набраја. И возио га пар пута око Ниша, био му проблем да га пење на 4 спрат и гура до терасе, па га оставио код родитеља у кући, и сад му скупља прашину тркачки бицикл од 600 евра (или колико је већ платио половњака). Али он је такав. Мисли да парама (које, иначе нема) може све да купи. У смислу, што више пара да, боље ће му бити.
Који мени бицикл треба ако желим да се возим по граду? Пар километара сваких неколико дана.
Знао сам кад сам био мали деца. До тамо...неке....14 године, можда сам два или три пута после тога сео за бицикл.
Овде сам и отварао тему, да ми познаваоци препоруче неки бицикл који би одговарао мојим потребама.
У смислу, немам намеру да се тркам или возим велике дистанце, већ само по граду да возим. До пар километара на једну и другу страну, да не палим кола за безвезе или да не пешачим.
А онда је дошао познавалац бициклизма манем78 па је почео да ме подјебава што се у бицикле не разумем, к'о да је то нека срамота, па је и тема пропала, а ја бицикл нисам купио.
Један мој друг, купио неки тркачки бицикл. А, иначе, никад не излази из кола. За пар улица седа у ауто. Ни не пешачи. И онда купио тркачки бицикл, полован а скуп. Лаган као перо. Ја га питам, зашто тај тркачки, кад ти треба да се лагано возиш по граду. А он каже..има много опреме, профи је и сл. ми набраја. И возио га пар пута око Ниша, био му проблем да га пење на 4 спрат и гура до терасе, па га оставио код родитеља у кући, и сад му скупља прашину тркачки бицикл од 600 евра (или колико је већ платио половњака). Али он је такав. Мисли да парама (које, иначе нема) може све да купи. У смислу, што више пара да, боље ће му бити.
Који мени бицикл треба ако желим да се возим по граду? Пар километара сваких неколико дана.
Nemoj po ovoj vrucini, naredne nedelje najavljuju jos vecu.Inace @Sizif je pricao kako ima zelju da se upozna samnom. Ja sam ga zvao par vikenda unazad da vozimo bicikl zajedno u planinu , moze Kopaonik, moze Goc, moze Golija - ko poslednji stigne placa rucak u kafani.
Da vidi kako je lep Raski Okrug i skapira zasto ja nikada necu ziveti u Beogradu .
Izbegao me je prosli put evo pozivam ga opet eto da ne mora da vozi do Raske moze zborno mesto da bude trzni centar BIG u Kraljevu i onda da se provozamo preko Goca do Vrnjacke Banje ko zadnji stigne placa rucak jel moze ?
Mozes i ti da dodjes @Alter_Ego_ ako znas da vrtis pedale. I ko god drugi hoce odavde.
Ja samo "poniku", ne bih znala da vozim drugi bicikl.Знао сам кад сам био мали деца. До тамо...неке....14 године, можда сам два или три пута после тога сео за бицикл.
Ih bre Tiksi, nemaju baš svi opasne žene kao ti.

Šta da dokazujemo kad ne smeš da raspališ ražanj u dvorištu od žene?dokazite

Super. Ladim se pod klimom. Ti? Jesi li napokon kupio pivo i li te i dalje varaju?Refika kako si?
Ja danas odmarao malo.Super. Ladim se pod klimom. Ti? Jesi li napokon kupio pivo i li te i dalje varaju?