Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #17 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo kako izrazito racionalan i normalan covek moze izreci neki nacionalisticki stav, bez vasih pomahnitalih neo-komunisticko-nacionalisticko-antizapadnih tupenja:

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-68963777

Sa tim u vezi, pesma Maidena o tome:

Ajron mejden je prava monarhistička grupa, nije to za vas liberalne neokumuniste i ostale EU šupak liberale.

441910781_10226095461478701_3962087125007086808_n.jpg

Cene gipsarskih radova:

Logo Krecenje.net
Izbornik
CENOVNIK
Početna • Cenovnik

Konačni cenovnik se formira prema kvadraturi, mestu objekta i drugim faktorima u konkretnom slučaju. Izlazak na teren je besplatan a ponuda neobavezujuća.

Akcije i stalni popusti su na : Vece povrsine i Prazne objekte. Radove Vam izvodi profesionalna firma specijalizovana za molersko farbarske radove.

Sve cene koje ćete pročitati na ovoj stranici su orijentacionog karaktera. Cenovnik se može korigovati u zavisnosti od količine i međusobnog dogovora. Kako bi smo lakše odredili cenu svih radova možete popuniti naš Formular. Naš cenovnik molerskih radova pogledajte u nastavku…

Cenovnik molersko-farbarskih radova
0604492300

Untitled (800 × 1228 Px)
Ako se radi poludisperzijom Maxipol ili Jupol, cena sa našim transportom, radom, zaštitom, materijalom i osnovnim grubim čišćenjem je 5 € u belo – 5,5 € u tonu m².
Način rada je sledeći:
—————————–
1. Podlogiranje,
2. Prva i druga ruka gletovanja Ceresit program,Maximin program,Bekament program
3. Yub slovenački program,
4. Mašinsko šmirglanje, pajanje zidova od prašine,
5. Prva i druga ruka krečenja.

Ako se radi disperzivnom vodoperivom bojom Maxidis ,Maxidis F, Ultradis, Jupolgold cena sa našim transportom , radom , zaštitom , materijalom i osnovnim grubim čišćenjem je po m² 5 € u belo – 5,5 € u tonu m².
Način rada je sledeći:
—————————–
1. Podlogiranje,
2. Prva i druga ruka gletovanja Ceresit,Maxima,Bekament
3. Yub slovenački program,
4. Mašinsko šmirglanje, pajanje zidova od prašine,

Kada su u pitanju akrilne boje cena sa našim radom, zaštitom, materijalom i čišćenjem je 7 € u belo – 10 € u tonu m² + na to se dodaje nasa glet masa (Ceresit program), Knauf program “extra finish“, “super finish“, Knauf Finitura Q3, Q4 standard. Ako u baznom tonu izaberete boju mixovanje tona ide o vasem trosku mixujete u farbari(mi usluzno mozemo da donesemo racun i boju). Način rada je sledeći:
—————————–
1. Podlogiranje,
2. Prva, druga i treća ruka gletovanja,
3. Mašinsko šmirglanje 2.ruke sa vodenom najfinijom smirglom, pajanje zidova od prašine,4.Pred bojenje
5. Prva, druga i po potrebi treća ruka krečenja ako su zahtevniji bazni tonovi..

7

Možemo Vam preporučiti i gletovanje sa staklenim veo,tapetama od fiberglasa ili sa rabic mrežicom lepkom gde su daleko kvalitetniji radovi. Učvrste se i ublaže se zidovi ako su krivi, nema pucanje gleta. Cena sa našim materijalom je 8 € stakleni veo – 10 € rabic mreza lepak po m². Za takvu vrstu gletovanja radi se:
—————————–
1. Podlogiranje,
2. Utapanje mrežice u lepak,
3. Dve ruke gletovanja,
4. Mašinsko šmirglanje žirafom, pajanje zidova od prašine,

Sanacija vlage i budji aparatima za izvlacenje vlage,velika priprema,ugradnja hidroizolacije thermo gleta i boje 16 € po m² + materijal(hidroizolacija i thermo glet)

Krečenje poludisperzijom Maxipol sa našim radom i materijalom u belo iznosi 2,2 € po m² . Ako su u pitanju dva Ili vise tonova 2,5 € po m² uz mešanje Jubovim koncentratima (koriscenje podloge,kalijumov sapun, antifugicidnih antibakterijskih sredstava).Ako želite odvajanje i ukrštanje boja cena se formira pa dogovoru.

Kada se radi o nanosu disperzivne vodoperive boje Maxidis,Maxidis F,Ultradis sa našim radom i materijalom u belo cena je 2,2 € po metru kvadratnom . Ako pak želite više od dva tona cena je od 2,5 € po m² sa miksovanjem Jubovim koncentratima (koriscenje podloga,kalijumov sapun ,antifugicidnih antibakterijskih sredstava).

Krečenje sa akrilnim bojama u belo i tonu 2,5 € sa Vasim materijalom po m² (koriscenje podloge, kalijumov sapun , antifugicidnih antibakterijskih sredstava)..

Priprema za krečenje - Pojedinačne cene
Pomeranje i zaštita nameštaja, i podnih površina PVC folijom pre početka radova i oblepljivanje krep trakom, vracanje nameštaja i osnovno grubo čišćenje je 1,5 € po kvadratu.

Zaštita debelim najlonom, karton rolna, krep traka iznosi 1,5 € – 2,5 € po kvadratu.

Struganje ispucalih i slabo vezujucih slojeva boja, gleta, tapeta, spaklovanje španskog zida (ručno ili mašinski) iznosi 1 € do 2,5 € po metru kvadratu.

Nanošenje odgovarajuće podloge za jedan kvadratni metar iznosi 1 €.

Farbanje stiroporske ili gips lajsne akril 2 € po kvadratnom metru.

Priprema i farbanje radijatora po rebru 2 € sa materijalom.

Farbanje stolarije sa pripremom metra kvadratnog iznosi 12-14 € sa materijalom Vitex,Jub i Zorka lux program na uljanoj vodenoj akrlinoj bazi.

Izrada zidova dekorativnim masama metra kvadratnog iznosi 20-30 €.

Ugradnja aluminijumskih lajsni, polazna lajsne i ugradne. Dužni metar iznosi 3 € sa materijalom (rigips, ispuna, bandaž traka, alu lajsna).

Ugradnja lepak i mrezica 2. ruke rad i materijal 5 e

Demit fasada ruke 15 e /kv + skela + materijal

Špaletne, prozori, vrata, dužni metar je od 8-14 € sa materijalom u zavisnosti od oštećenja.

Gletovanje zidova i plafona/dve ruke 3 € po metru kvadratnom. Gletovanje zidova i plafona/tri ruke 4,5 € po metru kvadratnom.

Mašinsko šmirglanje – Led svetlo Festool PLANEX LHS CIKLON Pre-separator CT-VA-20 sakuplja prašinu do 95% pre nego što dospe u mobilni usisivač – iznosi 1 € po kvadratnom metru.

Postavka tapeta, dekorativno uređivanje zidova od 10-12 € po m2 (Vi obezbeđujete materijal, lepak i tapete) .

Bandažiranje pukotina iznosi 3 € po dužnom metru.

Cenovnik gipsarskih radova
Izrada pregradnih zidova od gips ploča (Rigips, Knauf, Lafarge) na metalnoj podkonstrukciji. Cene gipsarskih radova se odnose na rad i materijal.

Cena za m2 kreće se od 30 € (obložen sa jednom pločom i mineralnom vunom obostrano). Dok je 35 € ako se metar kvadratni oblaže sa dve ploče i mineralnom vunom obostrano.

Lepljenje ploča na zidove – suvo malterisanje 1m2 15 €.

Oblaganje plafona sa podkonstrukcijom – 1m2 30 €.

Oblaganje potkrovlja kosina sa podkonstrukcijom – 1m2 30 €.

Skrivači sulfiti – metar dužni se kreće od 24 €.

Lučni pregradni zid od 30-32 €/m2.

Lučna obloga zida 24 €/m2.

Lučni skrivač 24 € po dužnom metru.

Lučne kaskade 18 € po dužnom metru.

Ocrtavanje i bušenje rupa 3 € po komadu.

P kutija i obloga cevi ili grede 16 € po metru dužnom.

L kutija i obloga cevi u ćošku zida 16 € po metru dužnom.

3:0

Napred plavi!

Objektivno, nema jace nego kada slusas hrvatske sportske komentare kako kukaju.

To je posebna umetnost.

Placao bih poseban kanal samo da to slusam.

Jaci su od nasih 4 puta. :lol:

Mislim da je to zato sto ovi nasi i ne smeju toliko javno da kukaju na svoje; ali, bez obzira. :maramica:

Jesi spreman za meč sutra? I'll be sitting there, flag painted on my face...
Danas sam saznao da je juče počelo prvenstvo, sasvim slučajno, na plaži su dva momka komentarisali utakmicu Švajcarska-Mađarska.

Za naše sam spreman još od 2000, mislim da se od tada nekako ne mogu stvarno razočarati.

Danas sam saznao da je juče počelo prvenstvo, sasvim slučajno, na plaži su dva momka komentarisali utakmicu Švajcarska-Mađarska.

Za naše sam spreman još od 2000, mislim da se od tada nekako ne mogu stvarno razočarati.

Шалим се мало са тобом, не гледам ја фудбал. Још мање носим дресове, хаха.

Objektivno, nema jace nego kada slusas hrvatske sportske komentare kako kukaju.

To je posebna umetnost.

Placao bih poseban kanal samo da to slusam.

Jaci su od nasih 4 puta. :lol:

Mislim da je to zato sto ovi nasi i ne smeju toliko javno da kukaju na svoje; ali, bez obzira. :maramica:
Oduvijek sam naginjao Crvenoj Zvezdi, ali sam zbog komentatora HRT-a istetovirao Kecmana na lijevoj sisi.

Ok, ne stvarno, ali onako, sa unutrašnje strane, da je bliže srcu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back